- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.201
Tmm cnm cok sagol rahatlattin beni:)
AmiKızlar mrb yeni geldim kontrolden, tam ben oradayken bir çift sonucunu öğrendi nasıl sevindiler görmelisiniz o kadar mutlu oldum ki sanki kendim hamileymişim gibi allahım bizede yaşatır inşallah olmayan herkese yaşatsın bu duyguyu...
esilacigim sen neler yapiyor sun canim gunluk hayatinda canim caliyormusun ben misafirlige falan gitmeye korkuyorum canim yurumeden veya surekli oturmadan bir zarar olur mu canim ya
kızlar dün gece bir tanıdıgım sinirimi bozdu.....ben kimseye söylememiştim......doktora gittigimi.....nerden duymussa onuda söylemiyor.......hesap sorar gibi tüpbebekmi yaptırdın deyince....sasırdım...yalan söylemedigim için evet dedim.........bu benim özelim....söyleme psikolojisinde olsamsöylerim degilmi....siirlerim bozuldu.....tam morale ihtiyacım varken.....nereden duyduki........inş bebişlerime birsey olmamıstır.................
Ne dedi sana kontrolde ?? Ben de sonuc çıkınca sevinenemiştim orda muayene bekleyenler var üzülürler diye ☺️☺️ darısı hepinize inşallah..
🌸🌸🌸
Sen nasısın nası hissediyorsun kendini? Bak sen ve topikteki bikaç diğer arkadas hamiş olsun toplanıp tanışalım.. Nası fikir kızlar?? Beğenemleri görim??
🌸🌸🌸
Canım doktor cumartesi opu dedi herşey yolunda gidiyor dedi, ama kendisi bugün kongreye gidiyormuş haftaya sonu yokmuş opuyu özge hanım yapacak.. Ben tedirgin oldum sordum o benim yaptığım işin aynısını yapar dedi ama yinede tedirginim...
Bayıldım bu fikre ben varım...
Embriyonun tutunmasi icin gebelik asisi bide tiraslama yontemi uygulaniyormus.turgut beyin yazisinda okumustum acaba herkese gebelik asisi yapmiyolarmi?sana yapmamislar demekki cnm.ben turgut beyden tapmasini isticem bakalim.insallah yaptirir.buarada benim opuyu ozge hanim yapackms turgut bey yoktu.ozge hanim nasil bilgn varmi cnm?
Tamam o halde önce siz bi hamiş kalın sonra planlarız.. 👍👍
🌸🌸🌸
Wallahi bem işe gidiyorum. Işteyken çok yorgun hissediyorum kendimi ama eve gelince hiç kalkamıyorum yerimden yorgunluk tansiyon vs yok canım nolacak hiçbişey olmaz kasma kendini o kadar
🌸🌸🌸
Evet bende sevdim bu fikri buluşalım mutlakaTamam o halde önce siz bi hamiş kalın sonra planlarız.. 👍👍
🌸🌸🌸
Evet bende sevdim bu fikri buluşalım mutlaka
inşallah Öyledir henüz muayeneye gitmedim haftaya Perşembe bakacak turgut bey kan değerime göre ikiz olabilir demişti sadece EsilacımMybaby ikiz di di i senin de??
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?