Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Opu cok kolay bi islem. Zaten anestezi yapiyolar. Hic bisey hissetmiyosun. Insallah sende benim mutlu oldugum gibi sende cok cok mutlu olursun. Bizde yarin yine sabahtan ordayiz. Tekrar beta testi yapacaz. Bakalim yukselmismi. Belki yine gorusuruz )

Opu cok kolay bi islem. Zaten anestezi yapiyolar. Hic bisey hissetmiyosun. Insallah sende benim mutlu oldugum gibi sende cok cok mutlu olursun. Bizde yarin yine sabahtan ordayiz. Tekrar beta testi yapacaz. Bakalim yukselmismi. Belki yine gorusuruz )

Evet duydum iki gün sonra gelin dedi size biz 8de orada olcaz umarım görüşürüz.. Ama belki ben odada falan olurum dua et sen bana..

Evet duydum iki gün sonra gelin dedi size biz 8de orada olcaz umarım görüşürüz.. Ama belki ben odada falan olurum dua et sen bana..

Dua ederim tabi canim. Allah herseyin hayirlisini versin. InsAllah bol bol yumurtalik olusmustur. Birbucuk iki gun sonra tel aciyolar. Iste nekadar dollendigini soyluyolar. Sonra tekrar arayip nezaman transfer olacagini soyluyolar. O zaten anestezi olmadan oluyo. Oda cok kolay. Hic korkma. Ben yine cok heyecanliyim. Orda turgut bey soruyo. Tek mi? Iki mi ? Diye. Ben iki demistim.

Bende iki derim kız inşallah,ben hala yumurta oluşacak mı yok döllenebilecek mi kaçtanesi dayanacak diye düşünüp duruyorum burada arkadaşlarımdan çok bilgi aldım birçoğunu buradan öğrendim.. senin ilk denemen mi sorun neydi sizde?

Bende hep burdan okuyarak ogrendim o yuzden. Başıma ne geleceğini kestiriyodum azcok. Benim yumurtalik cok azalmisti ve hormonlar cok dusuktu. Ben 9 yildir evliyim bi oglum var 6 yasinda. Ama uc yildir hep adet duzensizligim vardi. Ve uc yildir cocuk icin doktor doktor gezdim. Zeki yilmaz. Cetin arik. Bihter senem feyzioglu. Ersad batmaz. Ama hepside okadar cok ilac yazip gonderdiler. Birturlu faydasi olmadi. En sonda mustafa erturke gittim. Allah ondan razi olsun. O turgut beye yonlendirdi

Bende Mustafa ertürk sayesinde duydum Turgut beyi, inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebeğine.. Bu arada çok genç görünüyorsunuz çok şaşırdım 9yıllık evli olduğuna ben ilk bebeğin diye tahmin etmiştim..

Ayy canim tesekkur ederim) insallah sende mutlu haberi alirsin. Ama transferden sonra 10 gun beklemek zor oluyo. Ben heyecandan dogru durust uymamistim

Hamisler ahsizi sizi.....hemen başka topiklere gidiyorlar......bırakmayın bizi......anneeeeeee..........

Bi kac topik takip ediyoruz canim,ama burasi baska.

Ayy canim tesekkur ederim) insallah sende mutlu haberi alirsin. Ama transferden sonra 10 gun beklemek zor oluyo. Ben heyecandan dogru durust uymamistim

Gozun aydin canim degerin katlanarak artsin evladini hayirla kucagina al insaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…