- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.301
:)çok abartıyorum dimi...çok teşekkür ederim canımmmmZaten canim normal kiyafetinle gidebilirsin çünkü günü birlik ayrica amelliyata alırken üzerinde hic birsey olmayacak makyaja da birsey demediler sorun olmaz
:)çok abartıyorum dimi...çok teşekkür ederim canımmmm
Kızlar yarın yanıma ne almalıyım ameliyat değil sonuçta dimi normal kıyafetlerle gidebilirim makyaj falan yasak mı..
Kendimi güzel hissetmek dolayısıyla iyi pozitif hissetmek için makyaj yapmıştım sabahın köründe 😊 hele transferde resmen düğüne gider gibiydim. Bebeişlerimle tanışacaktım ve onlar beni saçım fönlü ful makyajlı güzel tanımalılardı... Çok mu saçmalamışım..?? Bence hayır.. Kendimi öyle iyi hissettim ki..
Dünyanın en güzel annesiydim.. 😘😘
🌸🌸🌸
Kendimi güzel hissetmek dolayısıyla iyi pozitif hissetmek için makyaj yapmıştım sabahın köründe 😊 hele transferde resmen düğüne gider gibiydim. Bebeişlerimle tanışacaktım ve onlar beni saçım fönlü ful makyajlı güzel tanımalılardı... Çok mu saçmalamışım..?? Bence hayır.. Kendimi öyle iyi hissettim ki..
Dünyanın en güzel annesiydim.. 😘😘
🌸🌸🌸
Nisan sen nerde ikamet ediyorsun....yarın içinde rahat ol.....ben sonucu olmadan seninde kardeleninde transferi yapılır...ınş.....
Kızlar yarın yanıma ne almalıyım ameliyat değil sonuçta dimi normal kıyafetlerle gidebilirim makyaj falan yasak mı..
Canim yanina bisey alma. Takilarin falan varsa hepsini cikart. Transferden sonra corba ve hosaf veriyolar. Onu ictikten sonra kalkabiliyosun
Belirti olarak goguslerde neler oluyor hamisler....
Bende agrilar hala suruyo. Dokundugum zaman.
Ben de bir sürü ağrı var. Ama ignelerden ve psikolojik hepsi.uf çok sıkıldım ben.iki tane de dondurulmusumuz var ama bir daha o hastaneye gitmek istemiyorum ben.Negatif çıkarsa ikinciye cesaretim yok galiba.sabah sabah umutsuzluk çöktü içime.
inşlh bende salı günü kalp atışalrını duyarım kıslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?