- Konu Sahibi damlailayda
-
tsk ederim kizlar.okadar bekleyip bide dolu gelmeyin derlerse kötü olur tabi.turgut beyin numarasi varsa özelden yazabilirmisiniz?
günaydın.......................
arkadaslar bisey sorabilirmiyim.turgut beyle tedaviye baslamak icin randevu alacagimda oncedenmi aramam gerekiyor.adetin 1.gunu arasam acaba yarin icin randevular dolu gibi biseyle karsilasirmiyim.birde tedavi surecnde bisey sormak istesek kimle muhatab oluyoruz.dr beye direk ulasabildinizmi?
bende şimdi kahvaltı yapacagım......................mira bize borçlusun...............tabiki hamiş oldugun için bize bir dua borçlusun.............yaptıgınıda yapacagınıda biliyorum arkadaş............allah kucagına almanı nasip etsin...................bence başak hamiş.....................sonra esila..........sonra ben....inşallah.............
Sel ağzından bal damlıyo ağzını yirim :) inşallaahhhh...
💗💗💗💗💗💗
Cnm numara geldimi sana gonderdimarkadaslar bisey sorabilirmiyim.turgut beyle tedaviye baslamak icin randevu alacagimda oncedenmi aramam gerekiyor.adetin 1.gunu arasam acaba yarin icin randevular dolu gibi biseyle karsilasirmiyim.birde tedavi surecnde bisey sormak istesek kimle muhatab oluyoruz.dr beye direk ulasabildinizmi?
Sel ağzından bal damlıyo ağzını yirim :) inşallaahhhh...
💗💗💗💗💗💗
Cnm.naptiniz geldinizmi gezmeye ....
basak gelmemis cnm telden giriyorum ondanmi acaba. burdan yazsan kartvizitte yazdigina gore herkes biliyodur zaten.sıkınti olmaz herlde
Yoldayız :)
💗💗💗💗💗💗
Canım dogum içinmi takip içinmi doktor arıyosun..........
şu an Acıbademde Burak Beye gidiyorum, memnunum.. zaman ne gösterir bakıcaz artık.. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
işte acı badem de doğum pahalı olmasa turgut beyi hiç bırakmam sezeryanı çok iyi ama bütçeyi aşıyor malesef
Yoldayız :)
💗💗💗💗💗💗
Turgut Bey çok yoğun olduğundan kontrollere Burak Beye devam edicem, doğum için de zamanla karar veririm diye düşünüyorum.. ama acıbademde doğum yaparsam Turgut Beyi tercih ederim ben de, cerrahisine çok güveniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?