Kaynvalidemler yznden Eimden iddet grdm, boanmay dnyorum

:1shok: Inanamiyorum. Yetiskin bir insan nasil böyle bir tavsiye verebilir?

ALLAHIM YARABBIM NE VAR BUNDA KADININ CANI CAN DEGILMIYDI ADAM VURDUGUNDA..BENCE AYNI ŞİDDETİ EŞİDE TATMALI..BU ARADA YETİŞKİN OLMAK NE ALAKAPEK ANLIYAMADIM..:uhm:

kocamdan kemerle dayak yiycem ve bu durmu fırsat bilip istediklerimi yaptırıcam he ... pehh tükürürüm böyle evliliğin içine.
bana saygı duymayan, dayağa layık gören bir adamla değil aynı yatağa girmek
aynı havayı bile solumak istemem , hangi cehenneme giderse gitsin.
Asla tavizkar olmayın seven , sayan adam karısına kıyamaz.
Eğer şimdi affederseniz bundan sonra hayatınızın geri kalanında hep affedici olmak durumunda kalırsınız.
benim için hayatta hiç bir şey onurumdan , kişiliğimden kısacası benden değerli değildir.

kemerle bir insanı dövmek hata değildir.yasakkelime
bu kayınvalidelerin hepsine bir kibrit çakıvereceksin

evet hemde kibrit yetmez odunlada besleyeceksin ateşi....kaydirigubbakcemile5
yapmayın Allah aşıkına neden herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz. Unutmayın Allah kısmet ederse bir gün hepimiz kayınvaldie olacağız.

insanca davranmak her zaman erdemdir, karşındaki bunu anlamıyacak kadar insanlık dışı bir şey olsa bile.

Son düzenleme:

evet haklısın insanca davranmak erdemdir..ama karsıdakı ınsan ınsan degılse hakkı kotektir.ben şiddet yanlısı degılım..ama bır bayanı,gerekce ne olursa olsun dövmek çözüm degildir..bırak bunu,bunu yapan ınsan degıldır..ınanın bu konuyu hatırlamak bıle ıstemıyorum..ınanın aklıma geldıkce cıldırıyorum..yook ben bu kemer meselesını kabul etmıyorum..küçükken babam abımı kemerle dovmustu.ondan mı bılmıyorum..işin içine kemer gırınce tuylerım dıken dıken oluyor..ellerı kırılsın..

ALLAHIM YARABBIM NE VAR BUNDA KADININ CANI CAN DEGILMIYDI ADAM VURDUGUNDA..BENCE AYNI ŞıDDETı EŞıDE TATMALI..BU ARADA YETıŞKıN OLMAK NE ALAKAPEK ANLIYAMADIM..:uhm:

Tabiki yetiskin olmakla bir alakasi var cünkü yetiskin birinin akli yerinde olmali ve kimseye böyle bir tavsiye vermemeli kötükedihüso Siddet tavsiye etmek yakismiyor yetiskin bir insana kötükedihüso

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

a.s. .

:1shok: :1shok:

Nasıl yani??
Hadi sinirle tokatı ındırenı duydukta kemerle dövmek nedir yahu...
Bence bıraz gururlu ol arkadasım,ben hıcbır zaman bır yuvanın dagılmasından yana değılımdır ama böyle yuva olamaz...
Evlılıkte erkeğin önceliği anne değil eşi ve cocukları olmalıdır...
Alırken ayıla bayıla alıyorlar,bıde cocuk yapıyorlar bı sıkıntı oldu mu "vay sen benım anneme nası böle dersın" oluyor...Basıyor dayağı...
Yok anam yok ıyı düşün canım bır daha guvenmek o kadar kolay değil...

kimse sana bosan yada bosanma diyemez canim
esini en iyi taniyan yuregini en iyi bilen sensin
burda biz sana sadece tavsiye verebiliriz
kendimizi yerine koyariz sadece...
yaptigi tabiki iyi bisey degil

kimi erkekler yaptigindan pismandir gercek anlamda bir daha yapmaz
kimi erkeklerde sozde pismandir ama sozde kalir
o yuzden herkes erkegini kocasini kendi daha iyi tanir
iyi dusun iyi karar ver onu en iyi sen taniyosun!!!!

Tabiki yetiskin olmakla bir alakasi var cünkü yetiskin birinin akli yerinde olmali ve kimseye böyle bir tavsiye vermemeli kötükedihüso Siddet tavsiye etmek yakismiyor yetiskin bir insana kötükedihüso

benım fıkrım hala aynı bence esıde tatmalı o kemer acısını:umursamaz:

söz konusu sadece fiziksel acı değil ki? ruhundaki yaralar ne olucak?

ark. konu sahibi benim nickimle açmıştıı konuyu çok kötüydü bende sizden ayrdım almasını tavsiye etmiştim .. hala izmirdee .. ama geri dönmeyii düşünmüyooo eşide pek ugraşmıyoyoo.. kaynatası ise oo bu eve giremez diyormuşş.. orda burda yatan kadınla bizim işimiz olmas diyomuş... kocasına evi ayır diyor herşleyii kabul ediyor evi ayırmıyor kaynatasıı desen eve lamak isteiyor oda iiice karar verii boşancakk..

:1shok:şimdi sana bnu yapan adam ilerde çocuklarınada yapmazmı iyi düşün derim

Canım eğer ayrılma imkanın varsa bence boşan bu adamdan yazık günah ya nasıl kemerle döver vicdansızlık bu eğer imkanın gideceğin yer varsa ailen vs. sakın bekleme bi şans dahada verme pişman oldum sözlerine kapılma sakın yine böyle birşey oldugunda aynı tepkiyi hatta daha beterini bile görebilirsin huylu huyundan vazgeçmez kesinlikle iyi düşün sakın bi zayıflık yapma ALLAH yardımcın olsun..

bu durumu fırsat bil
hem burnunu iyce sürt
hemde oradan mümkün olduğunca uzağa taşın

unutma yuva kolay kurulmuyo

"YUVA" kolay kurulmuyor, ama yuvada eşlerden biri diğerini afedersiniz eşek gibi döverse ki eşek bile dövümez öyle o yuva değildir.. lmaz:

Helal olsun, keşke tüm anneler sizin gibi olsaydı böylece bu kadar ezik kadın olmazdı etrafta mafoldumben

çok uzaklara taşin ve bir daha görüşme kayinvalidenlerle
kocaninda burnunu sürt hatta imkanin varsa boşa
bir kalkan el bir daha kalkar bence özrü yok bununlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…