- Konu Sahibi damlailayda
-
Oooo canlarım epey kaynatmışsınız bensiz :)) pembe pankarta ve slogana bayıldım. Ben bugün yumileri göstercem Turgut amcalarına 😁😁😁
💗💗💗💗💗💗
ne güzel bir dua aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn hepimize ......................Allah yardımcın olsun canım.Gerçekten zor aşamalardan geçmişsin.İnşallah bu sefer Rabbim güldürür yüzünü.Sen dua etmeye devam et.Allah verecekse en olmaz denen durumlarda bile verir.Vermezse de vardır bir bildiği.Allah hayırlısın versin herşeyin.Evladın da hayırlısı lazım.
Oooo canlarım epey kaynatmışsınız bensiz :)) pembe pankarta ve slogana bayıldım. Ben bugün yumileri göstercem Turgut amcalarına 😁😁😁
💗💗💗💗💗💗
Göster bakalım inşallah uslu uslu oturuyorlardır.Transfer günü belli olacak bugün değil mi???
ne güzel bir dua aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn hepimize ......................
Pazartesi birtane sonuç var bildiğim kadarıyla.Birinin de transferi vardı ama günü tam belli değildi.Sen neler yapıyorsun???
Pazartesi birtane sonuç var bildiğim kadarıyla.Birinin de transferi vardı ama günü tam belli değildi.Sen neler yapıyorsun???
Pzt basak50 nin sonucu vardı sanırım
💗💗💗💗💗💗
Kızlaaarr kimse var mı..??
Pzr opu vaar!! Yardıııımm imdaaattt anneeee ...!!
💗💗💗💗💗💗
Çok tşk ederim inci.. Her dönemi ayrı stresimiş bu işin.. İnşallah... 😔
💗💗💗💗💗💗
Evet canım bebek doğana kadar devam edecek bu stres.Doğduktan sonra da yeni telaşlar başlayacak.ama tatlı telaşlar.inşallah güzel sonuç alırsın.İlk denemenmiydi senin?? Problem neydi??
Evet.İnşallah güzel haber alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?