Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

inşallah ''hamileyim'' diye afişler asarsın esila Allah emeğini boşa çıkarmasın.
Sende heyet raporu var mı?Tamamını mı ödüyorsun?

Walla canım Dr rapor çıkardım dedi. Bu raporlu haliymiş.. Ha ilaçlar için rapor hastane için değil.onu alamıyorduk zaten şartları uymuyordu bize..
Âmin inşLlah .. 😬😬😬

💗💗💗💗💗💗

:)))))) afiş iyi fikir. Hatta bir mitingde sen yap. Elimizde pembe bayraklarla gelelim.Sloganımızda "Bebek bizim hakkımız, söke söke alırız." Tüpçü anneler elele...

benim şubat 8 de 8 yumi toplandı........5 döllendi donduruldu.geçen ay transfer edilecekti.........ben ruhen iyi olmadıgım için bu ay gidecegim.........çarşamba gittim haftaya çarşamba bir daha...............bakalım................bana ilaç falan kullanmadan transfer yapacak..............doktor öyle istiyor......bakalım hayırlısı..............

Hayırlısı inşallah.Bir ay gecikmelide olsa gelsin inşallah bebişlerin.Bende bir kaç ay içinde başlarım herhalde.Probleminiz neydi? Biz de hareket ve morfoloji sorunu var bende de pko var.Hiç aşılama falan denemedik.Dr bu değerlerle ben aşılama yapmam kendinizi hazır hissedince tüp yaptırın dedi.Biz de hazırlanıyoruz bakalım.Hayırlısı.İnşallah bütün tüp bebekler tutar.Allah kimsenin umudunu kırmasın.Çok şükür en azından umudumuz var.

sebebsiz infertilite ...eşim normal...........ben 4 laparoskopi.........2 rahim filmi........sol tüpün alınması.........5 tüp bebek...........,işte böyle............dr bey..........daha öncekilerin birkaçını unut dedi.......yani merkezlerden dolayı...........bu seferde böyle bir uygulama yapacak...........ilaçsın normal bir kadının yumurtlama gününde.........transfer edece...........bu arada 37 yaşındayım..20 yıldır evliyim........

Oooo canlarım epey kaynatmışsınız bensiz :)) pembe pankarta ve slogana bayıldım. Ben bugün yumileri göstercem Turgut amcalarına 😁😁😁

💗💗💗💗💗💗

Oooo canlarım epey kaynatmışsınız bensiz :)) pembe pankarta ve slogana bayıldım. Ben bugün yumileri göstercem Turgut amcalarına 😁😁😁

💗💗💗💗💗💗

esila takibindeyim............inşallah buluşuruz hepimiz birgün........

Allah yardımcın olsun canım.Gerçekten zor aşamalardan geçmişsin.İnşallah bu sefer Rabbim güldürür yüzünü.Sen dua etmeye devam et.Allah verecekse en olmaz denen durumlarda bile verir.Vermezse de vardır bir bildiği.Allah hayırlısın versin herşeyin.Evladın da hayırlısı lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…