Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır hayır yuz bın kere hayır....................................................................

değil altlı ğstlü oturmak onların yaşadığı
şehirde beraber aynı havayı solumak
aman allah korusun....
herkesin evi kendine
onların yaşadı şehire 1 saat uzaklıktaki şehire
gitme gibi bi durum vardı yoooooooooook dedim eşime
sakınnnnnnnn'!!!!!!!!!!!!
dahada uzağa giderim onlara 1 km bile yaklaşmam

Ahh ahhh.ben altlı üstlü oturuyorum.1 yıllık evliyim.ailede gelenek anahtar verme olayı sınır oluyorummmm.inanın bı yere gıdeyım ben kapıdan o bacadan gırıyor evıme.bıkeresınde evde bısı unuttum eve gerı dondum bı de ne goreyım benım evde hatun.benı gorunce seytan gormus gıbı oldu.meyve cıkarmıs da da da.... Yatak odamda battanıyeye yorganıma banyo dakı paspasa mutfaktakı halıma yemeğime meyveme temizliğime eşimle ilişkime karısırrrrr.ama ben hanımefendılıgımı bozmuyorum.oğluyla evlıyım sesımı cıkarmıyorum saygısızlık edıp agzımın tadını kaçırmamaya calısıyorum.en ufak bı tartısmamızda yukarı çıkar gıt demıyorum.bunları yapmama ragmen surat asması yokmu cıldırıyorummmm.herseye eyvallah ama surat asmasına tilt oluyorum.eşimle aramı açıyo ya.esımle hıc bır problemım yok ama bazen anasından yana oluyor ona ayrı çıldırıyorum.pılımı pırtımı toplayıp anama gıtmek ıstıyorum ama olmuyor.gıdesım var uzaklara cooook uzaklara.oturup konus falan demeyın bana konussan saygısızlık oluyor denedım aynı tas aynı hamam.bellı bı yastan sonra degısmıyorlar degısmemek için elınden gelenı de yapıyolar.ha bı de beraber yemek olayı var ılla yıcen yemezsen surat yıne sallanır dısarda yersen surat sallanır evde yaparsın yıne surat sallanır.neymıs ekonomık katkımıs bole katkı olmaz olsun.surat sallana sallana o kanlı ırın ekmegı yıdırıyolar.en basta esım yemek zorundasın zorundayım dıyor.eve gıtmek ıstemıyorum beeeeeeennnnnnnn

ya anlamıyorum anahtar niye istenir niye verilir ki:19:
yemeği beraber yemek zorundayızda ne demek:23:
allahım böyle sabit fikirli insanlara akıl fikir versin
işin zor canım allah yarımcın olsun
keşke başka bir eve taşınsanda bu zorunluluklarından biraz kurtulabilsen:31:

allah yazdıysa bozsun onunla birarada olursak biz diye bişi kalmaz zaten ortada

allah korusun ıyyy :D

tabiki de gelin bakacak kayınvalideye, kayınpedere... boşuna mı büyüttü oğlunu... kızı niye baksın. (not: erkek kardeşim yok, görümce falan değilim)

Hiç güleceğim yoktu.
Oğlunu büyütmüşte kızlarını büyütmemiş mi.
Tek büyütmediği emek harcamadığı kişi gelin olmasına rağmen gelin bakıcak diyorsunuz bir de ekliyorzunuz boşuna mı büyüttü oğlunu diye Allah aşkına hiç mantık diye birşeyde duymadınız mı siz , oğlunu büyüttüyse oğlu bakar ne kadar bakabilirse , gelin neden baksın?
Sanki yememiş içmemiş oğlu büyüyünce gelin alsın da anasına hizmetçi olsun diye büyütmüş bu kaynana oğlunu..

ben hep şöyle dua ederim
allahım ne kendi ailemi nede eşimin ailesi
ne beni onlara nede onları bana muhtaç etme...
allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin....

asla aslaaaa buyuk konusmym ama ... benm esım zaten kendı aılesınden bıktı o yuzden sanslıyım bana yapılanlara kendsı tanık oldu .. asskerdeyken bıle olmustu bunlar hıc sasırmadım yanındayken soledıklerıne kaynanamla oturmakmı Allahım gostermesın dusurmesın dusunemyorum bıle ynede ck byk konusmyım benden uzakolsunlar hersy onların olsun. .

ben aynı binada oturuyorum tabiki herşeyin zorlukları var ama aynı yerde oturmanın güzellikleride var ama karşındaki insanada bağlı bu Allah'a şükür aynı yerde oturmaktan gayet mutluyum önyargılı olmamak lazım...KAynananında iyisi kötüsü olabilir gelininde herşeyi karşıya yüklememek lazım....

evet bencede ön yargılı olmamak lazım ama sen ne kadar ıyı olursan ol kaynananın ıcınde varsa oluyo ıste . . kımı gelınler kaynana olmus artık . . ama guzel gecınmek varken araya neden fesatlık rıyakarlık gırer ben anlayamıyorm ama herkes ettıgını bulurr kım ne yaparsa kendıne yaparr ve yıne dedıgım gıbı benı cok kırdıkları halde hersey onların olsun yeterkı bıze bulasmasınlar ve onlara muhtac olmayalım..

yaa bız onlarla olmak zorundaymısız gıbı davranmasalar neyse emrıvakı yapmasalar tamam ama boyle yaptıklarında ıstesem bıle ıcımden gelmıyoo

Kayınvalidem iyi bir insandır;ama aynı yerde oturmak hiç de hayra alamet olmaz.:9:İlişkiler bozulur ,diye düşünüyorum.:24: Sürekli sizi izleyen bir çift göz.:90:

tabiki de gelin bakacak kayınvalideye, kayınpedere... boşuna mı büyüttü oğlunu... kızı niye baksın. (not: erkek kardeşim yok, görümce falan değilim)

Ne münasebet ben neden bakayım ? Sokağa atacak halimiz yok kimseyi,kızı dururken gelinin bakması çok ayıp .İnsan annesini gelinin başına atacak kadar sevmiyor,tahammül edemiyorsa gelin neylesin ?:76::76::76:
Siz bakın ,kolay gelsin.:86:

Ne münasebet ben neden bakayım ? Sokağa atacak halimiz yok kimseyi,kızı dururken gelinin bakması çok ayıp .İnsan annesini gelinin başına atacak kadar sevmiyor,tahammül edemiyorsa gelin neylesin ?:76::76::76:
Siz bakın ,kolay gelsin.:86:
bencede yanı onları tabıkıde atacak degılız de oglunu neden buyuttu anlamsız geldı bana kızı neden buyuttu pekı erkek cocuklar bakcak dıye bı kaıde mı war? kaynanamla aramda ne her ne gecerse gecsın tabıkıde bakarım ama acıkcası bu yaklasım bana sacma geldı:19: hem ayrıca arkadaslar cok dogru soylemıs bızım analarımız babalarımız nıye buyutmus pekı ? ya bızım erkek kardesımız yoksa? onlara kım bakıcak o zaman?

Son düzenleme:
genclıklerındee kızlarının pesını topluyolarr onların cocuklarına bakıyolarr ozaman geldıgındede bı zahmett kızlarıı devreye gırsınn ılgılensınnn..

valla ne ekersen onu biçersin

ben gerçi gene vicdanıma yenilirim ama valla benim boşanmamı isteyen boşanmak üzereyken kılını kpırdatmayan (üstelik kendi hatası olduğu halde) ama kızı boşanmasın diye defalarca hem kızına hem damadına yalvaran (defalarca dava açtılar kız her evi terk ettiğinde başka adamlarla gezdi tozdu) kayınvalide için diyeceğim tek şey onun için kimin evliliği önemliyse ona o bakacak beni hiiiç mi hiç ilgilendirmez

ama tabi ki kızlarına gitmezler çünkü kızlarının evinde damat var damat nedir kızla arası iyi olsun diye her daim pohpohlanacak kişidir ama oğulun evinde gelin var gelin hiçbirşeyde söz hakkı olmayan kocasının ailesine kendini adaması beklenen bir çeşit köledir - ama kesinlikle kız gerekirse kocanın ailesiyle görüşmese de olur asla ve asla kocasının ailesine taviz vermemelidir (bu arada ben kendi kayınvalidemden yola çıkıyorum lütfen alınmayın ama forumda da gördüğüm kadarıyla %70-80 in bakış açısı bu )

mutnojmet cım cok haklsın ıste bende cok kotu seyler yasadım ama her sferınde vıcdanıma yenıldım olsun Allaha sukur vıcdanım var herkes ektıgını bıcer hıc sevmedıgın kotuluk yaptıgın gunahına gırdıgın kısının elıne dusurur Allah ıste kaynanalar kotu ama bunun sonrası da var bız vıcdanlı olalım boswer

Back
X