- Konu Sahibi damlailayda
-
hayırlısı evet... buradayım senden haber bekliyorum. turgut bey çok olumlu konuştu embriyon çok kaliteli dedi ama yine de belli olmaz işte. sen bana umut olacaksın inşallah.. sevgiler.
Al bendende o kadar valla Simdi kullaniom yarin birak derse birakicam cnm hayirlisi
Transferden sonra mı göbekten iğne kullanıyorsun canım hangi iğne o? bana öyle bişey vermediler
İlk bes gun kalcadan vurulan igne verdi transferden sonrada igne gobekten vuruluyor clexane diye bi igne cnm
göbekten olan kanı cıvıltıyormus sanırım .
İlk bes gun kalcadan vurulan igne verdi transferden sonrada igne gobekten vuruluyor clexane diye bi igne cnm
Evet cnm.turgut bey verdi tm olarak bilmiyorum cnm kaniTurgut bey mi verdi clexane ı pıhtılaşma testi sonucun neydi ki canım
Az kaldi canim bekliyorum Allah razi olsun cnm.insallah yazarim.hamileyim diye Allahim.tamamina erdirir insallah ...basakkkkk yokmu haber daha sabahtan beri telefn elimde yazmismi diye bakiyorun.burda herkesin dualarindasn ne mutlu sana.insallah hamileyim diye yazarsin surayada bizede umut olursun...
sel76 senin transferin nezaman olacak?
hakkinda hayirlisi olsun sel 76.basak yada tam tersi suan sevincten soktadir ailesiyle sevincini paylasiyodr umarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?