Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

ben de kaynana evine gelin geldim.. biraz mecburiyetten.. insan sandim geldigim evi.. ne bileyim köpek baligi havuzuna düstügümü.. arkadaslar yeni evlenecek olup da bu yazilari okuyan varsa tecrübeleri dinleyin ve kaynana evine gelin git-me-yin!!!!! her firsatta bunu söylüyorum her konu acildiginda.. saygi sevgi gibi güzel seyleri riske atmayin... biliyorum vardir yok ya ben yasamam diyenler.. biz de diyorduk... tarih tekerrürden ibarettir... bir musubet yasamadan bin nasihadi dinleyin.. kendinizi düsünün. özellike de yurtdisi icin ayri bi zormus.. kac kisi tanidim psikolojik destek alan, antidepresan kullanan..dikkat edin lütfen..

arkadaşlar şitdetle tavsiye etmem bende kaynanamın evine gelin gittim 2 yıl orda yaşadım bide eşim askerdi yaşadıklarımı bi ben bilirim bi allah hangi birini anlatayım ama ne olur gözünüzü seviyim kabul etmeyin böyle bişiyi benim kaynanam nikahı bastıktan sonra gösterdi gerçek yüzünü bi arakadaş demiş ya köpek balığı havuzuna düştüm die aynen bende öyle oldum herkez aynı değildir dicem ama kaynanasıyla yaşayıp mutlu olan ilaç niyetine bir gelin yok çevremde.kaynanası yüzünden hamileyken boşananları bile tanıyorum

cok zor olmustur bide beyin yaninda yokken simdi ayrimisin?

hemde nasıl eşimi çok seviyodum ama onlar yüzünden pişman olmuştum evlendiğime bizde mezhep ayrımı var o yüzden beni hiç istemediler hazır eşimde yokken kaçırtmaya çalıştılar ellerinden geleni yaptılar hatta kaynananam resmen kovdu çıkıp gittim kaynatam getirdi geri eşime hiç bişi diyemiyodum üzülüp bide beni düşünmesin die ama canıma yetmişti ailemede diyemedim çünkü onlar istemiyolardı ama ne yapsınlar ben istiyince o yüzden utancıma bişi diyemiyodum anlıcan kendim ettim kendim buldum 2 yıl oldu evimizi ayıralı ama oda kavgayla döğüşle oldu burnumdan geldi yani ömrüm boyunca asla affetmicem özellikle kaynanamı.çok şükür şimdi çok mutluyum konuşmuyorum kaynanamla eşim yokken gelirse kapıyı açmıyorum tahammül edemiyorum çünkü herşeye eşimi çok sevdiğim için katlandım ama allah razı olsun o da hep arkamda oldu ezdirmemeye çalıştı.

kesinlikle katılıyorum ama çok şükür kurtuluyomuşsun inşaalah tez zamanda kurarsınız kendi yuvanızı mutluluklar darısı tüm kaynanasıyla oturanlara inşaallah.

evet hep sonradan gösteriyorlar yüzlerini. bende evlenmeden önce kadını çok seviyordum şimdi nefret ediyorum. düğünden 3 gün sonra 360 derece döndü kadın. hatta derecesi daha fazla hala dönmekte :d

düğüne 4 ay kaldı ve benim içimi korku sardı nişanlımın ailesi çok otoriter bazı konularda anlayışlılar ama yinede korkuyorum sonuçta kendi annemizle bile zor anlaşıyoruz bazen ki bide hanım anne allah yardımcımız olsun

benim sana tek diyeceğim ALLAH YARDIMCIN OLSUN, ALLAH'IM YÜZÜNE baksın ve yüz göz olmadan kendi evine kavuşursun inşallah

valla öyle seyler yaziyokii hepsine cvp vermek istiyo insan.. sanki bu cektirmeye merakli insanlar ayni fabrikadan cikmis...cogu sey ortak hatta bazen diyorum aaa ben bu sahsi taniyorum diye...
Allah valla herkese sabir ve cözüm versin.. baska diyecek bir sey yok maalesef...

allah yardımcın olsun canım iyi yönlerinden bak

kayınvalideyle yaşamanın nasıl iyi bir yönü olabilir ki

gercekten de dogru söyledin ama bazi kaynanalar cok iyi oluyor yaa.. he benim icin gecerli degil o ayri cok sükür simdi kendi evimdeyim ama beraber oldugumuz zamanlari hatirlamak bile istemyiorum.. hayatimdan iki sene caldilar....

gercekten de dogru söyledin ama bazi kaynanalar cok iyi oluyor yaa.. he benim icin gecerli degil o ayri cok sükür simdi kendi evimdeyim ama beraber oldugumuz zamanlari hatirlamak bile istemyiorum.. hayatimdan iki sene caldilar....

istediği kadar iyi olsun canım insanın annesiyle bile anlaşmazlıkları çıkabiliyor. Kk da biri yazmıştı çok hoşuma gitmişti ikimizde kanatlı melek olsak kanatlarımız birbirine çarpışır diye

.

Ev üstüne Ev olmaz arkadaslar bu bir gercek!!!!!

umarim böyle biseyle karsi karsiya gelmem

sanada Allah simdiden kolaylik versin! isin zor!!

.

cok güzel bi laf gercekten... sorarsan benim kaynanam bir melek, ama istedigine melek.. herkes kendi gözünde iyi canim ama kaynana-gelin cekismesi cok farkli bi gecimsizlik... tamam fena olan gelinler de yok degil, ama ezinlerin cogu gelinler oluyor... hele bir de ayni evde yasiyorlarsa... biz evi ayirdik buna ragmen son sürat devam ediyorlar.. Allahim isteyen her geline evini en kisa sürede nasip eder insallah... bilmiyorlar ki, gelini eve getirip zulüm ettiklerinde aslinda onu kendilerine benzetemediklerini... tam aksine ciftin arasindaki iliskiyi zedeliyorlar.. büyüyü bozuyorlar, ne nikahin kerameti kaliyor o zaman ne de cicim ayi... ben evliligimi hic yasayamadim.. iki senelik evliyiz ama cok eskimis hissediyorum.. bezginlik cok kötü bir sey.. insallah kimseler yasamaz benim yasadiklarimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…