- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.341
Kardelen ve nisan. Sizi sali gunu transfere alirlar. Benim oyle olmustu
İnşallah hayırlısıyla canım sana da bakındım ama göremedim.. Sabah geldim kardelen vardı, ama emin olamayınca bişey diyemedim.. Bir göz göze geldik ama o da emin olamadı..
İnşallah hayırlısıyla canım sana da bakındım ama göremedim.. Sabah geldim kardelen vardı, ama emin olamayınca bişey diyemedim.. Bir göz göze geldik ama o da emin olamadı..
Ben biraz gec geldim. Ben geldigimde kardelenle esi varmis. Bizde goz goze geldik. Hatta dikkatli baktim. Elinde telefn vardi. Icimden dedim acaba kuluptenmi diye ama emin olamayinca sorulmuyo tabi
Kızlar geldim benimde 8yumurta az mı yaa doktor iyi dedi, ayrıca çok iri yumurtaların fire vermicek bence çok dedi ama bilmiyorum
Cnm sayi onemli degilki kac tanesi döllenecek kaci kaliteli olcak bakalim.benim 16dan belki daha az kaliteli cikacak senin 8yumurtan daha kaliteli daha guzel dollenecek bilemeyizki.bence sayi azmi diye kafani yorma.dualarin icin tsk ederim.insallah rabbim ikimizde yuzunu guldurur
Senin olacagin hic aklima gelmemisti.sekreter isim sorunca ordan cikardim seni. dedim bu kulupdeki ulkublt mu acaba dedim.omu bumu derkensonra siz ciktiniz zaten.ogluna bayildim masallah cok sevimliydi:)
kızlar gecmiş olsun...........yılın en iyi yumurtlayan oskarını kardelene......................yılın en iri yumurtalarının sahibi ödülünü nisana veriyorum..............topigin bana vermiş oldugu abla yetkisine göre..............alkışlasanıza.........gördüm alkışlamadın.......neyse masallah diyelim biz...........
Kizlarrrrrrr 16yumurta toplanmis sayi nasil sizcee?
Kızlar geldim benimde 8yumurta az mı yaa doktor iyi dedi, ayrıca çok iri yumurtaların fire vermicek bence çok dedi ama bilmiyorum
salı 8. gün benim test yaptırsammı..................hastaneye mi gitsem.......yoksa özeldemi yaptırsam...............hastanede kaç saatteçıkıyor.............akşam 4.30 damı veriyorlar digerleri gibi............
Kızlar sözünüzü tutuyorum perşembe yaptirayim.....gerçekten söz.......inanki. persembe perşembe persembe perşembe
Aynen oyle oldu.hatta esim sorsana ne olcak sanki dedi ama ben simdi odegilse rezil olurum dedim soramadim:))bide bikac kisi daha geldi sen gelmeden once isim bilmeyince insan soramiyorda.saclarinin uclari sari olan sendin ozaman demi?
kızlar gecmiş olsun...........yılın en iyi yumurtlayan oskarını kardelene......................yılın en iri yumurtalarının sahibi ödülünü nisana veriyorum..............topigin bana vermiş oldugu abla yetkisine göre..............alkışlasanıza.........gördüm alkışlamadın.......neyse masallah diyelim biz...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?