Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahhh.ben altlı üstlü oturuyorum.1 yıllık evliyim.ailede gelenek anahtar verme olayı sınır oluyorummmm.inanın bı yere gıdeyım ben kapıdan o bacadan gırıyor evıme.bıkeresınde evde bısı unuttum eve gerı dondum bı de ne goreyım benım evde hatun.benı gorunce seytan gormus gıbı oldu.meyve cıkarmıs da da da.... Yatak odamda battanıyeye yorganıma banyo dakı paspasa mutfaktakı halıma yemeğime meyveme temizliğime eşimle ilişkime karısırrrrr.ama ben hanımefendılıgımı bozmuyorum.oğluyla evlıyım sesımı cıkarmıyorum saygısızlık edıp agzımın tadını kaçırmamaya calısıyorum.en ufak bı tartısmamızda yukarı çıkar gıt demıyorum.bunları yapmama ragmen surat asması yokmu cıldırıyorummmm.herseye eyvallah ama surat asmasına tilt oluyorum.eşimle aramı açıyo ya.esımle hıc bır problemım yok ama bazen anasından yana oluyor ona ayrı çıldırıyorum.pılımı pırtımı toplayıp anama gıtmek ıstıyorum ama olmuyor.gıdesım var uzaklara cooook uzaklara.oturup konus falan demeyın bana konussan saygısızlık oluyor denedım aynı tas aynı hamam.bellı bı yastan sonra degısmıyorlar degısmemek için elınden gelenı de yapıyolar.ha bı de beraber yemek olayı var ılla yıcen yemezsen surat yıne sallanır dısarda yersen surat sallanır evde yaparsın yıne surat sallanır.neymıs ekonomık katkımıs bole katkı olmaz olsun.surat sallana sallana o kanlı ırın ekmegı yıdırıyolar.en basta esım yemek zorundasın zorundayım dıyor.eve gıtmek ıstemıyorum beeeeeeennnnnnnn
tabiki de gelin bakacak kayınvalideye, kayınpedere... boşuna mı büyüttü oğlunu... kızı niye baksın. (not: erkek kardeşim yok, görümce falan değilim)
tabiki de gelin bakacak kayınvalideye, kayınpedere... boşuna mı büyüttü oğlunu... kızı niye baksın. (not: erkek kardeşim yok, görümce falan değilim)
bencede yanı onları tabıkıde atacak degılız de oglunu neden buyuttu anlamsız geldı bana kızı neden buyuttu pekı erkek cocuklar bakcak dıye bı kaıde mı war? kaynanamla aramda ne her ne gecerse gecsın tabıkıde bakarım ama acıkcası bu yaklasım bana sacma geldıNe münasebet ben neden bakayım ? Sokağa atacak halimiz yok kimseyi,kızı dururken gelinin bakması çok ayıp .İnsan annesini gelinin başına atacak kadar sevmiyor,tahammül edemiyorsa gelin neylesin ?:76::76::76:
Siz bakın ,kolay gelsin.:86: