Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim ben adetin ilk gunu erken saatte aradim yarin ikinci gunum turgut bey gelmemi istedi diye randevu verdiler.basaginda dedigi gibi kartvizitin ustunde cep numarasi yaziyor hastaneyi aradiginda genelde yerinde yok diyorlar.illa turgut beyle gorusmek istersen cepten ara o an cevap vermese bile sonradan geri donus yapiyor.

bende şimdi kahvaltı yapacagım......................mira bize borçlusun...............tabiki hamiş oldugun için bize bir dua borçlusun.............yaptıgınıda yapacagınıda biliyorum arkadaş............allah kucagına almanı nasip etsin...................bence başak hamiş.....................sonra esila..........sonra ben....inşallah.............

Sel ağzından bal damlıyo ağzını yirim :) inşallaahhhh...

💗💗💗💗💗💗

Agizindan bal damliyir kiz fistik insallahh ne guzel yaa insallah hepimiz hamile kaliriz cnm ya

Cnm numara geldimi sana gonderdim

işte acı badem de doğum pahalı olmasa turgut beyi hiç bırakmam sezeryanı çok iyi ama bütçeyi aşıyor malesef

Turgut Bey çok yoğun olduğundan kontrollere Burak Beye devam edicem, doğum için de zamanla karar veririm diye düşünüyorum.. ama acıbademde doğum yaparsam Turgut Beyi tercih ederim ben de, cerrahisine çok güveniyorum..

hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık gerçekten ya çok zor işler insan en iyisi olsun istiyor zaten tedaviyle kavuşmuşuz yavrularımıza sağlıkla dünyaya getiririz inşallah herkesin hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…