allah sabır versin çawreş.. zor bi imtihan. dilerim en kısa sürede düselir bu durum..ay kıslar yarama tuz bastınız yani....Çok üzgünüm çoook
valla ne kadar uzak o kadar iyi ,ben yıllar sonra kaynanamla aynı binada oturuyorum.ama hep gözetim altındayız ben ve çocuklarım.bu aşırı ilgimi merakmı bilmiyorum ama benim hiç hoşuma gitmiyor.benim biyere gidince onu haberdar etmemi istiyor.ben bunu asla yapamm .ben gezer gelirim eşim sonradan öğrenir çıktığımı falan.hiç işim olmaz.
size hangi birini anlatayım ki kafanız şişer okumaktan sıkılırsınız.uzak olmak en güzeli onu bilirim onu söylerim.benim de gelinim olsun uzakta otursun.mutlu olsunlar ayda bir göriyim.kaydirigubbakcemile2
ayyyyyyyyyyy ben çok isterim altlı üstlü oturmayı.ne güsel olur vwalla..:içelim:
şaşaıdınız dimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şaşırmayın çünkü den kaynanamla aynı ewde yaşıyorum.keşke altlı üstlü otusakta aynı evde oturmasak.en azından kendi düzenim olur.evimde özgür olurum.aaahhhh ahhhhh daha ne ler neler............:dance:[/QUO
ay çok iyi canım ya çok güldüm :roflol: allah kurtarsın öyleyse ne diyelim kaydirigubbakcemile3
sana kolay gelsin canım ben daha önce kayınvalidemle 4 yıl oturdum bilirim zorluklarını o yüzden aynı evi paylaşmaktansa altlı üstlü oturmak tercihimdir dedim
ya izin almadıktan sonra gideceğiniz yeri söylemenin kime ne zararı olabilir.:1closedeyes:benim biyere gidince onu haberdar etmemi istiyor.ben bunu asla yapamm .ben gezer gelirim eşim sonradan öğrenir çıktığımı falan.hiç işim olmaz.
ya izin almadıktan sonra gideceğiniz yeri söylemenin kime ne zararı olabilir.:1closedeyes:
başınıza bi hal gelse,deprem olsa vs.... en azından nerde arayacaklarını bilirler...:1closedeyes:
canım yaa üzüldüm allah yardımcın olsun ve allah islah etsin onları....herşey gelir geçer de biraz delipde geçio sanırımevet ıstedıgım ıcın oyle oldu(ben oyle bılıyordum)eşim tek erkek evlattı kıyamadım gercı kıysamda dınlemeyeceklermış cunku evımıze sadece yatmaya gıdebılıyorduk oylekı evıme gelene hadı evınıze dıye gonderebılıyorlardı(gelenler akrabaları oluyordu), evımızde oturdugumuz odaya bıle(mısafır odası oturma odası gıbı)onlar karar vermıştı,evımde oturmak yalnız kalmak ısterdım taklatırlardı ne yapıyorsun orda şeytanlamı oturuyorsun dıye,dışarı cıkacagım zaman eşime sorarım eşim anneme sor derdı kayınvalıdeye sordum bır keresınde bır yere gıdemezsın sana o kadar soyluyorum demıştı,eşimle anneme gıderdım eşimle eve donerdım yıne kayınvalıdem pijamalarınıda al gıt derdı(cok sık gıdermışım dıye),arka sokagımızda arkadaşım vardı eşortmanlarla gıdecegım(ustelık eşım yanımda) bır yere gıdemezmışım eşim bana soylemıştı annemler boyle dıyor dıye,başımı başörtu takmamı ıstedıler eşim ve kendılerıde olmak uzere yıllarca baskı yaptılar eşim bana onların yanında kapat dışarda acarsın dıyordu eşime evlatlıktan reddedecegını dahı soylemış,annemlerden tutun halama kızkardeşlerıme kadar başörtu ıcın kapanmamı soylemelerını ıstemışler,bırgun babamlara yemeye gıttık yenı evlıyım ılk yemek yemeye gıtmıştık tam kalkacagımız zaman kendı babam bana bır başörtu getırdı ne bu dedım tak kızım dedı bende takmam dedım ve hayatımda ılk defa babamı dınlemedım babam bana hakkımı helal etmem bıle demıştı sonra yola cıktık yolda bıle kayınpeder babana bırşey olursa ne yapacaksın gıbı sozler soylemeye başladı eve geldım saatlerce agladım babama bırşey mı olacak benım haberım yok dıye eşime sordum bılmem gıbı yanıt vermıştı o zamanlar bana(ne kadar safmışım) bırgun balkondan bakıyorum kayınpeder bana balkonda oturanlar etfarta ınsanlar var gır ıçerı dıye bagırdı (başım acık dıye)sonra kızkardeşım bende yıne balkona cıktım kayınpeder yıne bagırdı ıcerı gır dıye kızkardeşım bana neden gırıyorsun ıcerı cevır başını otekı yone duymamazlıktan gel dedı oyle yaptım bır daha o tur sorunla karşılaşmadım,gezmeye gıderdık kayınpeder dış kapının merdıvenınde bızı beklerdı nerdesınız sız(11 gıbı) azarladı neymış efendım başım acıkmış laf atarlarmış başımız belaya gırermış, markete gıderdım gorumcem evlenene kadar her daım bızımleydı bır keresınde babasına bır kerede yanlız cıkalım dedı kabul etmedı gorumcemde hıcbırşey demeden takılırdı peşımıze,bende kızkardeşımı alırdım yanında,cocugumuz oldu (hamd olsun) olana kadar kısır bıle sayılacakmışım haberım yok ustelık ucbucuk dort aylıkken,oglumuz okul cagındayken verdıgım dısıplını bozdular şimdıde bana şikayet edıyorlar oglumu vs vs vs sonuc nemı şuan sonuç bızden kacıyorlar nasıl yaşamak ıstıyorsak oyle yaşayalım dıye bızı brakttılar o kadar cok kırgın ve yorgunumkı eşımle aramı muthış derecede actılar hastalıklar oldu ve halada devam edıyor allah beterınden korusun ama onlar şimdı yoklar neyleyım ben sızın gıdışınızı neyleyım şimdıkı anlayışınızı kı(ben anlayış dıye gormuyorum kacış dıye goruyorum artık) şimdı ne gelenıme ne gıdenıme karışıyorlar ama ne garıptırkı artık eskısı gıbı ne bır gelenım var ne gıdenım kızkardeşlerım dışında eskıden hergunum doluydu şimdıde ben cektım elımı ayagımı herkesten bana hayatımı gerıverebılırlermı verırler işte bu şekılde hayatı verıp bırakıp uzaklaşırlar ancak. şimdı ben bunları yazdım ama bu demek degıldır herkes aynı olacak en onemlısı kışılıgınden odun vermemek herşeyın hesabını vermek zorunda degılız hakları yok benım gıbı yapmayın ama saygıdada kusur etmeyın ben babamı kıramadım başka bır sebebı yok bana kımse engel olamazdı ALLAHtan başka. ne kadar doluymuşum rahatladımmı bılınmez ama sız sız olun akıllı davranın gerekırse kendı aılenızıde kırmadan karşı tarafa yuz vermemelerını ısteyın allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?