- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 38
:1shok: Inanamiyorum. Yetiskin bir insan nasil böyle bir tavsiye verebilir?
kemerle bir insanı dövmek hata değildir.yasakkelimeHata bir kere yapılırsa hatadır.ikiciye yapılırsa hata olmaktan çıkarr,
Asıp kesenler yangına körükle gitmeyin lütfen.Herkesin evliliği güllük,gülistanlık mı gidiyor,dayak yemiyorsunuz fakat başka şekilde elbet,sizi üzen,gurur kırıcı şeylerle karşılaşmış olabilirsiniz.
dyağı onayladığımı zannetmeyin,tabiki de hayvanca bir davranış ,ama pişman olmuş ,bence her istediğini yaptıracak durumda şu anda bi baksın bakalım belkide bu dayak onun gelecekte çekeceği sıkıntıların sonu olacak,kim bilebilirki,değilmi.
bu kayınvalidelerin hepsine bir kibrit çakıvereceksin
yapmayın Allah aşıkına neden herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz. Unutmayın Allah kısmet ederse bir gün hepimiz kayınvaldie olacağız.evet hemde kibrit yetmez odunlada besleyeceksin ateşi....kaydirigubbakcemile5
insanca davranmak her zaman erdemdir, karşındaki bunu anlamıyacak kadar insanlık dışı bir şey olsa bile.kalmaması daha iyi en azından ortak acı tadılmış olur..arkadasın tadmıs oldugu acıyı aynı sekılde esıde tadmıs olur..bır daha yapacagı zaman aklına kendı acısı gelır ve bır dahada yapmaz..:lepi:
kemerle bir insanı dövmek hata değildir.yasakkelime
yapmayın allah aşıkına neden herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz. Unutmayın allah kısmet ederse bir gün hepimiz kayınvaldie olacağız.
insanca davranmak her zaman erdemdir, karşındaki bunu anlamıyacak kadar insanlık dışı bir şey olsa bile.
ALLAHIM YARABBIM NE VAR BUNDA KADININ CANI CAN DEGILMIYDI ADAM VURDUGUNDA..BENCE AYNI ŞıDDETı EŞıDE TATMALI..BU ARADA YETıŞKıN OLMAK NE ALAKAPEK ANLIYAMADIM..:uhm:
kocamdan kemerle dayak yiycem ve bu durmu fırsat bilip istediklerimi yaptırıcam he ... pehh tükürürüm böyle evliliğin içine.
bana saygı duymayan, dayağa layık gören bir adamla değil aynı yatağa girmek
aynı havayı bile solumak istemem , hangi cehenneme giderse gitsin.
Asla tavizkar olmayın seven , sayan adam karısına kıyamaz.
Eğer şimdi affederseniz bundan sonra hayatınızın geri kalanında hep affedici olmak durumunda kalırsınız.
benim için hayatta hiç bir şey onurumdan , kişiliğimden kısacası benden değerli değildir.
kocamdan kemerle dayak yiycem ve bu durmu fırsat bilip istediklerimi yaptırıcam he ... pehh tükürürüm böyle evliliğin içine.
bana saygı duymayan, dayağa layık gören bir adamla değil aynı yatağa girmek
aynı havayı bile solumak istemem , hangi cehenneme giderse gitsin.
Asla tavizkar olmayın seven , sayan adam karısına kıyamaz.
Eğer şimdi affederseniz bundan sonra hayatınızın geri kalanında hep affedici olmak durumunda kalırsınız.
benim için hayatta hiç bir şey onurumdan , kişiliğimden kısacası benden değerli değildir.
kayınvalidemler yüzünden eşimden kemerle şiddet gördüm boşanmayı düşünüyorum sizce doğru bişeymi yapıyorum eşim pişman oldunu bidaha olmıycanı sölüyo ama güvenemiyorum istedim herşeyi yapıcanı sölüyo altlı üstlü oturuyoduk şimdi ise evi taşıycanı sölüyor bilmiyorum napıcam bana yardımcı olurmusunuz fkirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum......
Tabiki yetiskin olmakla bir alakasi var cünkü yetiskin birinin akli yerinde olmali ve kimseye böyle bir tavsiye vermemeli kötükedihüso Siddet tavsiye etmek yakismiyor yetiskin bir insana kötükedihüso
bu durumu fırsat bil
hem burnunu iyce sürt
hemde oradan mümkün olduğunca uzağa taşın
unutma yuva kolay kurulmuyo
İnanamıyorum yaa..yuva kolay kurulmuyo diye kemerle döven eşinin sadece burnunu sürtmeye çalşıcak öylemi???? Bu nasıl bir mantık yada mantıksızlık??? Bi erkek eşini sebep ne olursa olsun nasıl kemerle döver?? Bunun adı vahşet!! İşkence..Adam potansiyel bi psikopat!! Dahada öfkelendiğinde neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum..Boşanmayı düşünmekle bence hayatında aldığın en doğru kararlardan birini vericeksin..Yuva kolay kurulmuyor..evet..Ama bi insanda kolay yetişmiyor..Kızım 9 aylık ..düşünüyorumda ben binbir güçlükle,sevgiyle,şefkatle onu büyütüyorum..Kafasını bi yere çarpmasın diye evde şekilden şekile giriyorum..Yemek saati yarım saat geçse ben açlıktan ölüyorum..uykusu bölünse ben sabahlıyorum..ağlayınca neden ağladığını anlamıyorsam kendime deli gibi öfkeleniyorum..Tutarken,severken gözümden sakınıyorum...dışarı çıktığımda eskisi gibi gözüm yetişkin mağazalrında değil,bebek mağazalrında oluyor..Kuaföre vericeğim parayla,acaba kızıma bunla kaç takım elbise alırım diye hesap yapıyorum..yemeğini musluk suyuyla yapmıyorum..saçlarını tararken acıycak diye ellerim titriyor..banyo yaptırıken ya kulağına kaçarsa,ya yutursa diye belime ağrılar giriyor...bazen aynaya bakmaya fırsat bulamıyorum...yıllar sonra kızım büyüdüğünde kansızın biri çıkıcak benim bu prensesime kemerle dayak atıcak..geçin bunları yaaa..adamı oyarımmm..bu arkadaşında bi annesi yokmu?? bu yaşa kolay mı geldi?? yemişim yuvasını..ben olcam,darmadağın ederim ben o yuvayı..taş üstünde taş koymam..bu kadar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?