arkadaşlar şitdetle tavsiye etmem bende kaynanamın evine gelin gittim 2 yıl orda yaşadım bide eşim askerdi yaşadıklarımı bi ben bilirim bi allah hangi birini anlatayım ama ne olur gözünüzü seviyim kabul etmeyin böyle bişiyi benim kaynanam nikahı bastıktan sonra gösterdi gerçek yüzünü bi arakadaş demiş ya köpek balığı havuzuna düştüm die aynen bende öyle oldum herkez aynı değildir dicem ama kaynanasıyla yaşayıp mutlu olan ilaç niyetine bir gelin yok çevremde.kaynanası yüzünden hamileyken boşananları bile tanıyorum
Ev ev üstüne olmuyor kesinlikle kendine ait evinin olması lazım. kayınvalideniz çok iyide olsa aynı evde 2 kadın olmuyorrrr. bende birlikte yaşıyorum 2 senedir artık nefret geldi herşeyin onun istediği gibi olması lazım özellikle evin düzeni değiştirsen değiştiremezsin iğrenç bişey ben kabul etmeyin derim kesinlikle pişman olursunuz ben çok pişmanım Allahtan ayrı evimize çıkıcaz yakın zamanda birdaha aynı evde oturmakmı ASLA .. !!!
ben kayınvalidemle oturuyorum birde kayınvalidemin anneside yanımızda
arkadaşlar şitdetle tavsiye etmem bende kaynanamın evine gelin gittim 2 yıl orda yaşadım bide eşim askerdi yaşadıklarımı bi ben bilirim bi allah hangi birini anlatayım ama ne olur gözünüzü seviyim kabul etmeyin böyle bişiyi benim kaynanam nikahı bastıktan sonra gösterdi gerçek yüzünü bi arakadaş demiş ya köpek balığı havuzuna düştüm die aynen bende öyle oldum herkez aynı değildir dicem ama kaynanasıyla yaşayıp mutlu olan ilaç niyetine bir gelin yok çevremde.kaynanası yüzünden hamileyken boşananları bile tanıyorum
okadar kişi bir evin içindemi oturcaksiniz
hemde 6 yil
:1shok:
mrh arkadaşalar ben 1 yıldır nişanlıyım. seneye evleniyorum ben kayınvaldem ve eltimle beraber oturacağız. yurt dışında olduğu için kesin dönüşte herkesin evi ayrı döşenecek.6 yıl falan otururuz herhalde. böyle olan arkadaşlar var mı ne gibi sorun ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. zor olur mu acaba.?
düğüne 4 ay kaldı ve benim içimi korku sardı nişanlımın ailesi çok otoriter bazı konularda anlayışlılar ama yinede korkuyorum sonuçta kendi annemizle bile zor anlaşıyoruz bazen ki bide hanım anne allah yardımcımız olsun
allah yardımcın olsun canım iyi yönlerinden bak
kayınvalideyle yaşamanın nasıl iyi bir yönü olabilir ki
gercekten de dogru söyledin ama bazi kaynanalar cok iyi oluyor yaa.. he benim icin gecerli degil o ayricok sükür simdi kendi evimdeyim ama beraber oldugumuz zamanlari hatirlamak bile istemyiorum.. hayatimdan iki sene caldilar....
kayınvalideyle yaşamanın nasıl iyi bir yönü olabilir ki
istediği kadar iyi olsun canım insanın annesiyle bile anlaşmazlıkları çıkabiliyor. Kk da biri yazmıştı çok hoşuma gitmişti ikimizde kanatlı melek olsak kanatlarımız birbirine çarpışır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?