- Konu Sahibi damlailayda
-
esila bugünmü toplandı yumiler..........nasıl geçti............çarşamba dedimi doktor...............peki transferden sonraki ilaçların nedi.r.......bende gelecegim..istersen çarşamba buluşalımmı?...........................
merhaba bende turgut beyin hastasıyım... 25 mart salı günü 2 embriyo transferim yapıldı. ilk talil için perşembeyi bekliyorum. umarım önce sen ardından ben ve diğer arkadaslar güzel haberler alırız :)
Kiz aseriyom.valla ya psikolojik yada bilniyorum canim yas hurma istiyor
benimde ilk asermem yas hurmaya olmustu kabeden gelenler saolsun. Mekkeden gelen yas hurmaysa eger bende var cok degil ama istersen paylasabiliriz.
Cok saolasin cnm benim Allah razi olsun...fistigim
Ben cok ciddiyim kardes payi yapariz
Sel pazar toplandı yumiler. Az önce aradılar 4 tane yawrucağım olmuş 😍😍 çrş transfer var ama daha saat vermediler. Evet buluşalım çrş. Ama beni sabahtan çağırırsa ben odada yatıyo olurum saat 11.30 da sen gelince
💗💗💗💗💗💗
yanına çıkarım..........arzu edersen...........ellerimde çiçekler........
Yok çiçekleri sonra alalım ama eğer bitmiş olur yanıma çıkarsan sevinirim.. :)
💗💗💗💗💗💗
Yok çiçekleri sonra alalım ama eğer bitmiş olur yanıma çıkarsan sevinirim.. :)
💗💗💗💗💗💗
mrb iyi akşamlar herkese nasılsınız anne adayları?
kızlar yumurta toplama lokalmi yoksa genel anesteziylemi yapılıyor?uyandıktan sonra nasıldınız acaba annemi yanımda götürsemmi gerek oluyomu birilerine.eşim gidecekte.annem gibi olamaz tabi.bir ay kadar var daha ama merak ediyorum sizi bulmuşken sorayım dedim.
kızlar yumurta toplama lokalmi yoksa genel anesteziylemi yapılıyor?uyandıktan sonra nasıldınız acaba annemi yanımda götürsemmi gerek oluyomu birilerine.eşim gidecekte.annem gibi olamaz tabi.bir ay kadar var daha ama merak ediyorum sizi bulmuşken sorayım dedim.
tsk ederim kizlar cvbldiginz icin.ben lokal istiyorum aslinda.anestezi korkutuyor beni.uyumak istemiyorum.belden asagisini uyustursalar keske.
Biliyorum cnm devam ederse isterim senden cnm bisey diyecegim sana sen jele igneye hala devam ediyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?