Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Oooo canlarım epey kaynatmışsınız bensiz :)) pembe pankarta ve slogana bayıldım. Ben bugün yumileri göstercem Turgut amcalarına 😁😁😁

💗💗💗💗💗💗

Göster bakalım inşallah uslu uslu oturuyorlardır.Transfer günü belli olacak bugün değil mi???

ne güzel bir dua aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn hepimize ......................

Oooo canlarım epey kaynatmışsınız bensiz :)) pembe pankarta ve slogana bayıldım. Ben bugün yumileri göstercem Turgut amcalarına 😁😁😁

💗💗💗💗💗💗

Göster bakalım inşallah uslu uslu oturuyorlardır.Transfer günü belli olacak bugün değil mi???

Pardon opu günü...

ne güzel bir dua aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn hepimize ......................

Ben birkaç sene içinde tüp olmazsa evlatlık alırım diye düşünüyorum ama o da çok zor bir karar.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

bugün belli olmaz transfer günü...............embriyoların gelişimi önemli.............ama yinede çok kalmamış...........yarın toplasa muhtemelen salı çarşamba perşembe inşallah transfer.................bakalım benimki nezaman.............

Kızlar doktora gitcemya evi toparlıyordum. . Geç kaldım kusura bakmayın. Opu muhtemelen pzr dedi bugün kesinleşir..gelişimleri iyi dedi çrş günü..bugün bakalım artık..

💗💗💗💗💗💗

Kızlaaarr kimse var mı..??
Pzr opu vaar!! Yardıııımm imdaaattt anneeee 😱😱😱😱

💗💗💗💗💗💗

Pzr opu vaar!! Yardıııımm imdaaattt anneeee ...!!

💗💗💗💗💗💗

Pzr opu vaar!! Yardıııımm imdaaattt anneeee ...!!

💗💗💗💗💗💗

Allah yardımcın olsun canım.Korkma çok acımıyormuş.İnşallah kaliteli yumyumların olur.

Çok tşk ederim inci.. Her dönemi ayrı stresimiş bu işin.. İnşallah... 😔

💗💗💗💗💗💗

Çok tşk ederim inci.. Her dönemi ayrı stresimiş bu işin.. İnşallah... 😔

💗💗💗💗💗💗

Evet canım bebek doğana kadar devam edecek bu stres.Doğduktan sonra da yeni telaşlar başlayacak.ama tatlı telaşlar.inşallah güzel sonuç alırsın.İlk denemenmiydi senin?? Problem neydi??

Evet canım bebek doğana kadar devam edecek bu stres.Doğduktan sonra da yeni telaşlar başlayacak.ama tatlı telaşlar.inşallah güzel sonuç alırsın.İlk denemenmiydi senin?? Problem neydi??

Evet ilk denemem. Ben de enfometriozis var eşimde morfoloji ve hareket sorunu..bankacıymışın çok tanıdık bi meslek 😜

💗💗💗💗💗💗

Kizlar bugun test yapim.yapmim diye kendimi yedim heyecanlandim yapsammi diye ama yapamadim ya korktum erken cikmaz diye yapamadim bana akil verin napiyim yapiyim mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…