Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

benim 8 şubatta yumi toplandı ..................11de donduruldu............ay kafam karıştı............kendi regl günlerimiunuttum..........yani eger transfer olsaydı........ne kadar olurdu diye.........haftası............

Kizlar bugun yedinci gunum gogusumde hafif agri kasiklarimda batmalar bel agrisi neden oluyo bunlar tutma agrilarimi ...

Kizlar bugun yedinci gunum gogusumde hafif agri kasiklarimda batmalar bel agrisi neden oluyo bunlar tutma agrilarimi ...

arkadaşım ve kuzenimde gördüğüm kadarıyla kasık ve bel ağrısı oluyor, hatta adet sancısı gibi sancımda var diyolar başak cım seninkide umarım gebelikle alakalıdır. ha birde akıntı bazılarında artarmış çünkü bebek yerini temizlermiş derler.

İnşallah ne kadar arkadaşımız varsa bir ümit bekleyen Rabbim herkesi sevindirsin...

Amin cnm.insallah onlar gebe kaldimi cnm

Selamm
Şöyle bir göz attım sayfaya uzun zamandır giremiyordum çok hoşuma gitti nerdeyse herkes hamile kalmış sonuç bekleyenler tedavidekiler rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun inşallah. Çok zor ve stresli bi tedavi sabır istiyo ama arkadaşlar inanın öyle günler geliyoki bütün bu yaşadıklarınızı unutturuyo. 1 aralıkta doğumum gerçekleşti dünyalar yakışıklısı bir oğlum oldu gününden önce geldi oğlum acil sezeryana aldılar ama sağ salim kavuştuk çok şükür sarılık dediler günlerce git kan ver gel kan ver ne çektik zor günlerdi ama o günlerde geçti şimdilerde uykusuzluktan şikayet ediyorum :) düşünün gündem öyle değişti yani havalar biraz daha ısınsın turgut amcasının elini öpmeye gidicez. Rabbim isteyen herkesi hayırlısıyla yavrusuna kavuştursun inşallah sevgi ve dua ile...

arkadaslar bisey sorabilirmiyim.turgut beyle tedaviye baslamak icin randevu alacagimda oncedenmi aramam gerekiyor.adetin 1.gunu arasam acaba yarin icin randevular dolu gibi biseyle karsilasirmiyim.birde tedavi surecnde bisey sormak istesek kimle muhatab oluyoruz.dr beye direk ulasabildinizmi?

Cnm biz adetin.birinci gunu aradik randevu dolu dediler vernediler bizde turgut beyi aradik siz randevuya bakmayin gelin dedi cunku mecbur gidioz adetimiz geldi icin bosver randevu doluysa tkma bosver...

Ne güzel..Allah mutluluğunuzu daim etsin uzun önürler versin yawruna..darısı bize..

💗💗💗💗💗💗

onlar dolu desede gideyim ben ozman.peki basak bisey sormak istesek dr beyin telini veriyolarmi?kime soracaz

Canım mesai saati içinde ben hemşirelerle konuşuyorum tele isteyip. Ama illaki bi yol söylerler başak daha iyi bilir benim transfer olmadı daha..

💗💗💗💗💗💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…