Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Güzel haberlerini bekliyoruz canımmm

Kizlar bu jeli nasil kullaniyosunuz ince uclu tarafin kapagini bukup kirdim kirar kirmaz ilac disari cikti:)acaba ince ucta degilde kalin ucta toplanmasi icin asagi dogru sallamakmi lazim once?sıkinca hepsi gidiyomudur.sanki ince uzun kisimda kaliyor gibi.bide ince kismi vajinaya tam mi yerlestirmek lazim.yoksa uc kismin girmesi yeterlimi

Son düzenleme:

Bende cok sıkıntı yasamistim onu kullanirken.arka taraftan bir topu igne batirip icindeki basıncı azaltmakta buldum careyi. Yoksa hep disari firliyordu.cok sinir bozucu.

Hadi bakalim.guzel haberlerini bekliyoruz canim. Belirtin var mi hic benim ki tutarsa eger 7. Gebeligim olacak tecrubeliyim yani.

Hadi bakalim.guzel haberlerini bekliyoruz canim. Belirtin var mi hic benim ki tutarsa eger 7. Gebeligim olacak tecrubeliyim yani.

var cnm bende 4 negatiften sonra ilk defa pozitifi gördüm bu gün 6+2 olduk çok şükür ama arasıra karnımda ağrım oluyr son 4 gündür midem çok bulanıyor geceleri bile uyuyamıyorum bulantım gitmiyor

Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık 1 aydır takip ediyorum bu sayfayı insan başına gelince daha iyi anlıyor empati kurabiliyor,Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah herkesin imtihanı farklı bol sabırlı olalım ve güzel sonuçlar alalım inş.Bizim sorun eşimde ileri harekette ve morfolojide sıkıntı var morfoloji %0 üroloji uzmanları bu değerle tüp bebek tutma ihtimali zayıf diyorlar Turgut Bey çok önemsemiyor kafamız karıştı bu durumda olupta (erkek infertilitesi) Turgut Bey e tedavi olup olumlu sonuç alanlar var mı?Yoksa bitkisel ilaçlar kürler kullanıp biraz daha bekleyip morfolojinin çıkmasınımı beklesek karar veremiyoruz

aldım kabul ettim....ablaniz sevsin sizi....ördüğüm yelegin resmini çekip nasıl göndereceğim.....cep telefonundan.....

ablacığım güzel sonuçlarını beklıyoruz allah razı olsun bıze çok motıvasyon edıyorsun çok saol

Bilmiyorum ki belirti var mı yok mu. Yani anlamıyorum. Şişkinlik oluyor Karnım çok gergin oluyor.hareketsizlikten galiba.4-5 aylık gibi göbeğim var.iyice şişti. Kalcadan progestán vardı bitti çok şükür. Hala popomun üstüne oturamiyorum ama.olmayacak gibi geliyor çok canım sıkılıyor. Namazı oturarak kilıyorum şimdi normal kılmaya başladım. Bugün markete falan gittim. Dikkat etmek bile gelmiyor içimden. Olmadı gibi.((((

Ben seni gördüm galiba canım. Eşin uzun saçlı mi? :)

Esilacım bilet sormak istiyorum lucrin kullanıyordun değil mi benim ovitrelle den sonra kestiler ve şimdi de jel verdi hala lucrin yok sen ne zamana kadar kullandın..

Galiba pazartesi canım ya da önceki cuma da olabilir.cuma opu oldu benim zaten pazartesi transfer.burak beye muayene oldunuz yanlış hatırlamıyorsam ben karşınızda oturuyordum.

evet cnm bende seni hatırladım evet burak hocaya muayene olmuştuk o gün keselerimizi görmeye gitmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…