- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.361
Bence sende yılın en tatlı ablası ödülünü almalısın:)
kızlar geldim benimde 8yumurta az mı yaa doktor iyi dedi, ayrıca çok iri yumurtaların fire vermicek bence çok dedi ama bilmiyorum
Kizlarrrrrrr 16yumurta toplanmis sayi nasil sizcee?
Saol canım inşallah iyi olur herşey..hayırlı olsun canım gayet de güzel yumurta sayın bence
kısslar salı günü kalp atışları için gidicez inşlh duyarız sabah saat 9 gibi yada 10 arası orda oluruz sizlerden birilerini inşllh görürüm giden olursa bideee benim kolumda dövme var ve ayrıca gözümdede gözlük sizlerden biri olursa benimle konuşsun çekinmesin yanii
evet yapıyorlar kaç taksıt ıstersenız. Kredı kartına onlar söylüyorlar zaten kaç taksıt yapalım dıye
Kizlar bu jeli nasil kullaniyosunuz ince uclu tarafin kapagini bukup kirdim kirar kirmaz ilac disari cikti:)acaba ince ucta degilde kalin ucta toplanmasi icin asagi dogru sallamakmi lazim once?sıkinca hepsi gidiyomudur.sanki ince uzun kisimda kaliyor gibi.bide ince kismi vajinaya tam mi yerlestirmek lazim.yoksa uc kismin girmesi yeterlimi
kısslar salı günü kalp atışları için gidicez inşlh duyarız sabah saat 9 gibi yada 10 arası orda oluruz sizlerden birilerini inşllh görürüm giden olursa bideee benim kolumda dövme var ve ayrıca gözümdede gözlük sizlerden biri olursa benimle konuşsun çekinmesin yanii
Hadi bakalim.guzel haberlerini bekliyoruz canim. Belirtin var mi hic benim ki tutarsa eger 7. Gebeligim olacak tecrubeliyim yani.
aldım kabul ettim....ablaniz sevsin sizi....ördüğüm yelegin resmini çekip nasıl göndereceğim.....cep telefonundan.....
Bilmiyorum ki belirti var mı yok mu. Yani anlamıyorum. Şişkinlik oluyor Karnım çok gergin oluyor.hareketsizlikten galiba.4-5 aylık gibi göbeğim var.iyice şişti. Kalcadan progestán vardı bitti çok şükür. Hala popomun üstüne oturamiyorum ama.olmayacak gibi geliyor çok canım sıkılıyor. Namazı oturarak kilıyorum şimdi normal kılmaya başladım. Bugün markete falan gittim. Dikkat etmek bile gelmiyor içimden. Olmadı gibi.İnci igneleerin kalcadanmi.....allahım hep aglamisimdir o iğneden...bu sefer yok sadece göbekten kan sulandirici var oda ağrısı var ama diğer iğne gibi değil. Sabır arkadaşım. Sende belirti varmı.....senin 6 günün değilmi....hadi hayırlısı......
Ben seni gördüm galiba canım. Eşin uzun saçlı mi? :)
ne zmn gördün cnm evet eşim uzun saçlı
Galiba pazartesi canım ya da önceki cuma da olabilir.cuma opu oldu benim zaten pazartesi transfer.burak beye muayene oldunuz yanlış hatırlamıyorsam ben karşınızda oturuyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?