Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

bende kayınvalidem,kaynatam eşim ve ben beraber oturucaz Allah nasib ederde evlenirsek...inşallah zor olmaz zor olacağını zannetmiyorum..canım Allah tamamına erdirsin inşallah..mutluluklar diliyorum Allah başka dert keder vermesin a.s.

kutluyorum canım seni cesaretinden umarım ilerisini görerek hissederek karar vermişsindir. bizde nişanlımla birbirimizi çok seviyoruz ama ben kabul etmedim mardinde gelin olmayı. oda hiç ısrar etmedi.senin kadar cesaretli olamadım, sevgi evet çok fazla var ama ya zaman neler gösterirdi ben kestiremedim ilerisini ve de korktum arkamı arayabilecek bi ailem malesef yok(babam vefat etti yıllar önce,abim yurt dışında) kendim etim kendim buldum misali bunları göze alamazdım.nişanlım benim yaşadığım yere gelmeye karar verdi biliyorduki ben gidemezdim, yapamazdım umarım senin durumunda düzelir ve gitmek zorunda kalmazsın.Bazen insan çok sevsede ilerisini kestirebilmeli silkelenip ben aşk sevgi için yapıyorum ama ya değmezse diyebilmeli..umarım mutlu olursun

KABUL ETMEMEM GİBİ LÜKSÜM YOK OZAMAN HİÇ KAVUŞAMAYIZ. 6 YIL BEKLERİM ONU O ZAMANDA YAŞLANIRIM.İLİŞKİMİZ YIPRANIR.senağlama

valla bende kutluyorum ya canım Allah yardımcın olsun niye Allah yardımcın olsun diyorum biliyomusun ben ankaraya gelin gidecem diye üzülüyorum yani nasıl ayrılıcam ailemden diye sen arabistana maşallah diyorum sana..

arabistan birde orda kalacaz ben açik bir bayanim nasil çarşaf giyecem onuda bilmiyorum. Birde sinavlarim falan vardi hepsi erteledim.

mecburmuşmu yani oralarda
ama siz oranın vatandaşı değilsinizki sizlere nasıl meçburiyetlik getirip çarşaf giydirebilirler
saçma bence benneyaptımki

mecburmuşmu yani oralarda
ama siz oranın vatandaşı değilsinizki sizlere nasıl meçburiyetlik getirip çarşaf giydirebilirler
saçma bence benneyaptımki

oraya gitmeden önce oranin kurallarina uyacağina onlar gibi davranicağina dair anlaşma istiyorlar.. Kefiller var zaten. Arap kefilin olmadan oraya gidemezsin.

Aman allah korusun derim ben!! Ne oturmak isterim, nede yasamak!!! Istedigin gibi yatip kalkamazsin, rahat rahat dolasamazsin. insanin kendi evi gibisi yok vallah. Ben bunu bilir bunu söylerim! Ama tabiiki herkez bir degil, bencede fazla ümitlenme, hayal kirikligina ugrarisin...

Canım ne diyim aşk uğruna şu kadınların yapamayacağı yoktur ama senin bedelin çok ağır inş allah seni utandırmaz ben eşimi çok seviyorum ama annemle beraber oturalım dedi sadece 1 kez ayrılalım dedim belki kızacaksınız ama olmuyorki ev ev üstünde ama herkes için geçerli değil iyi olanlar var ALLAH UTANDIRMASIN MUTLULUKLARŞeniz

benim üst katımda oturuyorlar da
herşeyime burunlarını sokuyorlar
bir de aynı evde otursak neler olurdu bilemiyorum

canım yaa cok seviyorum diyosun yaa bende cok seviyordum bi zamanlar onsuz olmaz diyordum ve bu yüzden işimi istifa ettim hemşirelikten ailemden herşeyimden vazgecip bi delilik yapıp almanyaya hemde teyze oğluna evlilik yaptım teyze oğlunu hiç görmemiştim 16 yaşıma kadar sonra gördük ve sevdik yabancı gibiydik.neyse orda 4 yıl birlikte yaşadık cektiklerimi anlatsam bi 4 sayfa alır enaz bi ben bi allah bilir anlatmnıcam uzun uzuncok kötüydü 4 yıl zor dayandım kaynanaya ve cıktım geldim allahtan cocuk yapmadım gelirgelmez işime tekrar başladım devlet memuru olarak hemşire.
cokda zor boşandım neler cektim neler anlatıp kimsenin kafasını şişirmiyim en iisi.neyse yine almanyadan kesin dönüş yapmış olan şuanki eşimle tanıştım hemde internetten şuan cok mutlu bi evliliğim ve dünyalar tatlısı bi oğlum var.bence iiiiiiiiiiiiiiiice düşün aileni sınavlarını artılarını eksilerini .ben almanya gibi bi ülkedeydim sen arap ülkesine... bi acığım diyosun valla cok cok düşün canım herşeyin hayırlısı olsun senin için.ailem allahtan arkamda tam bi destekti dönüşümde yinede psikiatriden yardım almıştım

ayy arkadaslar bende iki aylık evliyim ve kayınvalidem kayınpederim görümcemle oturuyorum kısa bır sure oturcaz ama yeni evlencek arkadaşlarıma tavsıye etmem esınızle ozel hayatınız kısıtlanıyo hersey bır tek ve bır tek yatak odanızda oluyo evın ıcınde rahat gıyınemez rahat davranamazsınız bılmem 6 yıl arkadas nasıl gecırcek allah yardımcısı olsun ben dayanamam

oncelikle hayirli olsun canim
sana sormak istedigim ir kac bisey var
yurtdisindami yasicaksiniz yani sen Turkiyeden mi geliceksin
eltin kaynanan bir evde kalicaksiniz pekii eltinin cocuklari var mi
gorumcelerin var mi vee gorumcelerinin cocuklari var mi
tum bunlara yanitin evet ise
kesinlikle sana onlarin yanina gelin gitme derim
cunku ben yasamis biri olarak o evden uc aylik gelinken kactim
bu sayede ayri evde oturuyorum
sen gencsin guzelim hele bide okumussan yani buda sosyal hayatin olupta orda dilini insanini bilmedigin yere gidersenn bir kere bunalima giriceksin bunu bastan diyim
ve her turlu hizmet senden beklenilcek hani gencsin yeni gelinsin ya
gorumceler is yapmaz olucak elti desen oyle
coluk cocuk gelicek gidicek hersey sana bakicak
bunlari ne olur once dusun sonra karar ver 6 sene az bir zaman dilimi degil
insani sinir hastasi etmeye yeterde artar bile kötükedihüso
rahat rahat oturup kalkamamkta cabasi

Merhaba kardesim,

valla ne diyim bilmiyorumki. simdi öyleside var böyleside. tabiki iyide sonuclanabilir bu durum.
bence cok zor bi dönem olur. hani sagdece sen ve kayinvaliden olsa oda iyi. bide eltin varmiski genelde kiskanc olurlar. hepsi degil ama iste.

Ne diyim be gülüm insallah mutlu olursun.
Üzme kendini ailen seni yollarken ilkönce allaha sonra esine emanet ediyor.
Insallah esin emanete iyi bakar...

arabistanda oturacağız. çocuğu yok. 2 yılda bir türkiye geleceğiz.sosyal haya yok sadece kadınlar kulubü var.

bende bilmiyorum. geçer herhalde 6 yıla.s.

senin adına çok sevindim. ama benim gitmekten başka çarem yok. onu çok seviyorum.benim annem iyi sadece arabistan korkutuyor beni o kadar .zor olcak belki ama o beni benden çok seviyor.a.s. tşk ederim.

yorumlar için çok tşkler. ben zaten çok duygusalım Allah sabrını verir bana işallah.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…