Kaynvalidemler yznden Eimden iddet grdm, boanmay dnyorum

sana yaptığı affedilemez bir şey.
ben olsam yerinde bir daha asla suratına bakmaz anında boşanma davası açardım.durumunu tam bilemiyorum ne yapabilirsin boşanınca ama çocuğunda yok bence evli kalma böyle hasta ruhlu bir insanla.sen evinide ayırsan ülkenin öbür ucunada gitsen o adamın kafası değişmediği müddetçe bir faydası yok sanırım.

o kim ki sana vuruyor hemde kemerle bak bacım bunu yapan yarın sana daha beterini yapar yol yakınken boşan derim sana yazık gençlğine yazık

biran önce evi taşımasını söyleyin uzaklaşın onlardan ben istedigim zaman görüşürüm ailenle falan dersin.işine geliyorsa yok gelmiyorsa boşan ozaman..daha neler duycaz ya..kemerle...çocuk falanda yapma...

yüreğine sağlık canım çok güzel ifade etmişsin... sana katılıyorum..

HELALLL HELALLL HELALLL ABLACIMMMMMalkisalkisalkis

Hata bir kere yapılırsa hatadır.ikiciye yapılırsa hata olmaktan çıkarr,
Asıp kesenler yangına körükle gitmeyin lütfen.Herkesin evliliği güllük,gülistanlık mı gidiyor,dayak yemiyorsunuz fakat başka şekilde elbet,sizi üzen,gurur kırıcı şeylerle karşılaşmış olabilirsiniz.
dyağı onayladığımı zannetmeyin,tabiki de hayvanca bir davranış ,ama pişman olmuş ,bence her istediğini yaptıracak durumda şu anda bi baksın bakalım belkide bu dayak onun gelecekte çekeceği sıkıntıların sonu olacak,kim bilebilirki,değilmi.

ne hatası ya ???
bu bir hata mı ???

hatayı insan yapar... bunu yapan insanlıktan nasip almamış...
gücünü kontrol etmeyi bilmeyenin yeri hayvanat bahçesidir...

sinirle atılmış bir basit tokattan bahsetmiyoruz, kemerle dövülmekten bahsediyoruz...

bunu ne kabul ederim, ne de kabul edeni anlayabilirim...

çaresizlikten hiçbir seçeneğim kalmasa yine de bir yol bulmaya çalışırım ve asla kabul etmem affetmem...

böyle yuvam olacağına olmasın klava:

3 çocuk mu.
arkadaşın çocuğu yokki...............

burada belirtmiş çocuğunun olmadığını zaten.

Canım ılk yorumlarda konu sahıbı nıckın avatarında 3tane bebek var dı kişisel bılqısındede benım kucuk beylerım yazıodu ... Arkadas cocukları sanmıs olabılır.. Sorun yok =)

BENCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hemen ama hemen rapor al hayat belli olmaz ayrılırsan bilmem ne olursa fitil fitil burnundan getirisin

Elalemin kızını al kemerle döv yaaaa bu psikopatları allah ıslah etsin

Boşanırsan falanda donuna kadar al klava:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşin eger kabul ederse..şu şartı sun ona o kemer acısını sende ona hissetir sana kaç defa vurduysa aynı hızla aynı şiddetle sende ona vur..madem pişman bundan sonrasınıda böyle devam edin..

Eşin eger kabul ederse..şu şartı sun ona o kemer acısını sende ona hissetir sana kaç defa vurduysa aynı hızla aynı şiddetle sende ona vur..madem pişman bundan sonrasınıda böyle devam edin..

şiddete şiddetle karşılık vermek yanlış bence.Ozaman ne farkı kalacak eşinden?

evet hemde kibrit yetmez odunlada besleyeceksin ateşi....kaydirigubbakcemile5

nasıl bir gözü dönmüşlükle yaptı bunu sana yaaa
bi tokat değişlki bu tatlım affedilsin
kemerle dayak yemişsin yani barizz senin iyice canın yansınn perişan ol diye yapılmış
hemde annesi yüzünden
zaten sebep ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok
arkadaşlara katılıyorum uzağa taşınmanın faydası ne olur tartışılır
ama bunu sana bi daha yapmayacağının garantisi yok
tabiki yinede karar seninn

konuyu nefesimi tutarak okuyordum
hayretle
şaşkınlıkla
yok cnm
boşanma
yuva kolay kurulmuyor diyenleri
yaaa arkadaşlar kendinize gelin yaaa
neyseki konuyu açan arkadaşımız mantıklıymış
newlıfe benim duygularımı çok güzel anlatmış hem de çok
ağlayarak okudum yorumunuzu
hadi okurken ben ağladım inş.konuyu açan arkadaş gereken mesajı almıştır
çok üzüldüm yaaa yaa çok

şiddete şiddetle karşılık vermek yanlış bence.Ozaman ne farkı kalacak eşinden?
kalmaması daha iyi en azından ortak acı tadılmış olur..arkadasın tadmıs oldugu acıyı aynı sekılde esıde tadmıs olur..bır daha yapacagı zaman aklına kendı acısı gelır ve bır dahada yapmaz..:lepi:

newlife kullanıcısından alıntı
ınanamıyorum yaa..yuva kolay kurulmuyo diye kemerle döven eşinin sadece burnunu sürtmeye çalşıcak öylemi???? Bu nasıl bir mantık yada mantıksızlık??? Bi erkek eşini sebep ne olursa olsun nasıl kemerle döver?? Bunun adı vahşet!! ışkence..Adam potansiyel bi psikopat!! Dahada öfkelendiğinde neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum..Boşanmayı düşünmekle bence hayatında aldığın en doğru kararlardan birini vericeksin..Yuva kolay kurulmuyor..evet..Ama bi insanda kolay yetişmiyor..Kızım 9 aylık ..düşünüyorumda ben binbir güçlükle,sevgiyle,şefkatle onu büyütüyorum..Kafasını bi yere çarpmasın diye evde şekilden şekile giriyorum..Yemek saati yarım saat geçse ben açlıktan ölüyorum..uykusu bölünse ben sabahlıyorum..ağlayınca neden ağladığını anlamıyorsam kendime deli gibi öfkeleniyorum..Tutarken,severken gözümden sakınıyorum...dışarı çıktığımda eskisi gibi gözüm yetişkin mağazalrında değil,bebek mağazalrında oluyor..Kuaföre vericeğim parayla,acaba kızıma bunla kaç takım elbise alırım diye hesap yapıyorum..yemeğini musluk suyuyla yapmıyorum..saçlarını tararken acıycak diye ellerim titriyor..banyo yaptırıken ya kulağına kaçarsa,ya yutursa diye belime ağrılar giriyor...bazen aynaya bakmaya fırsat bulamıyorum...yıllar sonra kızım büyüdüğünde kansızın biri çıkıcak benim bu prensesime kemerle dayak atıcak..geçin bunları yaaa..adamı oyarımmm..bu arkadaşında bi annesi yokmu?? bu yaşa kolay mı geldi?? yemişim yuvasını..ben olcam,darmadağın ederim ben o yuvayı..taş üstünde taş koymam..bu kadar!!!

işte bu !!
yorumu yazan arkadaşa teşekkürler.

adamın psikolojik sorunları olduğu çok belli, ve düzelmesi ise yılar alır yada düzelmez.

hayat senin hayatın, ben olsam hemen ayrılırdım verebileceğim maddi ve manevi zararları vererek hemde.
sonra geçmişe bir sünger çekik yeni bir hayat kurmaya uğraşırdım.

:1shok: Inanamiyorum. Yetiskin bir insan nasil böyle bir tavsiye verebilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…