Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar mrb yeni geldim kontrolden, tam ben oradayken bir çift sonucunu öğrendi nasıl sevindiler görmelisiniz o kadar mutlu oldum ki sanki kendim hamileymişim gibi allahım bizede yaşatır inşallah olmayan herkese yaşatsın bu duyguyu...[/QUOTE]

Cnm nasil gecti kontrol ne dedi dr?opu tarihin kesinlestimi.

Kardelen 20
zeliss 20
Esila 10
mybaby38 10
alin42 30
Bnz 10
arcabalim 10
duha 12
Nisan50 10
yasini serif okuyacak.allah kabul eder insallah...(mayis 15kadar)[/QUOTE][/QUOTE]

Ami
Cnm nasil gecti kontrol ne dedi dr?opu tarihin kesinlestimi.[/QUOTE]

Âmin canım Allahım herkese nasip eder inşallah hayırlı evlatlar

esilacigim sen neler yapiyor sun canim gunluk hayatinda canim caliyormusun ben misafirlige falan gitmeye korkuyorum canim yurumeden veya surekli oturmadan bir zarar olur mu canim ya

esilacigim sen neler yapiyor sun canim gunluk hayatinda canim caliyormusun ben misafirlige falan gitmeye korkuyorum canim yurumeden veya surekli oturmadan bir zarar olur mu canim ya

Wallahi bem işe gidiyorum. Işteyken çok yorgun hissediyorum kendimi ama eve gelince hiç kalkamıyorum yerimden yorgunluk tansiyon vs yok canım nolacak hiçbişey olmaz kasma kendini o kadar

🌸🌸🌸

Takma o kisiyi kafana,bizler annelik duygusunu yasayalimda millet urusun dursun.

Ne dedi sana kontrolde ?? Ben de sonuc çıkınca sevinenemiştim orda muayene bekleyenler var üzülürler diye ☺️☺️ darısı hepinize inşallah..

🌸🌸🌸

Canım doktor cumartesi opu dedi herşey yolunda gidiyor dedi, ama kendisi bugün kongreye gidiyormuş haftaya sonu yokmuş opuyu özge hanım yapacak.. Ben tedirgin oldum sordum o benim yaptığım işin aynısını yapar dedi ama yinede tedirginim...

Aaaaa bak kardelenle aynı gün opuya gireceksiniz. O da Özge hanımı sordu. Çok tatlı bi bayan hiç tedirgin olma ben gittim ona da. Kardelene de aynısını söyledim. Hadi hayırlı olsun

🌸🌸🌸

Kardelencim aynı gün aynı kişi yapacak opuyu görürüz orada birbirimizi ben korkuyorum biraz anesteziden ama...

Wallahi bem işe gidiyorum. Işteyken çok yorgun hissediyorum kendimi ama eve gelince hiç kalkamıyorum yerimden yorgunluk tansiyon vs yok canım nolacak hiçbişey olmaz kasma kendini o kadar

🌸🌸🌸

esilacigim sen ayakta mi calisiyor sun canim birsey olmazmiymis ben koyume bile gitmeye korkuyorum birbucuk saat suruyor yola gitmemizde bir sakinca olurmu canin acaba doktora sorsam mi acaba

Nisan.... Kardelen hadi hayırlısı.....rahat olun yeter.masada hemen uyuyorsun.hop bitti......o masada birkacgun sonra bebislerin gobusunde uyuyacak.....onu düşün.birde ekip güzel .merkez güzel .hemşireler hakeza...emin ellerdesiniZ.....çok uzaklardan bile hastası var......kalacak yeri olmayan arkadaşım varsa.... Söyleyin......bakalım....sehirdisindaki tedavi zorluğunu bilirim.....ıyi geceler....inşallah bebeklerim benimledirde. Hamis haberi veririm size....

Hamisler ahsizi sizi.....hemen başka topiklere gidiyorlar......bırakmayın bizi......anneeeeeee..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…