- 20 Mart 2014
- 551
- 55
- 73
- Konu Sahibi damlailayda
-
Bende geliyor malesef
İnşallaaaahhhh..!!
💗💗💗💗💗💗
Çok önemli dğil ama dr a görünmekte fayda varmışşşş bunu anladım.
Kesin istirahat veriyor doktor inşallah çabuk geçer ikimizin de
Cnm naptin ya doktordan geldinmi.merak ettim seni belli oldumu tarih...
Aminn..
İnşallah herkese rabbim yaşatsın....benim de 3.cü tedavide oldu....zor bir süreç allah yardımcımız olsun...
Başağım canım tşk ederim..pazar yada pzt dedi opu için..yumurtalar güzel gelişiyor iğnelere aynı şekilde devam dedi. Cuma yine bakacak..ama ben şimdiden çok yoruldum göbeğim mosmor iğnelerden canım sıkılıyo ..
💗💗💗💗💗💗
Napcan kuzum.mecbur cocuklarimiz icin katlanicaz bende hergun.vuruyom.hala iyi bahalim sevindim.valla ne guzel belli oldu iyi olmus cok.iyi sonuclanir insallah... Canim ...
slm arkadaşlar ben konuyu tesadüf gördüm bende turgut beyin hasatsıyım tüp bebek yaptık inşallah temmuzda kızımı kucağıma alacağımbence çok iyi bir tercih yapmışsınız ben 2 yıl zeki yılmaza gittim resmen rezillikti sonra turgut beye gittim ve ilk muayenede pkos lu olduğumu anladı ve ilk tüp bebek tedavimiz sonuç verdi umarım hepinizin yüzü güler doktorunuza güvenin ve sitres yapmayın her şey iyi olacak emin olun hepiniz için dua edecem iyi akşamlar
Merhaba sizde kahverengi lekeler geliyor mu :/
slm arkadaşlar ben konuyu tesadüf gördüm bende turgut beyin hasatsıyım tüp bebek yaptık inşallah temmuzda kızımı kucağıma alacağımbence çok iyi bir tercih yapmışsınız ben 2 yıl zeki yılmaza gittim resmen rezillikti sonra turgut beye gittim ve ilk muayenede pkos lu olduğumu anladı ve ilk tüp bebek tedavimiz sonuç verdi umarım hepinizin yüzü güler doktorunuza güvenin ve sitres yapmayın her şey iyi olacak emin olun hepiniz için dua edecem iyi akşamlar
İnşallah canım bu çektiğimiz sıkıntılara değer de başka bişe istemiyom.. 😔
💗💗💗💗💗💗
Hayal ettiklerimizin gercege donusmesi dilegiyle hayirli geceler Allah dualarimizi kabul etsin
Öncelikle Merhablar
Buraya sizile tecrübemi paylasmak istedim. Ben Turgut Beyde asilanma yaptirdim bi kez fakat asilanma yapilana kadar bi 30 dk orda odada bekledim.. sonra 5 dk yatmam söyledi biz gelir seni aliriz dendi ardan 30 dk sonra kalkadim aaa biz sizi unutmusuz dendi.. Evet cok yorgunlar insanlaik hali kesinlikle anlayisliyimdir ama sonucda orasi burun bogaz hastaliklari degil ki.. Nekdar umutla gidiyorsun oraya.. Turgut bey yogunlugundan ötürü en fazla ayirdigi süre 5 dk. anliyorum ama ne yapiyor ne olyur bilmek istiyorum.. Sonucda onun icin 100 lerce hastadan biriyim ama o benim icin öyle olmuyo o an iste...
Kesinlikle karalmak veya kötülmek degil amacim sirf bilin istedim.. Belki benim sansisligima denk geldi..
Sunuda eklemek istiyorum telefonla ulasak bagzi günler imkansiz... cok da tanik oldum telefeon caliyor kizlar orda lag lag yapiyor..
Canım kesinlikle haklısın bizim için o tek ama biz onlar için yüzlerceden sadece biriyiz..tabiki özen istiyoruz. Benim bu konuda bi fikrim yok opu pzr günü yada pzt görecez..umarım öyle şeyler yaşamam..ben çok dra gittim burda ama Turgut beyin teşhislerini ve istediği tahlilleri kimse yapmadı bana..ben de onun için çok güvendim..
💗💗💗💗💗💗
Rabbim insallah hakkinda hayirli olsun insallah, muhakkak hbr dar et bizleri..
Sen böyle konusunca umut oluyor tekrar bana.. Tekrar mi gittsem diyorum.. Bilmiyorumm.. Cok istiyorum.. Cok üzülyorum.. Sogan küründen tut hayiti suyu..Cörek otu tarcin incir kürü.. ne okuduysam ne umutverici olduysa dendim.. Her seferinde bir umutla dendim..
Ben elimden geleni yapayim da sonrasi RABBIME kalmis..
Peki sen tüp bebek icin nekdar ödedin ?
Ben asilanma icin 600 Tl arti ilac ödedim rabor verdikleri halde..
Walla kimsenin umudunu kırmak istemem ama çörekotuymuş keçiboynuzu incir vs hepsi fasa fiso canım..eğer tıbbi bi gerçek varsa ortada bebeğe engel olan bunlar hikaye .. Baksana bir ton iğne vuruluyorum günde 3 iğne artı ilaç onunla ancak çare bulunuyorsa bitkilerin bu kadar etkili olması mümkün değil ..ha illaki faydası vardır ama bize yetecek kadar değil bence..
Ben 4 buçuk artı ilaç parası canım... Haberdar ederim tabiki..kayseri meydana afiş ascam nerdeyse... 😊😊
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?