Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar yarın yanıma ne almalıyım ameliyat değil sonuçta dimi normal kıyafetlerle gidebilirim makyaj falan yasak mı..

Kendimi güzel hissetmek dolayısıyla iyi pozitif hissetmek için makyaj yapmıştım sabahın köründe 😊 hele transferde resmen düğüne gider gibiydim. Bebeişlerimle tanışacaktım ve onlar beni saçım fönlü ful makyajlı güzel tanımalılardı... Çok mu saçmalamışım..?? Bence hayır.. Kendimi öyle iyi hissettim ki..
Dünyanın en güzel annesiydim.. 😘😘

🌸🌸🌸

Esila sen bana çok iyi geliyorsun.. Bana da çok benziyorsun :)

Maşallah.....bensadece ogün parfüm felan sikilmamasini duymuştum.onu yaptım........başka yok....ben hamileemiyim.....içine doğan varmı.......

Nisan sen nerde ikamet ediyorsun....yarın içinde rahat ol.....ben sonucu olmadan seninde kardeleninde transferi yapılır...ınş.....

Nisan sen nerde ikamet ediyorsun....yarın içinde rahat ol.....ben sonucu olmadan seninde kardeleninde transferi yapılır...ınş.....

Canım ürgüpyetim ben..evet bugün aklıma geldi biz transfer oluruz ve senin güzel haberlerini alırız diye düşündüm..inşallah öyle olur...

Bana kahvaltı verdiler...ama sıkısıkliktan gözüm birşey görmedi......25 dakika sonra tuvalete gittim.

Kızlar hepiniz aynı civardasiniz ....ürgüp avanos....nevşehir....basak ta o taraflardandi.....ama hepiniz yanimdasiniz.....

Ben de bir sürü ağrı var. Ama ignelerden ve psikolojik hepsi.uf çok sıkıldım ben.iki tane de dondurulmusumuz var ama bir daha o hastaneye gitmek istemiyorum ben.Negatif çıkarsa ikinciye cesaretim yok galiba.sabah sabah umutsuzluk çöktü içime.

Inci sakin umutsuzluga kapilma. Pozitifi cagir. Herseyin vakti zamani var. Allah herseyin hayirlisini versin. Ben ilk beta yaptirirken karnimin kramplarindan duramiyordum. Stres yapmistim. Ama cok sukur beta 24 cikti

Günaydın. Bizim iki tavuktan ne haber....ne yumurtlamislar.......sonrada gurk a yatacaklar haberleri olsun......opuldunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…