Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

hayırlısı evet... buradayım senden haber bekliyorum. turgut bey çok olumlu konuştu embriyon çok kaliteli dedi ama yine de belli olmaz işte. sen bana umut olacaksın inşallah.. sevgiler.

Tm cnm.insallah haaber bi geksin sana yaxarim insallah burda hepimiz birbirimize umut olacagiz bizi birbirimizden baska kimse anlamaz kader arkadaslariyiz biz

gamzede ve yadde sizde turgut beyin hastasisiniz herlde?sizde sıkınti neydi kizlar özel degilse.kacinci denemeniz?bende turgut beye gidicem.belki ayni sorunlarimz varsa bana umut olursunz.bizde morfoloji hareketszlik birde pco var.ilk denememiz olck

basakkkkk yokmu haber daha sabahtan beri telefn elimde yazmismi diye bakiyorun.burda herkesin dualarindasn ne mutlu sana.insallah hamileyim diye yazarsin surayada bizede umut olursun...

basakkkkk yokmu haber daha sabahtan beri telefn elimde yazmismi diye bakiyorun.burda herkesin dualarindasn ne mutlu sana.insallah hamileyim diye yazarsin surayada bizede umut olursun...
Az kaldi canim bekliyorum Allah razi olsun cnm.insallah yazarim.hamileyim diye Allahim.tamamina erdirir insallah ...

ben en son istanbuldaki test sonucumu beklerken evde yalnızdım.........annem sonucu almaya gitti .fatihteydi..............heyecandan burnum kanamasınmı..dahada heyecanlandımmı...........zaten panik atak varmı..............sonuç negatifmi geldimi.............hoooooooooppppppppppppppp hemen akşama kayseriye otobüs bileti.................hep öyle oldu...inşallah bu sefer evimde turgut beyin.........güvenli ellerinde................sizlerin duasıyla.............birkaç günden bir mani olmassa allahtan transferim yapılacak..............dondurulmuş..................ama hiç ilaç vermedi...........direkt transferyapacak herhalde....kan sulandırıcı diyorum birşey demiyor.............herkese vermiyorlarmı acaba kan sulandırıcı..............

kızlar laptoptan yazıyorum..........ama transferden sonra nete girmesem hiç diyorum.........radyasyon diye.............ama siz hamileler de nete çok girmeyin..etkilenmesin bebişler..........

sel76 senin transferin nezaman olacak?

kardelen yarın randevum var geçen çarşamba adetin beşinci günüydü........haftaya yani yarına tekrarrandevum var bilmemki nezaman derse............normal ilaçsızççççbir .. normal bir kadın nasıl hamile kalıyorsa öyle yapacagım yumurtanın çatlamasına göre dedi......şu an zaten çatlıyorlar agrım var...........bakalım yarın belli olacak................zaten doktor bey bilerek dondurtturdu.......embriyoları....hemen o ay transfer yapmadı........böyle yapalım size dedi.............

Son düzenleme:
acaba başakkkkkkkkkk üzgünmükü................nete girmiyor...........bende öyle olrdum.......küserdim..........topige........

hakkinda hayirlisi olsun sel 76.basak yada tam tersi suan sevincten soktadir ailesiyle sevincini paylasiyodr umarim..

evet inşallah öyledir..............bu arada kimler son durumda test tedavi.......beklemedekiler..........bir yazarmısınız karıştırıyorum..................

ben ve inci arkadasimiz henuz baslamadik.
esila yumurta toplandi transferi yakinda herlde.
gamzede persembe gunu sonucu belli olcak diye biliyorum.
yalnissam kusra bakmayin bunlar benim bildiklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…