- Konu Sahibi damlailayda
-
Kizlar bugun test yapim.yapmim diye kendimi yedim heyecanlandim yapsammi diye ama yapamadim ya korktum erken cikmaz diye yapamadim bana akil verin napiyim yapiyim mi ya
esila doktora sen mi sordun...........ben hiç sonuçları sayı olarak sormuyorum oda söylemiyor zaten sen bunlara takılma diyor herşey normal diyor.................
Sel yok ben salak gibi netten bakıyorum tahlil sonuçlarıma hastanenin adresten. Of manyak ben yaa..sonra kafayı kırcam!! Bi aksilik olsa ararlardı dimi??
bak ben bunu bilmiyordum..................bence sende bundan sonra sadece hamilelik testi dışında hiç bir sonuca bakma.............................................................................
esila bugün kaçta ordaydın.......................
Haklisin cnmCanım biz ne desek de sen içinden geleni ypacaksın..hangi şekilde daha az stres olacaksan onu yap 😊😊 ya bi de başak e2 958 çıkmış bende bu ne demek biliyo musun??
💗💗💗💗💗💗
başak50 yaşını sorabilirmiyim.............ben seni profilime arkadaş diye eklemişim...........çok öncedenmi acaba
başak hassas testin varsa yap....yoksa şu normallerde 3 tl olanlarda çıkmaz daha .kaçıncı gündü........
Sel yok ben salak gibi netten bakıyorum tahlil sonuçlarıma hastanenin adresten. Of manyak ben yaa..sonra kafayı kırcam!! Bi aksilik olsa ararlardı dimi??
💗💗💗💗💗💗
esila yokben çarşamba gidecegim inşalllah
Hmm hassas test noluyo cnm.ondan yok ki cnm
Benim yedinci gunum cnm ya cikmazmi ki:-(
Tamam bakmıcam artık..kendimi temizliğe vuruyum ben de testlerden bıktım pzrdan sonra yapamam artık..
Sel çrş transfer için ordayım inşallah..
💗💗💗💗💗💗
az daha degişikleri var okudugum kadarıyla netten sipariş veriyorlar gitti gidiyor falan................yani okudum ...........hassas test diye..........en iyisi boşver........test gününü bekle..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?