Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

....................................

evlat hasreti ve kokusuyla böyle ömrüm bitecek..............

inci sabah saglıkocagında kan verdim........hemşire negatif dedi..........saol canım benim.........
Ablacım canımm çok üzgünümm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim kendisi daha iyi bilir...

Nisan üzülme sen lazimsin hadi devam güzel anne ol inşallah

Ablacımmm gerçekten içim yandı eşim bile çok üzüldü gerçekten ama olacak inşallah vazgeçmVazgeçmee canımmm ablamm...sanki seni tanıyor gibiyim sanki kendi ablam yaşıyor gibi bu üzüntüyü...

saol canım ya kardesim yurtdısında simdi mesaj yazdım......kandırıyormusun diyor......oda çok üzüldü..........iki kız kardeşim bir abim yurt dışında.............saolun siz olmaszydınız bugün zor gecirirdim..........bünyem alışmışmı ne birde negatife......ha ben ilk iki tüpbebegimde 2001 267 2002 de167 çıkmıştı ama kimyasal oldu ilkine doktor telefonda ikiz yada üçüz demişti.....gördügüm görecegim hamilelik bukadar...oldu.....................görsen ondada doktor ankaradaydı.1 ay sonraya randevu verdi........tabi 17 18 gün sonra düşük gibi bişey oldu.....o bir ay kral faysal gibiydim görsen......yemekleri saymayayım.iltifatları söylemeyeyim.ozaman kaynanam da vardı.........eşim tek oglan birde.......neyse çenem düştü yine hadi gecen iyi olsun...tatlı kız.......

Olsun sen iyi olda ben yazdıklarını keyifle okurum ..zor günlrr geçirmişin ablacım bizleri ne bekliyor kim bilir..sen yine hamilelik habrri alacaksın ve bizde bunu duyacağız saskın umudunu kaybetme ne olur...

Kizlar bir iki saate cikacam evden dua edin olurmu(
Canım aklımdasın dua efiyorum sen çok şanslısın 5.gün transferi...beni şimdi aradılar 5.güne dayanamamışlar yine bölünmüşler ama ilk kaliteleri kalmamış dondurmayacaklar..ben sordum dedim ki ya bana transfer edilenlerde dayanamadı tutunamadılarsa dedim,size transfer edilenler son derece kaliteliydiler emin olun onları bekletseydik hala çok kaliteli devam ederlerdi rahat olun dedi..ama moralim bozuldu şansım az gibi geliyor..bak seninkiler maşallah çok iyi moralini yüksek tut...

Yok cnm niye moralini bozuyosun demisya onlar cok kaliteliydi emin olun de.daha gecen duydum biryerden kaliteli hic yumurtasi olmayan bir bayan orta.kalite yumurtayla hamile kalmis.olacak olduktan sonra olur merak etme sen.benim incide icime dogmustu insallah gor bak sende hamile.kalacaksin.benimkiler ne alemde bakalim.daha kalitesi dustumu dusmedimi gidince ogrenecz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…