- Konu Sahibi damlailayda
-
inşallah ''hamileyim'' diye afişler asarsın esila Allah emeğini boşa çıkarmasın.
Sende heyet raporu var mı?Tamamını mı ödüyorsun?
Walla kimsenin umudunu kırmak istemem ama çörekotuymuş keçiboynuzu incir vs hepsi fasa fiso canım..eğer tıbbi bi gerçek varsa ortada bebeğe engel olan bunlar hikaye .. Baksana bir ton iğne vuruluyorum günde 3 iğne artı ilaç onunla ancak çare bulunuyorsa bitkilerin bu kadar etkili olması mümkün değil ..ha illaki faydası vardır ama bize yetecek kadar değil bence..
Ben 4 buçuk artı ilaç parası canım... Haberdar ederim tabiki..kayseri meydana afiş ascam nerdeyse... 😊😊
💗💗💗💗💗💗
günaydın arkadaşlar...cumanızmübarek olsun.................
bugün transfer olacak varmı.............yada sonuç
nasılsın inci daha önce yazışmadık herhalde
benim şubat 8 de 8 yumi toplandı........5 döllendi donduruldu.geçen ay transfer edilecekti.........ben ruhen iyi olmadıgım için bu ay gidecegim.........çarşamba gittim haftaya çarşamba bir daha...............bakalım................bana ilaç falan kullanmadan transfer yapacak..............doktor öyle istiyor......bakalım hayırlısı..............
çalışıyormusun.............
sebebsiz infertilite ...eşim normal...........ben 4 laparoskopi.........2 rahim filmi........sol tüpün alınması.........5 tüp bebek...........,işte böyle............dr bey..........daha öncekilerin birkaçını unut dedi.......yani merkezlerden dolayı...........bu seferde böyle bir uygulama yapacak...........ilaçsın normal bir kadının yumurtlama gününde.........transfer edece...........bu arada 37 yaşındayım..20 yıldır evliyim........Hayırlısı inşallah.Bir ay gecikmelide olsa gelsin inşallah bebişlerin.Bende bir kaç ay içinde başlarım herhalde.Probleminiz neydi? Biz de hareket ve morfoloji sorunu var bende de pko var.Hiç aşılama falan denemedik.Dr bu değerlerle ben aşılama yapmam kendinizi hazır hissedince tüp yaptırın dedi.Biz de hazırlanıyoruz bakalım.Hayırlısı.İnşallah bütün tüp bebekler tutar.Allah kimsenin umudunu kırmasın.Çok şükür en azından umudumuz var.
Oooo canlarım epey kaynatmışsınız bensiz :)) pembe pankarta ve slogana bayıldım. Ben bugün yumileri göstercem Turgut amcalarına 😁😁😁
💗💗💗💗💗💗
sebebsiz infertilite ...eşim normal...........ben 4 laparoskopi.........2 rahim filmi........sol tüpün alınması.........5 tüp bebek...........,işte böyle............dr bey..........daha öncekilerin birkaçını unut dedi.......yani merkezlerden dolayı...........bu seferde böyle bir uygulama yapacak...........ilaçsın normal bir kadının yumurtlama gününde.........transfer edece...........bu arada 37 yaşındayım..20 yıldır evliyim........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?