- Konu Sahibi damlailayda
-
Naptin cnm opuya gidecektin gittinmi toplandimi cnm ...
Gittim gittim. Yeni geldim bitti çok şükür..
💗💗💗💗💗💗
bizde hamile kalsakta sira hangi dra dogum yaptiracagimiza gelse keske.ogünleri görebilseydik hamile oldugum haberini bi alabilseydim allahin izniyle dr da bulunurdu herseyde((
Hayirli olsun cnm kac yumurta toplandi peki
Beş tane. Senin kaçtı??
💗💗💗💗💗💗
bende şimdi kahvaltı yapacagım......................mira bize borçlusun...............tabiki hamiş oldugun için bize bir dua borçlusun.............yaptıgınıda yapacagınıda biliyorum arkadaş............allah kucagına almanı nasip etsin...................bence başak hamiş.....................sonra esila..........sonra ben....inşallah.............
mira göbüş çıktımı biraz......................
Hamile haberimi aldigim ilk gunden bu yana RABBIMe hem sukrediyorum,hem de olmayanlara da versin diye dua ediyorum.RABBIM kimsenin kucagini bos boynunu bukuk birakmasin.
4. Ayin icindeyiz canim gram kilo almadim ama gobus cikti,kasintilar basladi sanirsin uyuz oldum
Hamile haberimi aldigim ilk gunden bu yana RABBIMe hem sukrediyorum,hem de olmayanlara da versin diye dua ediyorum.RABBIM kimsenin kucagini bos boynunu bukuk birakmasin.
4. Ayin icindeyiz canim gram kilo almadim ama gobus cikti,kasintilar basladi sanirsin uyuz oldum
Evet ilk denemem. Ben de enfometriozis var eşimde morfoloji ve hareket sorunu..bankacıymışın çok tanıdık bi meslek 😜
💗💗💗💗💗💗
Kizlar bugun sabah kalkinca test yaptim. Cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum sizce varmidir ya insallah Allah tamamina erdirir gecen seferki gibi yarim.kalmaz mutlulugum hepimizin bebisleri olacak hayirlisiyla insallah...
Sen de mi bankacısın yoksa??Ben artık değilim canım çok şükür.İstifa ettim.Memurum birkaç aydır.
Biz de mayısta tüp denemeye karar verdik.inşallah olur ya.Bütün tüpler tutsun yarabbim.Hiç kaçak olmasın.Amin.
Yok ben öğretmenim canım. Transferin oldu mu??
💗💗💗💗💗💗
Kizlar bugun sabah kalkinca test yaptim. Cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum sizce varmidir ya insallah Allah tamamina erdirir gecen seferki gibi yarim.kalmaz mutlulugum hepimizin bebisleri olacak hayirlisiyla insallah...
Yok canım ben henüz tedaviye bile başlamadım
Ya ne güzel. nerde öğretmensin.Merkezde mi? Ben de milli eğitimde memurum şimdi.
Canım hamilesin inşallah.Teste ne zaman gidiyorsun.Bu kaçıncı denemen ki senin??? Daha önce düşüğün mü var :44:
Idrarda çıkmaybilir sen kan yaptırsana
💗💗💗💗💗💗
Evet cnm 7ay once denemistik o tuttu geri bi hafta sonra dusukle sonuclandi korkuyorum buda boyle olur diye insallah Allahim tamamina erdirir hayirlisiyla bu ikinci denemem
Yok merkezde değilim.. Sana da kolay gelsin tedavin güzel sonuçlanır inşallah..
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?