• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynvalidemin evi

kayınvalidenin evi cok güsel canım ben cok beyendim acıkcasııı :))

gerçekten evi ne kadar güzelmiş saygılar kayınvalideciğine:) hepinizde resimlerde herşey çok güzel ne mutlu sizlere..

nilüfercim senin evini de beğenmişti. daha öncede sordum. ankastre di mutfak ve kiramış. nasıl buldun öyle. ben de trabzona gelin gelicem de

çok şık çok zevkle döşenmiş bir ev güle güle otursun inş.

nilüfercim senin evini de beğenmişti. daha öncede sordum. ankastre di mutfak ve kiramış. nasıl buldun öyle. ben de trabzona gelin gelicem de

canım benim teşekkürler
kira evet orası normal fırın yeriydi bi mutfakçı bulduk rica ettik yaptı saolsun
ama kayınpederimin tanıdığı die yaptı normalde okadar uraşmam dedi gerçekten çok zor çünkü aynı tezgahın mermerinden buldu dolabını bulduu yinede tam olmadı ama uydurduk işte gerçekten kirada öle ankastreli mutfak bulmak çok zor.
bu arada trabzonun neresine gelicen ?

woww..kayınvaliden çok zevkli ve tertipli bir kadınmış canım..güle güle otursun

sizin evinizde kayınvalidenizin evide çok güzel hayatım,kayınvaliden zevkli hatunmuş ve kaliteli insanlar belli tarzından

canım benim teşekkürler
kira evet orası normal fırın yeriydi bi mutfakçı bulduk rica ettik yaptı saolsun
ama kayınpederimin tanıdığı die yaptı normalde okadar uraşmam dedi gerçekten çok zor çünkü aynı tezgahın mermerinden buldu dolabını bulduu yinede tam olmadı ama uydurduk işte gerçekten kirada öle ankastreli mutfak bulmak çok zor.
bu arada trabzonun neresine gelicen ?

hımmm anladım canım.masraflı olur biraz.ama güzel olmuş. merkez de nişanlım.tayin isticem oraya

hımmm anladım canım.masraflı olur biraz.ama güzel olmuş. merkez de nişanlım.tayin isticem oraya
gerçektenmii
bizde merkezdeyiz
hadi hayırlısı olsun
ama burda yeni evler hep ankastreye uyumluudur bulursun gönlüne göre inş

pardon bir fotoda serik belediye başkanının kardını gördüm serikle tanışlık var mı ev güzel bu arada

Back
X