Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İnşallah hayırlısıyla canım sana da bakındım ama göremedim.. Sabah geldim kardelen vardı, ama emin olamayınca bişey diyemedim.. Bir göz göze geldik ama o da emin olamadı..

Ben biraz gec geldim. Ben geldigimde kardelenle esi varmis. Bizde goz goze geldik. Hatta dikkatli baktim. Elinde telefn vardi. Icimden dedim acaba kuluptenmi diye ama emin olamayinca sorulmuyo tabi

İnşallah hayırlısıyla canım sana da bakındım ama göremedim.. Sabah geldim kardelen vardı, ama emin olamayınca bişey diyemedim.. Bir göz göze geldik ama o da emin olamadı..

Aynen oyle oldu.hatta esim sorsana ne olcak sanki dedi ama ben simdi o degilse rezil olurum dedim soramadim:))bide bikac kisi daha geldi sen gelmeden once isim bilmeyince insan soramiyorda.saclarinin uclari sari olan sendin ozaman demi?

Ben biraz gec geldim. Ben geldigimde kardelenle esi varmis. Bizde goz goze geldik. Hatta dikkatli baktim. Elinde telefn vardi. Icimden dedim acaba kuluptenmi diye ama emin olamayinca sorulmuyo tabi

Senin olacagin hic aklima gelmemisti.sekreter isim sorunca ordan cikardim seni. dedim bu kulupdeki ulkublt mu acaba dedim.omu bumu derkensonra siz ciktiniz zaten.ogluna bayildim masallah cok sevimliydi:)

Kızlar geldim benimde 8yumurta az mı yaa doktor iyi dedi, ayrıca çok iri yumurtaların fire vermicek bence çok dedi ama bilmiyorum

Nasil gecti nisan opu.benim hala agrim var.sende nasil durum.beni ameliyathanede uyandirdiklarinda seni yanima getrdiler.sen hala uyuyodun:)oksijen veriyolardi.sonrada beni cikardilr

kısslar salı günü kalp atışları için gidicez inşlh duyarız sabah saat 9 gibi yada 10 arası orda oluruz sizlerden birilerini inşllh görürüm giden olursa bideee benim kolumda dövme var ve ayrıca gözümdede gözlük sizlerden biri olursa benimle konuşsun çekinmesin yanii

kızlar gecmiş olsun...........yılın en iyi yumurtlayan oskarını kardelene......................yılın en iri yumurtalarının sahibi ödülünü nisana veriyorum..............topigin bana vermiş oldugu abla yetkisine göre..............alkışlasanıza.........gördüm alkışlamadın.......neyse masallah diyelim biz...........

kızlar bende esilanın oldugu gün orda kontroldeydim..........sordum odada dediler.......opudan cıkmıştı.............doktora girip çıkınca kaçırmısım.odasına hemsire götürdü.yeni çıktılar dedi..........görmeyi istemiştim..........

salı 8. gün benim test yaptırsammı..................hastaneye mi gitsem.......yoksa özeldemi yaptırsam...............hastanede kaç saatteçıkıyor.............akşam 4.30 damı veriyorlar digerleri gibi............

Senin olacagin hic aklima gelmemisti.sekreter isim sorunca ordan cikardim seni. dedim bu kulupdeki ulkublt mu acaba dedim.omu bumu derkensonra siz ciktiniz zaten.ogluna bayildim masallah cok sevimliydi:)

Ahh canim benim. Sorsaydin keske. Neyse bakalim. Ben pazartesi sabah yine ordayim. Insallah gorusuruz. Sizin transfere denk gelirse iyi olur. Gorusme sansimiz olur. Ama sizin transfer muhtemelen sali olur. Kardelen ve nisan yarin size tel acip soylerler kac tane dollenmis oldugunu. Pazartesi yine tel acip sali gunu transfer diye soylerler insallah. Cunku bende oyle olmustu

Tsk ederiz abla:)))cok hoşsun.asil ödülü hamis kalirsak alacaz insallah hep beraber.tahlil yaptirsan cikmazmi acaba seninki?bende merak etmeye basladim

Kizlarrrrrrr 16yumurta toplanmis sayi nasil sizcee?

Kızlar geldim benimde 8yumurta az mı yaa doktor iyi dedi, ayrıca çok iri yumurtaların fire vermicek bence çok dedi ama bilmiyorum

MasaALLAH ikinizede,olabildigince cok embris olsun ve size sıkıca tutunsunlar.

salı 8. gün benim test yaptırsammı..................hastaneye mi gitsem.......yoksa özeldemi yaptırsam...............hastanede kaç saatteçıkıyor.............akşam 4.30 damı veriyorlar digerleri gibi............

Persembeyi bekle derim,hastaneye git 2 saat icinde cikiyor sonuc

Kızlar sözünüzü tutuyorum perşembe yaptirayim.....gerçekten söz.......inanki. persembe perşembe persembe perşembe

Kızlar sözünüzü tutuyorum perşembe yaptirayim.....gerçekten söz.......inanki. persembe perşembe persembe perşembe

Abla Perşembe 8. gün mü oluyo? Ben 9 da kan baktırdım. 8 de akşam idrar testi yaptım çok silik çıktı. Hemşireler senin değerin yüksekti ikiz olduğu için ondan çıktı idrarda yoksa çıkmaz dediler. Bak moralini bozmıcaksan yaptır. Hiç leken filan oldu mu?

🌸🌸🌸

Aynen oyle oldu.hatta esim sorsana ne olcak sanki dedi ama ben simdi odegilse rezil olurum dedim soramadim:))bide bikac kisi daha geldi sen gelmeden once isim bilmeyince insan soramiyorda.saclarinin uclari sari olan sendin ozaman demi?

Canım evet bendim saçlarımın ucu sarı, öylemi sen beni gördün demek ben de benden önce Emine diye bi hanım vardı onu sen sandım görmedim yüzünü.. Bakalım hayırlısı inşallah ikimizinde yumurtaları sağlıklı döllenir

Bence sende yılın en tatlı ablası ödülünü almalısın:)

Perşembe 10 oluyor.bu saliydi transferim saat 11 de......yok moralimi bozmam bozmayacagimda.....allah ne derse o olur...onun bilincindeyim....birde okalcadan protestan ignem yokya süper......beni sonucumu nilay hemşire ...aslında hepsi....bekliyorlar....sonuç ıyi olursa müjdeyi önce bana ver dedi nilay hemşire.....hepsi çok tatlı......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…