- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.261
Hayırlı cumalar.....kızlar..........dostun eskisi. Eşyanın yenisi kiymetlidir diye......topigin ilki eskisi......kiymetlidir.....yeni topige sadece girer çıkarsın demiş....bir atasőzumuz.......
Aaamin insallah. Darisi olmayanlara insllah
Bu arada keseyi veya keseleri nezaman goruruz
Test sonucundan on gun sonra gittim bn cnm.
Selam kardelen o gun sevinen bir cift var diyordun. Onlari saat kac gibi gordun. Cunku o bende olabilirim. Cok merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb ulku aramiza h.g bebisin hayirli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.benimde opum.olacak.sizde sorun neydi ozel.degilse?
Kardelencim aynı gün aynı kişi yapacak opuyu görürüz orada birbirimizi ben korkuyorum biraz anesteziden ama...
Merhaba canim. Yumurtalik rezerve cok azalmisti ve hormonlarim cok dusuktu
Evet cnm ayni gunmus yeni okudum.bende biraz tedirginim bu konuda.sen kimle.gideceksn ben esimle gelicem ama acaba annemi.getirsemmi gerek olurmu kararsiz kaldim
Kac yumurta toplannmisti?ilk denemenmi.iki embriyomu konuldu?
Evet cnm ayni gunmus yeni okudum.bende biraz tedirginim bu konuda.sen kimle.gideceksn ben esimle gelicem ama acaba annemi.getirsemmi gerek olurmu kararsiz kaldim
Tesekkurler esila.
cnm öncelikle hayırlı olsun bebişin çok sevindim benimde 8.gün beta 24 çıktı 10.gün 144 çıktı 14.gün 677 çıktı inşlh seninde değerlerin yükselir cnm çok sevindim adına allahım kucağına almayı nasip etsin inşlh
Merhaba tugba. Bende dun 10. Gunumdu ve 24 cikti. Insallah katlanir. Senin ikizmi
katlaınır cnm hiç kafana takma ben 4 negatiften sonra pozitifi görünce hiç inanamadık sadece ağladım seninde değerin yükselir benim ikiz cnm dr keselerimizi gördü salı günüdü kalp atışlarını duyarız inşlh çok az kaldı
Alttanmi bakiyolar kese gormek icin
Ayyy canim beniim insallah kalp atislarini duyarsiniz. 4 negatiften sonra rabbim yuzunu guldurmus. Herseyin hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?