- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.221
inşallah Öyledir henüz muayeneye gitmedim haftaya Perşembe bakacak turgut bey kan değerime göre ikiz olabilir demişti sadece Esilacım
Hamisler ahsizi sizi.....hemen başka topiklere gidiyorlar......bırakmayın bizi......anneeeeeee..........
Tamam hatırladım şimdi. . Yeni topik açtım 2014 Kasım Aralık'ta ikizlerini dünyaya getirecekler.. Seni de bekliyorum Perşembe günü 😀😀
🌸🌸🌸
Ayyy inşallah ya ne güzel düşünmesi bile Hiç belirti yok bende bazen unutuyorum biraz bulansam diyorum tık yok
Ayyy inşallah ya ne güzel düşünmesi bile Hiç belirti yok bende bazen unutuyorum biraz bulansam diyorum tık yok
Bu iki hafta çok uzunmuş gerçekten biraz daha önce verse muayeneyi ne olur sanki
Ben o topige bir top atsam.ayağımı bassam..Ablaniz değil.....ne isterseniz o olurum....
Aman sonrası da geçmiyo merak etme. Ben keseleri gördüm iki hafta sonra kalp atışına gel dedi. Yine bekle.. Daha 10 gün var! Pof!!
Haklısın bu kez daha sakinim sanki bi önceki de ikiz gebelikti benim kalp atışlarını bile duymuştum ama sonu gelmedi tek duam tek ya da çift sonu güzel bitsin hepimiz için
Nisan.... Kardelen hadi hayırlısı.....rahat olun yeter.masada hemen uyuyorsun.hop bitti......o masada birkacgun sonra bebislerin gobusunde uyuyacak.....onu düşün.birde ekip güzel .merkez güzel .hemşireler hakeza...emin ellerdesiniZ.....çok uzaklardan bile hastası var......kalacak yeri olmayan arkadaşım varsa.... Söyleyin......bakalım....sehirdisindaki tedavi zorluğunu bilirim.....ıyi geceler....inşallah bebeklerim benimledirde. Hamis haberi veririm size....
Aman sonrası da geçmiyo merak etme. Ben keseleri gördüm iki hafta sonra kalp atışına gel dedi. Yine bekle.. Daha 10 gün var! Pof!!
Haklısın bu kez daha sakinim sanki bi önceki de ikiz gebelikti benim kalp atışlarını bile duymuştum ama sonu gelmedi tek duam tek ya da çift sonu güzel bitsin hepimiz için
Inşallah canım o günleri de göricez.. Inanıyorum ben..
🌸🌸🌸
Merhaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
[/QUOTE][/QUOTE]Kardelen 20
zeliss 20
Esila 10
mybaby38 10
alin42 30
Bnz 10
arcabalim 10
duha 12
Nisan50 10
yasini serif okuyacak.allah kabul eder insallah...(mayis 15kadar)
Selam kardelen o gun sevinen bir cift var diyordun. Onlari saat kac gibi gordun. Cunku o bende olabilirim. Cok merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?