Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

sen o kadar kararlısın ki hayret ettim ben çarşaf olayını falan bilmeden daha önce bi yorum yapmıştım ama tüm o yorumdan vazgeçtim... ben de deli gibi seviyorum kocamı ama bu çok büyük bi fedakarlık ülke değiştir, cumhuriyet gibi çok güzel bi yönetimden saçma sapan bidüzene geç, desenli çarşaf giycem diye sevin... kendi yaptığım yoruma kızdım yani senin bu ısrarlı tavrını görünce... allah gönlüne göre versin valla arkadaşım.. anşallah çok mutlu olursun.. bence sen aynı evde oturan var mı diye bi dert başlığından ziyade arabistanda nasıl yaşarım başlığını açsaydın...
umarım yanlış anlamazsın ama gurbetin ne olduğunu en iyi biz biliriz burada yaşayanlar bunun üztüne bide çarşaf marşaff.....
ay bilmiyorum ya kızlar çok mu abartıyorum ben şoke oldum....
ha bide geri dönecekler diye hiiiiiç bekleme o asla olmaz.. benim kayınvalidemgil de öyle diyordu ama hiç olmadı olmaz da
of valla tekrar sana mutluluklar

Son düzenleme:
onlr şimdiden kendilerini hazırlamışlardır sende hazır gitki karşılaşacağın olayları şimdiden düşüüp karar verme.eşini seviyorsan duyma görme mutlu ol desemde nereye kadar.

canım öncelikle hayırlı olsun diyeyim.ALLAH kolaylık versin.
benim görüşlerime gelecek olursak;
1.kaynana ve eltiyle yaşamak çok zor olacaktır buna emin ol.ne kadar iyi olursalar olsunlar çok zor be canım.iyilik ve hoşgörüde bazen biryere kadar oluyor vallahi.
2incisi ise arabistanda yaşayıp para birikecek türkiyeye dönülecek yerleşilecekk oofff ölme eşşegim ilme misali.
sakın beni yanlış anlama ama fikir istedigin için bende GERÇEK fikrimi söylüyorum.nişanlın hayatının aşkı olabilir ama bu dediklerin aşılması güç şeyler bence.
peki şöyle hiç düşündün mü?orada yasadım tamam,6 yıl geçti diyelim öyle böyle mutlu veya mutsuz orasını rabbim bilir biz ne desekte tabi,ama 6 yıldan sonra herşey aynı olursa,hiçbirşey degişmezse ve orada kalırsanız bunu yapabilecek misin?insanın her yaptıgı plan istedigi gibi gitmeyebilir canım.yurt dışında nereye kadar yaşayabileceksin mesela?seni karamsarlıga sürüklediysem özür dilerim ama madalyonun diger yüzünü de düşünmek gerek bazen...

valla alh yardımcın olsun zor bı durum bende 5 yıllık evlıyım beraber oturuyorum kayınvalıde ve pederle ne kadar ıyı olsalarda ozel hayatın yok sadece yatak odasında olmazkı ozel hayat bıde cocuk olunca daha zor kendın karışamıyosun cocuguna ama ne dıyım tavız verme saygı sevgı herseyı halletmıyo bazen dedım ya ozel hayatın olmuyo hayırlısı olsun inş dıledıgınce olur

valla canim bence hcc girme bu islere sana tavsiyem bende hollandadayim 1 yil kayinvalidemle oturdu vede hic memnun degilim neden kendi hayatin diye bisey olmuyo heleki yeni evliysen simdi kendi evimize ciktik vede hersey daha guzel ylunda gidiyo hem seni nasil verdi ailen hem yurtdisi hemde hadi kayinvalide anlarimda eltin felan ne oluyo artik turkiyede kalmadi boyle ev ev ustune oturma kaldiki avrupada hayret bisey nasil kabul edebiliyosunuz ? iyi dusn ve iyi karar ver bence arkadasim ..mutluluklar

arkadaşım kolay deil bnde 1 yıl oturdum kayınvaldemle bire bir sorunumuz olmadı ama ben hep içime attım daha sonra ayrı eve çıktım şimdi yapamam gibi geliyo inşallah anlaşırsın mutluluklar

cok buyk gecmis olsun yasayinca anlarsin kafayi yemek istemiyosan oturma sonra benim gibi dert sahibi olursun ayri eve cikana kadar cok zor gunler gecti

canım ben aynı binadayken bile onlar yuzunden mutsuz oluosam sen hayli hayli geçinemessin benden sana tavsiye bide 6 yıl bide hem kaynana hem elti duşunemıorum ev 3 deil kaç katlı olursa olsun bu deişmess allah kolaylık versin ve peygamber sabrı versin ama başka bi çare varsa mutlaka uygula derim ben

bencede güzel bi fikir değil bu çok zor ya hadi kayınvalideyi geçtim ama eltimi allah korusun.dedikleri gibi özel hayat 0 buna alış bikere.rahat rahat banyonu edemiyosun,her zaman her işe sen koşturuyosun (gelinsin ya) oof allah kimsenin başına vermesin...ama tabi her insan bir değil öyle kaynanalar varki insanın kendi anasından daha çok yanıyo.tabi bu dediğim %1 gibi bişey

ben 8 aylık evliyim .kayınvalidemler alt katta ben ise üst katta oturmamıza rağmen sorunlar oluyor.saygı ve sevgi bir yere kadar.bence bunun yaşam tarzıyla alakası var.siz eğer kayınvalidenizden farklı bir yaşam sürüyorsanız anlaşmak çok zor oluyor.çalışan bir insanım ve kendime bile zor zaman ayırırken hergün oğlunu görmek isteyen bir kayınbabam var .beraber yemek yemek isteyen aynı zama
nda.yani ne kadar da onlar anlayış gösterse veya siz ne kadar anlayışlı olsanızda sorunun kralını yaşıyorsunuz.evi ayrı olanın dünyası da ayrı olur.ben bunu bilir bunu söylerim

valla hiç tavsiye etmem

helede benimki gibi dağınık,iş güç bilmeyen,herşeye karışan telefondA bile kimle konuştun ne konuştun diye sorular soran hatta yarım saat yatak odamda dursam orda ne yapıyorsun diye hesap soran insanı çileden çıkaran odana kapını bile vurmadan dalan bir insansa hiçççççççç mi hiiiiiiiççççççççççç tavsiye etmem

öffff yine moralim bozuldu asıl ben napıcam hiç bilmiyorum

bence de ne kadar iyi olursanız olun.
Bi kere en basında rahat edemeyeceksin. En büyük problemde o olacak. Mesela diledigin gibi evinin içinde dolasamayacaksın eşinle uzanarak basbasa tv izleyemeyeceksin. İnsana ilk basta aman nolcak gibi gelio ama öyle olmuyor işte. Emin ol iki tarafta melek olsa insan bi yerde rahat etmek istiyor.

meraba arkadaşlar bu kadar yazıları görünce bende içimi dökmek istedim... benim kayınpederim vefat etmiş yıllar önce... bende bu yüzden kayınvalidem yanlız olmasın istedim aynı durumda benim annem olsa yanlız bırakmak istemezdim oda benim annem sayılır diye düşündüm... birçok insan karşı çıktı kayınvalideyle geçinmek zor olur dediler dinlemedim yapayanlız kadın bana ne zararı olur daha birbirimize yoldaş oluruz ana kız gibi dedim... o kadar çok yanılmışım ki.... oğlunu yani eşimi ezmiş bugüne kadar her dediğini yaptırmış kendini hep el üstünde tutturmuş... evlendikten sonra farkına vardım ne yazık ki inanın bazen o kadar çok pişman oluyorum ki keşke bu insanla evlenmeseydim diyorum çünkü beni çoğu zaman ezdiriyo.. kayınvalidem oğlunu benden kıskanıyo yaa düşünün... eşimi dolduruyo kendini acındırıyo eşimle birbirimize giriyoruz... başkalarının yanındada ben kayınvalidelik yapmam falan diyo herkes kayınvaliden ne ii insan diyolar... bazen iyi oluyo ne güzel mutluyuz kayınvalide gibi değil diyorum 1 gün geçmiyo ki iyi devam etsin... mutlaka bi sorun çıkıyo.. ve karşısından söz söylemiş ona karşılık vermiş insan değilim bugüne kadar... acaba kendimi savunsam söylediklerine cevap versem yine böyle mi davranırdı yoksa beni ezemez miydi o zaman diye düşünüyorum bazen... Allah biliyo rabbim kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş..

allah sana sabır versin.kayınvaliden çok iyide olsa olmaz.çünkü evin üstünde ev olmaz.kayınvaliden varken rahat olamazsın.aslında evde biri varken bile rahat olunmaz.şuda bir gerçek kayınvalidesiyle oturanlarda az değil.senin yapacağın haklı olduğun zamanlarda kendini savun.kimseye bu eşin bile olsa ezdirme.yeri geldiğinde kayınvalidene cevap verki içinde kalıp iyice kinlenme.

Senin adına üzüldüm canım Allah yardımcın olsun...Ama eşinle konuşmalısın bence ,ne kadar üzülüp yıprandığını ,sinirlendiğini eğer eşin annesine uyarıda bulunmazsa senin o sinir anında ağzından bir laf çıkabileceğini söyleyip eşinin halletmesini bekleyebilirsin ..

canım çok zor bir durum ya insan hiç rahat edemez allah yardımcın olsun canım ben kayınvalidesi başka şehirde olanlara hayran kalıyorum aman allah aynı evde oturmayı nasip etmesin hiç kimseye.

arkadaşım bende aynı durumdayım ALLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN:..
kelin ilacı olsa başına sürermiş ne desem bilmiyorum ki bende...

hatayi baştan yapmısın
bana ne zararı olurki diye düşünmüsün, yapma etme diyenleride dinlememisin
şimdi pişmansın tabii, ayrıl başka eve git desem olmicak çünkü sen seçimini baştan yapmısın bikere
cevap vermeye denesen bu sefer daha da huzursuz olabilirsiniz, bilemiyorum yani
allah yardımcın olsun

bunu çok denedim ama eşim malum annesi olunca birçok şeyi görmezden geliyo:çok üzgünüm: eşimle aslında bi sorunumuz yok ama durum bu olunca istemesemde sorun yaşıyoruz canım:çok üzgünüm: yardımın için tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…