Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

bizde hamile kalsakta sira hangi dra dogum yaptiracagimiza gelse keske.ogünleri görebilseydik hamile oldugum haberini bi alabilseydim allahin izniyle dr da bulunurdu herseyde((

Hamile haberimi aldigim ilk gunden bu yana RABBIMe hem sukrediyorum,hem de olmayanlara da versin diye dua ediyorum.RABBIM kimsenin kucagini bos boynunu bukuk birakmasin.

mira göbüş çıktımı biraz......................

4. Ayin icindeyiz canim gram kilo almadim ama gobus cikti,kasintilar basladi sanirsin uyuz oldum

Mira her gün dua et bize... Benim de çrş transfer inşallah..

💗💗💗💗💗💗

Hepimizin duaya ihtiyaci var canim valla masallah kiz sana ne guzel Allahim tamamina erdirsin canim insallah hayirlisiyla bizimde bebisimiz olacakkk

Evet ilk denemem. Ben de enfometriozis var eşimde morfoloji ve hareket sorunu..bankacıymışın çok tanıdık bi meslek 😜

💗💗💗💗💗💗

Sen de mi bankacısın yoksa??Ben artık değilim canım çok şükür.İstifa ettim.Memurum birkaç aydır.
Biz de mayısta tüp denemeye karar verdik.inşallah olur ya.Bütün tüpler tutsun yarabbim.Hiç kaçak olmasın.Amin.

Kizlar bugun sabah kalkinca test yaptim. Cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum sizce varmidir ya insallah Allah tamamina erdirir gecen seferki gibi yarim.kalmaz mutlulugum hepimizin bebisleri olacak hayirlisiyla insallah...

Kizlar bugun sabah kalkinca test yaptim. Cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum sizce varmidir ya insallah Allah tamamina erdirir gecen seferki gibi yarim.kalmaz mutlulugum hepimizin bebisleri olacak hayirlisiyla insallah...

Idrarda çıkmaybilir sen kan yaptırsana

💗💗💗💗💗💗

Yok ben öğretmenim canım. Transferin oldu mu??

💗💗💗💗💗💗

Yok ben öğretmenim canım. Transferin oldu mu??

💗💗💗💗💗💗

Yok canım ben henüz tedaviye bile başlamadım
Ya ne güzel. nerde öğretmensin.Merkezde mi? Ben de milli eğitimde memurum şimdi.

Canım hamilesin inşallah.Teste ne zaman gidiyorsun.Bu kaçıncı denemen ki senin??? Daha önce düşüğün mü var :44:

Yok canım ben henüz tedaviye bile başlamadım
Ya ne güzel. nerde öğretmensin.Merkezde mi? Ben de milli eğitimde memurum şimdi.

Yok merkezde değilim.. Sana da kolay gelsin tedavin güzel sonuçlanır inşallah..

💗💗💗💗💗💗

Canım hamilesin inşallah.Teste ne zaman gidiyorsun.Bu kaçıncı denemen ki senin??? Daha önce düşüğün mü var :44:

Evet cnm 7ay once denemistik o tuttu geri bi hafta sonra dusukle sonuclandi korkuyorum buda boyle olur diye insallah Allahim tamamina erdirir hayirlisiyla bu ikinci denemem

Evet cnm 7ay once denemistik o tuttu geri bi hafta sonra dusukle sonuclandi korkuyorum buda boyle olur diye insallah Allahim tamamina erdirir hayirlisiyla bu ikinci denemem

İçini ferah tut canım.İnşallah bebeğin bu sefer seni hiç bırakmaz.Kan testini ne zaman yaptıracaksın.İdrarda bu kadar erken çizgi gördüğüne göre değerin yüksektir.Bu sefer sıkı tutunmuştur bebeğin.Tek embriyo mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…