- Konu Sahibi damlailayda
-
Hmm hazir degilsen bi ay ertele o zamn cnm...
yok hic bi sey hazirlamdim.. nisan tasiiriz dedik ama bi sey hazirlamdim..
Hayirlsi olur isallah..
Ben bisver siz nasilniz?? Nasil bi duygu ?
Ben nerdeyse hergün avanostayim :)
Daha dün yine ordaydim :)
Valla cnm beklenesi cok kotu evdeyim yalnizim esim sabah gidip aksam gelliyo yavas yavas kendi isimi yapiyorum iste sıkıldım beklemekten sen napiyon avanosa gezmeyemi geldin insallah bir gun bulusuruz...
Tabbi neden olmasin bulusuruz tabii...
Avanosu cok seviyorum o suyu görmek bile rahatltiyor beni :)
Bi ev kadini ata sözü ne diyor!! ömür bitter is bittmez :)
Bende calisiyordum tedavi icin ayrildim isden..evde cok skiliyorum.. atliyorum arabaya geliyorum avoasa..
O ne guzel valla canim masallah bizim bi gitcek yerimiz yok ...
Sen avanosta degilmisin ??
SENIN yerin ora asil.. Bende ev gezmesine gittmiyorum ki.. irmagin kenarina gidiyorum..
Evet öyle dedi bi arkadaş da çok sıkışıkmış sondayla almışlar biraz.. Ameliyathaneye su ile gitmek çok mantıklı saol başak..
💗💗💗💗💗💗
Hm tm cnm ben bugun gitseydim keske igneyi kullanacammi kullanmicammi bilmiyorum bugun son igneni vurdum banada bi kutu yazdi ama bilmiyorum ki vursammi yarin
Canım elevitte domuz jelatini var diyorlar.
Onun yerine decavit diye bir ilaç kullanıyorlarmış.Tam emin değilim tabi burda bir sayfada okudum.Araştır istersen.
Cnm daha cikmamis aradimda birazdan arayacaklar ya o kadar bekle bekle bi gunde fazladan bekle ...
çok merak ediyorum başak sonucunu inşallah güzel haberler bekliyoruz...
Canim ben hastaneye gidene kdr 2 lt su ictim bide orda beklettiler odada catlayacaktim dayanamadim bosalttim ne var ne yok.hemsire geldi 10 dk sonra gidecegiz metal esya kalmasin uzerinizde dedi ameliyathaneye girerken hicbisey yoktu 10 dk bekledim icerdeki hastanin cikmasini bide o esnada embriyolog gelip bilgi verdi heyecandan sikistim geri.cok yuklenme sende benim gibi.
Progestan igne ilk zaman tutunmasi icin daha sonradanda dusuk olmamasi icin veriliyor igne bitene kadar kullan mutlaka.
Canim onu burda bi sayfada bende duydum.ne ilac prospektusundeki etkin maddelerde nede internette bicok yerde arastirmama ragmen oyle biseye rastlamadim.2 farkli dra sordum onlarda yok dediler.
İnsallah canim saat ucde arayin dediler ya sinir oldum beklemekten...
sen yine bana göre cesursun idrarda baktın sanırım ben çok korkuyorum negatif çıkmasından korkuyorumiki saat kalmış bence sen 2 de bir daha ara
Senin kac gunun olduydu canim transfer olali
geçen salı transferim oldu :) 1 hafta olmuş :))
Cnm daha cikmaz senin yapma benxe test bn 10gun sonra yaptim cok silik yani yedinci gunde cikmaz galiba canim insallah tutunuyorlardir belirtilerin varmi fistigim
yapmayacağım zaten. hatice hemşire göbekten yaptıgın iğne bittiği gün gel hem tahlil yapalım hemde yeniden iğne yazalım dedi. perşembe gideceğim kısmet olursa.
belirti yok gibi.. ara ara agrı filan oluyor ama ciddi değil. başka hiçbişey yok gündüz çalışıyorum gece okuyorum çok yogunum farketmemiş de olabilirim :)
Hmm hayirlisi bakalim canim kiz ikimizinkiaide olursa insallah olur hayirlisiyla aramizda 4gun oluyor cNimminsallah olurr ya hepimizin bebisleri saglikli sihhatleri...
inşallah.. çok yoruldum son 5 yıldır kadın dogumcu görmektensana da ikinci defa göbekten yapılan iğneyi kullan dedi mi
Al bendende o kadar valla Simdi kullaniom yarin birak derse birakicam cnm hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?