Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

tşk ederim çok doğru sözler ama seviyorum onu onun için geleceğimiz için biraz sabretmemiz lazim.

canım tabıkı sevıyorsundur buradakı yorumum senin üzülmemen için evlilikte bazen sorunlar aşılmaz hale geliyor toz pembe bulutlar kara bulutlara dönüşebiliyor...dilerim öle bir durumla karşılaşmazsın,herşey yolunda gider amaaa sen yinede ayrı eve çıkmanın yoluna bakkkk .....kendi evin olsa mutlu olsan daha iyi değil mi?

ayrı oturmak için elinisden geleni yapın. bu çok ozr bi durum gerçekten Ben annemden biliyorum annem 16 sene kayınvalidesiylen oturdu . dediğinis gibi hiç bişiyinis ösel değil attığınıs her adımın hesabı weriliyo hiç rahat ediceğinis bi ortam yok sadece bi odanıs war yemek bile ewde oturup karşılıklı güselce başbaşa yiyemiyosunus bu bi süre eşinisle Allah korusun sorunlar yaşamanısada neden olabilir gerçekten bi kayınvalideyle yaşamak başa çıkmak zor iştir . Mutlaka ayrı ewe geçmek için elinisden geleni yapın derim bena.s.:icecream: bu arada kaynananın iyisi olmas aklınısda bulunsun sırnaşık şey

tşk canım. sonunda mutlu olacağıma inandığım için bu yola gireceğim.hayatta saygı olmazsa kimseyle anlaşamazsın.biraz da nişanlım için alttan alırım.sorun annemle oturmak değil. arabistana gitmek

dedim ya öyle bir imkanım olsa evimde kalırım. ama yok. arabistan da mecburumux.yanlız kalamam ki.türkiye gelince zaten kendi evim olacak.

6 sene kaynana evinde kalmak için uzun bir süre gerçekçi konuşcam biraz ama, kayınvalidende sende istediğiniz kadar iyi olun onlara doğru gelen sana yanlış gelicek, sana yanlış gelen bişey ise onlara doğru gelcek
zıtlıklar yaşıycaksınız..
insan zaman geliyor kendi annesiyle bile anlaşamıyor değilki kayınvalide...
ama sen genede saygını sevgini eksik etme ucunda eşinin hatırı sevgisi var çünkü
hee saygı sevgi yap derken de kendini ezdirmee

arabistan da olsa burda kendinize birşeyler katmaya bakın.
günlük tutup dil öğrenin.aile içiinse;

hemen bir b planı hazırlayın derim ben

mesela; iyisini kötüsünü bilemem ama...bana kalırsa eltiyle iyi geçinmeye bakın

yoksa 6 yıl geçmez.

size mutluluklar dilerim..

İNGİLİZCE ÖĞRENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. YÜKSEK LİSANS İÇİ HAZIRLANACAĞIM. YOK TABİ VAKİT GEÇMEZ. TŞK LERa.s.

cnm ben evleneli 1 sene oluo kayınvalidemin evindeyim.şöyle söyliim evde şimdi 4 kişi kalıorz.ama evimizi müteahiite verdik yapılması için yapıldıktan sonra herkes kendi evine ama o süreçte eşim ben kayınvalidem kayınpederim eltim eşimin kardeşi ve çocukları bir arada oturucaz 2 sene napalım bazı şeyler için katlanıcaz.allahtan ben herkesle iyi anlaşıorm ama şu an o durumda neler olur neler gelişir bilemm.onun için herşeye hazırlıklı olmalısın diorum ben sabret elbet herşey istediin gibi olur.

AYNEN AMA BEN SENDEN BİRAZ DAHA UZUN KALACAĞIM. BAZI FEDAKARLIKLARI MALESEF HEP BAYANLAR YAPIYOR.SABRETMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK. BENDE ÇOK İİYİ ANLAŞIYORUM. SANADA MUTLULUKLAR CANIM.a.s.

işin zor kardeşim ne diym ben sana
benim kayınvalidemler çok çok iyi olmalarına rağmen ve benden ayrı bir şehirde olmalarına rağmen halen ısınamadım onlara
hiç bi zaman baba evi gibi olmuyor onların evleri baba evindeki rahatlık huzur çok zor
ama napıcaksın mecbur katlanmak zorundasın
sevgi saygıyı elden bırakma
bazen hayır demesini bil
ipleri ellerine bi verirsen hayatın zindan olur sana
ama saygı ve sevgi çerçevesini de aşmadan yao bunu
yolun açık olsun tatlım
ayrıca eşinide elinde tutmayı bil
eşin herzaman senden yana olursa büyük problemler olmayacağını düşünüyorum
kendi ailesinin yanında seni ezmeye çalısırsa o zaman kötü
iş sende bitiyo arkadaşım kocana bence bu korkularından bahset
o zaman eminim güzel bi ortam yaratmak için elinden geleni yapacaktır
sevgiyle kal

canim tamamini okumadim ama sana sadece sunu söyleyeyim fazla hayallere kapilma.
annem hep derki bir insani tanimak icin ya alisverise cikacaksin,ya yemek yiyeceksin yada ayni evde kalacaksin...uzaktan hersey güzeldir...
ama bazen imkanlar elvermiyor iste,kaynana yaninda kalmis biri olarak sana verebilecegim en iyi arkadas tavsiyesi sakin ama sakin kendini ezdirme,ayaklarinin altinda harap etme...
sayginda elbette kusur etme ama kendinide,özel hayatinida saydir...
eltinle inatlasma,herseyi duyma,görme,konusma...sözüm meclisten disari ama bir nevi 3 maymunu oyna cogu zaman...esine herseyi vidi vidi yapma,cokmu daraldin ac bize yaz,olmadimi al bir günlük ona yaz,ama herseyi esine anlatma,onlar iyi olur sen kalirsin..
ve herseyden önemlisi esinle mutlu olman,herzaman insallah sayginiz sevginiz sonsuz olur...
mutluluklar diliyorum canim,insallah gönlünce olur hersey...

teşekkür ederim. çok güzel şeyler yazmışsın.dediklerine uyacağım.a.s.a.s.

hayırlısı olsun senin için ama
zorluk çekecek gibisin
birde elti varmış
çok sabır edeceksin çok alttan alacaksın
nekadra iyi olursa olsun
yeri geliyor öz annemizle bile tartışıyoruz ki

hayırlısı olur inş. canım.

ben göze alamam.oturu 6 yil babamin evinde kalirim beklerim sevdiğimi ama bunu yapamam.çünkü ne sorunlar çikacaği belli.

canim ben kayinvalide evinde oturanlardanim 1 yildan fazla oturdum eltim ve kayinvalidem eltimin cocuklari toplam 9 kisiydik evde esim evlendikten 1 ay sonra yurtdisina donus yapti bende vizemi bekledim ama kayinbiraderim hic islerimle ugrasmadi cunku eltimin sozu geciyordu erkek olarak beni ankaraya goturecek birtek o vardi ailemin yaninda kalmadim bizim adetler farkli yeni gelin olunca biraz ters karlisiyorlar malesef allahtan kayinvalidemden hic cekmedim ama eltim 10 kaynanaya bedeldi kayinvalidem hasta oldugu icin tam kaynanalik yapti eltim ustelik onun cocuklari anlican eltim kayinvalidem oldu sebep esimle eltimin kiz kardesi onceden birbirlerini seviyorlarmis beni istemedi cunku kiz kardesi bir gelirdi ortaligi karistirir giderdi neyseki suan cok rahatim kimsenin dirdirini cekmiyorum neyse cok uzattim insallah bir sorun olmaz canim hersey gonlune gore olsun.

benim eşim tek çocuk ve ben evlenirken aynı evde oturacağımız söylendi ben kabul etmedim evlenmem o zaman dedim şimdi ayrı evlerdeyiz ben yapamam sonuçta sende kendini bilirsin iyi düşün taşın birde sene elti falanda varmış :uhm: herşey sana bağlı canım birarada olup çok mutlu insanlarda var

sizinkide çok zormuş. kısmet işallah olman. ama kendi evin değil sonuçta sorun yaşarım küçükte olsa. bunu büyütmemeye çalışırım.belki hiç rahat edemeyecem arabistanda ama mecburum buna onu seviyorum.

çok cesursun tebrikler.
ben olsam böyle bir şey yapamazdım.
umarım mutlu olursun.

bir de mutlaka eşinden vekalet vs al,tek başına rahat olmak ve yurtdışına çıkabilmek için, Allah korusun oralarda başına bir şey gelse eşinin izni olmadan kapıdan dışarı adım atamazsın.belki şu anda sana bu söylediklerim eşine güvensizlik vs gibi geliyor olabilir ama hayat bu, ne getireceği belli olmaz, herşeyden önce kendini düşünmek için önlem almalısın.

velaket türkiyeden mi almam lazım. yoksa arabistanda mı arabistanda zaten tek başına bir yere gidemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…