- Konu Sahibi damlailayda
-
face yok benim kızlar ........................
Cnm sana mesaj gelmedimi faceden baskasinami attim.ki acaba yaTamam bakıyorum
💗💗💗💗💗💗
Cnm sana mesaj gelmedimi faceden baskasinami attim.ki acaba ya
face yok benim kızlar ........................
Sel76 sana Face açalım 😀
💗💗💗💗💗💗
başak nevşehirdemi yaşıyorsun.................
Gelmedi msj...bakıyorum yok bu kadar gecikmezdi.. Anlamadım..
💗💗💗💗💗💗
Niye kuz tek bizi ekle nolcakyoooooooooooookkkkkkkkkk almayayım ......................................
Cnm bide sen.beni bul bi bakalim ekli degilsinya indan heral sana dedim ismi gir bahim
Kız giriyomda bi sürü çıkıyo söylediğin resimde yok profilde..dur gece pc den giriyim bi de belki telde az gözüküyodur..
💗💗💗💗💗💗
Avanosdayim cnm
Kiz bide arkadas ekle kapali.onu acda ekleyim.gedi kapat hadi
Başak yarın avanosa gitcez kız eşimin arkadaşına 😊😊
💗💗💗💗💗💗
Bunu neden başta düşünmedik tamam açıyım 😊😊
💗💗💗💗💗💗
ne kadar güzel canım.. çok şükür benim de ilk denemem olumlu sonuçlandı.. hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..
sen kontrollere nereye gidiyorsun..
canım msj yeni gçrdüm ben ilk dönemleri çok kanamalı geçirdiğim için mecburen doğum evinde yattım oraya gidiyordum benim miyonum var mecbur sezeryan olacak o yüzden artık gitmiyecegim dünya hastanesin de nurcan hanımı önerdiler aslında turgut beyi çok istiyorum ama 2.750 tl istiyorlar ıvırı zıvırı derken baya tuzlu olacak kaldıramayız kafam karışık yani( sen kime gidiyorsun
Canım dogum içinmi takip içinmi doktor arıyosun..........canım msj yeni gçrdüm ben ilk dönemleri çok kanamalı geçirdiğim için mecburen doğum evinde yattım oraya gidiyordum benim miyonum var mecbur sezeryan olacak o yüzden artık gitmiyecegim dünya hastanesin de nurcan hanımı önerdiler aslında turgut beyi çok istiyorum ama 2.750 tl istiyorlar ıvırı zıvırı derken baya tuzlu olacak kaldıramayız kafam karışık yani( sen kime gidiyorsun
şu an Acıbademde Burak Beye gidiyorum, memnunum.. zaman ne gösterir bakıcaz artık.. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
durunehir transfer günün nezamandı söylermsin...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?