tşk ederim çok doğru sözler ama seviyorum onu onun için geleceğimiz için biraz sabretmemiz lazim.
benimde böyle bir ihtimalim var yani kayınvalidemle oturmak gibi. dualar ediyorum umarım olmaz diye. Rabbim sen beni böyle bi durumdan koruu.
ben istemem oturmayı arkadaşım. hiç bi şekilde rahat olamaycaksın. geldiğin gittin yerin hesabını vereceksin. başbaşa vakit geçirme zamanın sadece yatak odan olacak. başbaşa tv bile izleyemeyeceksin. evin içinde rahat dolaşamayacaksın. incelersen bu liste uzaaaaar gider.
he şimdiden sana kolaylıklar diliyorum
benim annem 16 sene kaldı kayınwalidesiylen eltisiylen fln biz hep birarada büyüdük . Açık konuşmak gerekirse işin zor . Tabeke karşılıklı sewgi,saygı çok önemlidir ama bu kişiler kayınvalide elti fln olunca zor oluyo .insan bi süre sonra kendi ailesini bile yanına istemesken böyle bi arada kayınvalidesiylen fln oturması çok sıkacakır sisi. sürekli alttan alcağınıs durumlar olacaktır bunlara kendinisi hasırlıyın . we sabırlı olun . hayırlısı olsun ama umarım güsel geçer günlerinis. ana kıs gibi güsel güsel anlaşırsınısda 6 yıl nasıl geçti bitti anlamassınıs inş.
canım tabıkı sevıyorsundur buradakı yorumum senin üzülmemen için evlilikte bazen sorunlar aşılmaz hale geliyor toz pembe bulutlar kara bulutlara dönüşebiliyor...dilerim öle bir durumla karşılaşmazsın,herşey yolunda gider amaaa sen yinede ayrı eve çıkmanın yoluna bakkkk .....kendi evin olsa mutlu olsan daha iyi değil mi?
arabistan da olsa burda kendinize birşeyler katmaya bakın.
günlük tutup dil öğrenin.aile içiinse;
hemen bir b planı hazırlayın derim ben
mesela; iyisini kötüsünü bilemem ama...bana kalırsa eltiyle iyi geçinmeye bakın
yoksa 6 yıl geçmez.
size mutluluklar dilerim..
cnm ben evleneli 1 sene oluo kayınvalidemin evindeyim.şöyle söyliim evde şimdi 4 kişi kalıorz.ama evimizi müteahiite verdik yapılması için yapıldıktan sonra herkes kendi evine ama o süreçte eşim ben kayınvalidem kayınpederim eltim eşimin kardeşi ve çocukları bir arada oturucaz 2 sene napalım bazı şeyler için katlanıcaz.allahtan ben herkesle iyi anlaşıorm ama şu an o durumda neler olur neler gelişir bilemm.onun için herşeye hazırlıklı olmalısın diorum ben sabret elbet herşey istediin gibi olur.
canim tamamini okumadim ama sana sadece sunu söyleyeyim fazla hayallere kapilma.
annem hep derki bir insani tanimak icin ya alisverise cikacaksin,ya yemek yiyeceksin yada ayni evde kalacaksin...uzaktan hersey güzeldir...
ama bazen imkanlar elvermiyor iste,kaynana yaninda kalmis biri olarak sana verebilecegim en iyi arkadas tavsiyesi sakin ama sakin kendini ezdirme,ayaklarinin altinda harap etme...
sayginda elbette kusur etme ama kendinide,özel hayatinida saydir...
eltinle inatlasma,herseyi duyma,görme,konusma...sözüm meclisten disari ama bir nevi 3 maymunu oyna cogu zaman...esine herseyi vidi vidi yapma,cokmu daraldin ac bize yaz,olmadimi al bir günlük ona yaz,ama herseyi esine anlatma,onlar iyi olur sen kalirsin..
ve herseyden önemlisi esinle mutlu olman,herzaman insallah sayginiz sevginiz sonsuz olur...
mutluluklar diliyorum canim,insallah gönlünce olur hersey...
canim ben kayinvalide evinde oturanlardanim 1 yildan fazla oturdum eltim ve kayinvalidem eltimin cocuklari toplam 9 kisiydik evde esim evlendikten 1 ay sonra yurtdisina donus yapti bende vizemi bekledim ama kayinbiraderim hic islerimle ugrasmadi cunku eltimin sozu geciyordu erkek olarak beni ankaraya goturecek birtek o vardi ailemin yaninda kalmadim bizim adetler farkli yeni gelin olunca biraz ters karlisiyorlar malesef allahtan kayinvalidemden hic cekmedim ama eltim 10 kaynanaya bedeldi kayinvalidem hasta oldugu icin tam kaynanalik yapti eltim ustelik onun cocuklari anlican eltim kayinvalidem oldu sebep esimle eltimin kiz kardesi onceden birbirlerini seviyorlarmis beni istemedi cunku kiz kardesi bir gelirdi ortaligi karistirir giderdi neyseki suan cok rahatim kimsenin dirdirini cekmiyorum neyse cok uzattim insallah bir sorun olmaz canim hersey gonlune gore olsun.
çok cesursun tebrikler.
ben olsam böyle bir şey yapamazdım.
umarım mutlu olursun.
bir de mutlaka eşinden vekalet vs al,tek başına rahat olmak ve yurtdışına çıkabilmek için, Allah korusun oralarda başına bir şey gelse eşinin izni olmadan kapıdan dışarı adım atamazsın.belki şu anda sana bu söylediklerim eşine güvensizlik vs gibi geliyor olabilir ama hayat bu, ne getireceği belli olmaz, herşeyden önce kendini düşünmek için önlem almalısın.
velaket türkiyeden mi almam lazım. yoksa arabistanda mı arabistanda zaten tek başına bir yere gidemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?