Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İnci igneleerin kalcadanmi.....allahım hep aglamisimdir o iğneden...bu sefer yok sadece göbekten kan sulandirici var oda ağrısı var ama diğer iğne gibi değil. Sabır arkadaşım. Sende belirti varmı.....senin 6 günün değilmi....hadi hayırlısı......

Inci sakin umutsuzluga kapilma. Pozitifi cagir. Herseyin vakti zamani var. Allah herseyin hayirlisini versin. Ben ilk beta yaptirirken karnimin kramplarindan duramiyordum. Stres yapmistim. Ama cok sukur beta 24 cikti

Canım senin belirtilerin varmıydı

evet karin agrisi oldu. Adet sancisi gibi. Belim agridi biraz. Goguslerde agri oldu. Bide gece boyle karnima bicak saplaniyomus gibi oldu. Nerdeyse aglayacaktim

olsun en azından allahım sonunda mutlu ettı sızı darısı bızlerın başına

Masallah ikinizinde yumurtaliklar supermis. Benden 5 tane cikartabilmislerdi

Kardwlenin maşallah daha süper sanırım o içerdeydi uyandırmaya çalışıyorlardı ben çok dua ettim ona beni henüz uyutmamışlardı.. İnşallah iyi olur ben 8i duyunca az gibi gelmişti inşallah sağlıklı döllenirde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…