- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.761
....................................bebek özlemi acı hasret.........bebegimin adı:yıllarca bekledim binbir umutla................hasret koydum bebegimin adını.............;özlemler içinde yandım günbe gün..........;sevgi koydum bebegimin adını.........; hasrete direndim yaktıkça yaktı..sevdası içimde arttıkça arttı......,biliyorum defter artık kapandı...;umut koydum bebegimin adını.....;ümit dünyasında tükendi yolum......;kırıldı kanadım,kırıldı kolum.......;allaha ayandır neolur sonum.......;hasret koydum bebegimin adını.....; hayallar olmasa gerçekler acı......;kalbim yaradana hergün duacı........,minicik bir evlat gönlün ilacı.....;sevda koydum bebegimin adını.......dua edin bana seven dostlarım............,kapanıyor artık bir bir yollarım..........,onun için hep hayallar kurarım.,rüya koydum bebegimin adını.......,DOKUNMA KARDEŞ......gözlerimden akar seller gibi YAŞ.zehir oldu soframda her yedigim AŞ.bir evlat yerine bagrıma bir TAŞ.basmışım derdime dokunma KARDEŞ.herkes evladını basmış bagrına,yalvarır dururum yaradanıma,yalnızlık gidiyor inan ağrıma,ne olur derdime dokunma kardeş,ocagım tütüyor binbir dert ile,ellermi girecek garip kabrime?bir ateş düştüki benim yüregime,neolur derdime dokunma kardeş,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eller evladını alıp seviyor,gözlerimde buram buram tütüyor,bu ömür dedigin kısa,bitiyor..,neolur derdime dokunma kardeş,yalnızlık belimi kırıp büküyor,bir EVLAT gözümde yanıp tütüyor,düşmanlarım bana bakıp gülüyor, ne olur derdime dokunma kardeş,ALLAHIM......................... açtım ellerimi semaya,ulu mevlam sana yalvarıyorum..........bana bir evlat ver güldür yüzümü,ıssız köşelerde koyma,allahım evlat hasretiyle günüm geçiyor.kader bana türlü çile biçiyor....bir çocuk görünce içim gidiyor.....beni yalnızlıga koyma allahım....ümit dünyasında yol alıyorum......geçtikce günlerim daralıyorum............milyonlar içinde bunalıyorum.....benide evlatsız koyma allahım.....................kimse anlamıyor bu heyacanımı...........duymuyorlar benim bu feryadımı.......sana yönelttigim dualarımı.......ne olursun kabul eyle allahım.............akar gözlerimden umut yaşları......gördükçe ellerin evlatlarını............sen verdin herkese muratlarını.............sen benide mahrum eyleme allahım..............senin rızan için ugraşanların.....makbul olup sana el açanların.........alemlere rahmet rasulullahın hatırına...........bizi güldür allahım................amin..............olsaydı eger....................................................................mutluluktan kanat çırpar dururdum.. benimde bir çocugum olsaydı eğer..dağları taşları dümdüz ederdim.benimde bir çocugum olsaydı eğer.sevinç çığlıklarım arşaçıkardı.vucut sıcaklıgım kırkı aşardı.denizler deryalar dolup taşardı.benimde bir çocugum olsaydı eğer.kızgın çöller bile suya doyardı.çığlıgımı sagır sultan duyardı...tırnaklarım dağı taşı oyardı.benimde bir çocugum olsaydı eğer.hava aydın kalır,güneş batmazdı.bedenim uykuya dalıp kalmazdı.dünya yansa benim otum yanmazdı.benimde bir çocugum olsaydı eger...hasret kurşunları ,beni vurmazdı.sevincim dünyaya bile sıgmazdı..hiçbir hakim dahi kalem kırmazdı.benimde bir çocugum olsaydı eger............EY YERİ GÖĞÜ YARATAN.EY CANSIZLARA CAN VEREN...EY OLMAZLARI OLDURAN.......SANA YALVARIYORUM YÜCE RABBİM........HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA SAV EFENDİMİZİN VE BÜTÜN CİHANDA BULUNAN EN SEVDİGİN KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE EVLAT HASRETİ ÇEKEN BÜTÜN İNSANLARA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VER...ŞÜPHESİZ SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
bilmiyorum saglıkocagı hemsiresi negatif dedi...........sıfırdır herhalde...............çok kötüyüm........bende sizi çok seviyorum..........kimseye söylemedim bile.eşime anneme......................sadece siz ve gözyaşlarım varsınız............inşallah altından kalkarım yine depresyona girmem........
evlat hasreti ve kokusuyla böyle ömrüm bitecek..............
bebek özlemi acı hasret.........bebegimin adı:yıllarca bekledim binbir umutla................hasret koydum bebegimin adını.............;özlemler içinde yandım günbe gün..........;sevgi koydum bebegimin adını.........; hasrete direndim yaktıkça yaktı..sevdası içimde arttıkça arttı......,biliyorum defter artık kapandı...;umut koydum bebegimin adını.....;ümit dünyasında tükendi yolum......;kırıldı kanadım,kırıldı kolum.......;allaha ayandır neolur sonum.......;hasret koydum bebegimin adını.....; hayallar olmasa gerçekler acı......;kalbim yaradana hergün duacı........,minicik bir evlat gönlün ilacı.....;sevda koydum bebegimin adını.......dua edin bana seven dostlarım............,kapanıyor artık bir bir yollarım..........,onun için hep hayallar kurarım.,rüya koydum bebegimin adını.......,DOKUNMA KARDEŞ......gözlerimden akar seller gibi YAŞ.zehir oldu soframda her yedigim AŞ.bir evlat yerine bagrıma bir TAŞ.basmışım derdime dokunma KARDEŞ.herkes evladını basmış bagrına,yalvarır dururum yaradanıma,yalnızlık gidiyor inan ağrıma,ne olur derdime dokunma kardeş,ocagım tütüyor binbir dert ile,ellermi girecek garip kabrime?bir ateş düştüki benim yüregime,neolur derdime dokunma kardeş,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eller evladını alıp seviyor,gözlerimde buram buram tütüyor,bu ömür dedigin kısa,bitiyor..,neolur derdime dokunma kardeş,yalnızlık belimi kırıp büküyor,bir EVLAT gözümde yanıp tütüyor,düşmanlarım bana bakıp gülüyor, ne olur derdime dokunma kardeş,ALLAHIM......................... açtım ellerimi semaya,ulu mevlam sana yalvarıyorum..........bana bir evlat ver güldür yüzümü,ıssız köşelerde koyma,allahım evlat hasretiyle günüm geçiyor.kader bana türlü çile biçiyor....bir çocuk görünce içim gidiyor.....beni yalnızlıga koyma allahım....ümit dünyasında yol alıyorum......geçtikce günlerim daralıyorum............milyonlar içinde bunalıyorum.....benide evlatsız koyma allahım.....................kimse anlamıyor bu heyacanımı...........duymuyorlar benim bu feryadımı.......sana yönelttigim dualarımı.......ne olursun kabul eyle allahım.............akar gözlerimden umut yaşları......gördükçe ellerin evlatlarını............sen verdin herkese muratlarını.............sen benide mahrum eyleme allahım..............senin rızan için ugraşanların.....makbul olup sana el açanların.........alemlere rahmet rasulullahın hatırına...........bizi güldür allahım................amin..............olsaydı eger....................................................................mutluluktan kanat çırpar dururdum.. benimde bir çocugum olsaydı eğer..dağları taşları dümdüz ederdim.benimde bir çocugum olsaydı eğer.sevinç çığlıklarım arşaçıkardı.vucut sıcaklıgım kırkı aşardı.denizler deryalar dolup taşardı.benimde bir çocugum olsaydı eğer.kızgın çöller bile suya doyardı.çığlıgımı sagır sultan duyardı...tırnaklarım dağı taşı oyardı.benimde bir çocugum olsaydı eğer.hava aydın kalır,güneş batmazdı.bedenim uykuya dalıp kalmazdı.dünya yansa benim otum yanmazdı.benimde bir çocugum olsaydı eger...hasret kurşunları ,beni vurmazdı.sevincim dünyaya bile sıgmazdı..hiçbir hakim dahi kalem kırmazdı.benimde bir çocugum olsaydı eger............EY YERİ GÖĞÜ YARATAN.EY CANSIZLARA CAN VEREN...EY OLMAZLARI OLDURAN.......SANA YALVARIYORUM YÜCE RABBİM........HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA SAV EFENDİMİZİN VE BÜTÜN CİHANDA BULUNAN EN SEVDİGİN KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE EVLAT HASRETİ ÇEKEN BÜTÜN İNSANLARA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VER...ŞÜPHESİZ SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER... AMİNNNNNNNNN
Ablacım canımm çok üzgünümm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim kendisi daha iyi bilir...inci sabah saglıkocagında kan verdim........hemşire negatif dedi..........saol canım benim.........
Nisan üzülme sen lazimsin hadi devam güzel anne ol inşallah
Ablacımmm gerçekten içim yandı eşim bile çok üzüldü gerçekten ama olacak inşallah vazgeçmVazgeçmee canımmm ablamm...sanki seni tanıyor gibiyim sanki kendi ablam yaşıyor gibi bu üzüntüyü...
saol canım ya kardesim yurtdısında simdi mesaj yazdım......kandırıyormusun diyor......oda çok üzüldü..........iki kız kardeşim bir abim yurt dışında.............saolun siz olmaszydınız bugün zor gecirirdim..........bünyem alışmışmı ne birde negatife......ha ben ilk iki tüpbebegimde 2001 267 2002 de167 çıkmıştı ama kimyasal oldu ilkine doktor telefonda ikiz yada üçüz demişti.....gördügüm görecegim hamilelik bukadar...oldu.....................görsen ondada doktor ankaradaydı.1 ay sonraya randevu verdi........tabi 17 18 gün sonra düşük gibi bişey oldu.....o bir ay kral faysal gibiydim görsen......yemekleri saymayayım.iltifatları söylemeyeyim.ozaman kaynanam da vardı.........eşim tek oglan birde.......neyse çenem düştü yine hadi gecen iyi olsun...tatlı kız.......
Canım aklımdasın dua efiyorum sen çok şanslısın 5.gün transferi...beni şimdi aradılar 5.güne dayanamamışlar yine bölünmüşler ama ilk kaliteleri kalmamış dondurmayacaklar..ben sordum dedim ki ya bana transfer edilenlerde dayanamadı tutunamadılarsa dedim,size transfer edilenler son derece kaliteliydiler emin olun onları bekletseydik hala çok kaliteli devam ederlerdi rahat olun dedi..ama moralim bozuldu şansım az gibi geliyor..bak seninkiler maşallah çok iyi moralini yüksek tut...Kizlar bir iki saate cikacam evden dua edin olurmu(
Kizlar bir iki saate cikacam evden dua edin olurmu(
günaydın kardelen bugun 12'de degil mi transfer.. Allah yardımcın olsun dua edecegim bende senin için.
Cok tsk.ederim meleim.allah razi olsun..
Merhaba kızlar geldim ben keseleri gördük çok şükür darısı kalp atışlarına ve tabiki bekleyen herkese kardelen transfer
N hayırlı olur inşallah
Merhaba kızlar geldim ben keseleri gördük çok şükür darısı kalp atışlarına ve tabiki bekleyen herkese kardelen transfer
N hayırlı olur inşallah
Sabah 9.30 gibi sizlerden birisi varmıdıydı orda merak ettim sel abla ordamıydın belki giderim demiştin
Canımmm allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin...
yok canım 1 e dogru gidecegim şnş.................hadi maşallah sanada............
Cok sevindiiim darisi bana. Insallah kalp atislarini duyarsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?