Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

inşallah Öyledir henüz muayeneye gitmedim haftaya Perşembe bakacak turgut bey kan değerime göre ikiz olabilir demişti sadece Esilacım

Tamam hatırladım şimdi. . Yeni topik açtım 2014 Kasım Aralık'ta ikizlerini dünyaya getirecekler.. Seni de bekliyorum Perşembe günü 😀😀

🌸🌸🌸

Tamam hatırladım şimdi. . Yeni topik açtım 2014 Kasım Aralık'ta ikizlerini dünyaya getirecekler.. Seni de bekliyorum Perşembe günü 😀😀

🌸🌸🌸

Ayyy inşallah ya ne güzel düşünmesi bile Hiç belirti yok bende bazen unutuyorum biraz bulansam diyorum tık yok

Ayyy inşallah ya ne güzel düşünmesi bile Hiç belirti yok bende bazen unutuyorum biraz bulansam diyorum tık yok

Aman deme öyle. Bulantı çok kötü bişe.. Ben de acaba bulanıyo mu diye diye bugün zorla bulandırdım kendimi yani.. Salak ben 😁😁 ben de de yok hiç bulantı.. Aman olmaz inşallah da. . Senin ikiiiiizzz bak göör. .

🌸🌸🌸

Ablacım tşk ederim inanki burada sizlerin sayesinde çok şey öğrendim rahatladım ..bir tek sizle paylaşıyorum duygularımı kimsenin haberi yok annemin bile..

Selam kardelen o gun sevinen bir cift var diyordun. Onlari saat kac gibi gordun. Cunku o bende olabilirim. Cok merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Günaydın nasılsınız. Bu progestán iğne çok fena ya.popunun üstüne oturamiyorum.neyseki bugün son.bir de Karnım ağrıyor midem de bulanıyor bazen.psikolojik galiba.

Bu cok normal. ProgestAn igneler cok agir ve yagliymis. Oyuzden cok agri yapiyo. Birkac gun sonra geciyo

Selam kardelen o gun sevinen bir cift var diyordun. Onlari saat kac gibi gordun. Cunku o bende olabilirim. Cok merak ettim

Hoşgeldin canım kardelen değil ben yazdım onu kopyalarken isim çıkmamış kardelende.. Saat 9buçuk civarıydı değerin 24 mü çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…