Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Hayırlı cumalar.....kızlar..........dostun eskisi. Eşyanın yenisi kiymetlidir diye......topigin ilki eskisi......kiymetlidir.....yeni topige sadece girer çıkarsın demiş....bir atasőzumuz.......

Hayırlı cumalar.....kızlar..........dostun eskisi. Eşyanın yenisi kiymetlidir diye......topigin ilki eskisi......kiymetlidir.....yeni topige sadece girer çıkarsın demiş....bir atasőzumuz.......

Sel Allah seni.. 😊😊 bir cuma bi saatler hamile olduğumu öğrendim. Bi cuma bu saatlerde ikiz olduğunu öğrendim. Inşallah haftaya cuma da sağlıcakla kalplerinin sesini duyarım.. 🙏🙏

🌸🌸🌸

Selam kardelen o gun sevinen bir cift var diyordun. Onlari saat kac gibi gordun. Cunku o bende olabilirim. Cok merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb ulku aramiza h.g bebisin hayirli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.benimde opum.olacak.sizde sorun neydi ozel.degilse?

Evet cnm ayni gunmus yeni okudum.bende biraz tedirginim bu konuda.sen kimle.gideceksn ben esimle gelicem ama acaba annemi.getirsemmi gerek olurmu kararsiz kaldim

Hiç gerek yok annene filan. Odaya geçiyordun ameliyat önlüğünü veriyolar giyiyorsunuz. Sonra hasta bakıcı geliyo odadaki yatakla sizi. Götürüyo. Ameliyathaneye girince size tam 15 dklık narkoz veriliyor koldan açtıkları serum yerinden. Tık diye uyuyorsunuz ama nası güzel bi uyku sanki günlerce uyudunuz. Odaya sizi getirir getirmez gözünüzü açıyorsunuz. Hatta ben asansörde açtım gözümü. Sonra hiçbişey yok.. Lütfen telşlanmayın...

🌸🌸🌸

Merhaba tugba. Bende dun 10. Gunumdu ve 24 cikti. Insallah katlanir. Senin ikizmi

Merhaba tugba. Bende dun 10. Gunumdu ve 24 cikti. Insallah katlanir. Senin ikizmi

katlaınır cnm hiç kafana takma ben 4 negatiften sonra pozitifi görünce hiç inanamadık sadece ağladım seninde değerin yükselir benim ikiz cnm dr keselerimizi gördü salı günüdü kalp atışlarını duyarız inşlh çok az kaldı

Ayyy canim beniim insallah kalp atislarini duyarsiniz. 4 negatiften sonra rabbim yuzunu guldurmus. Herseyin hayirlisi.

Ayyy canim beniim insallah kalp atislarini duyarsiniz. 4 negatiften sonra rabbim yuzunu guldurmus. Herseyin hayirlisi.

evet cnm her şeyin hayırlısı allahım olmayanlara nasip etsin inşlh kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlh okadar güzel duyguki herkes yaşasın inşlhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…