Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Sel pazar toplandı yumiler. Az önce aradılar 4 tane yawrucağım olmuş 😍😍 çrş transfer var ama daha saat vermediler. Evet buluşalım çrş. Ama beni sabahtan çağırırsa ben odada yatıyo olurum saat 11.30 da sen gelince

💗💗💗💗💗💗

merhaba bende turgut beyin hastasıyım... 25 mart salı günü 2 embriyo transferim yapıldı. ilk talil için perşembeyi bekliyorum. umarım önce sen ardından ben ve diğer arkadaslar güzel haberler alırız :)

Gamzede bulmuşsun sayfayı.. Hşg..

💗💗💗💗💗💗

yanına çıkarım..........arzu edersen...........ellerimde çiçekler........

Yok çiçekleri sonra alalım ama eğer bitmiş olur yanıma çıkarsan sevinirim.. :)

💗💗💗💗💗💗

Esila birden su icip sıkısma yavas yavas icmeye basla cunku asagida yarim saat bekledum.ben bnden once uc kisi vardi biri cok su icmis cok sıkısmistı normal idrarin gelse yeter zaten beklerken cok sıkısıon ben az ictim yanimada aldim ameliyathaneye tam girecem vakit cok iyi sıkısmıstım sende oyle yap cunku duramazsin...

kızlar yumurta toplama lokalmi yoksa genel anesteziylemi yapılıyor?uyandıktan sonra nasıldınız acaba annemi yanımda götürsemmi gerek oluyomu birilerine.eşim gidecekte.annem gibi olamaz tabi.bir ay kadar var daha ama merak ediyorum sizi bulmuşken sorayım dedim.

Anestesi cnm
Gerek yok canim bi kisi esin yeter ben digerinde odada uyanmistim ve yumurtami aldilar diye agliyordum yani bundada amaliyathanede uyandim biraz karnim agriyordu agrin olmuyo o kadar cnm

bana hiç anestezi yapılmadı, bir sıkıntım da olmadı çok şükür.. eşin olsa yeter bence..

tsk ederim kizlar cvbldiginz icin.ben lokal istiyorum aslinda.anestezi korkutuyor beni.uyumak istemiyorum.belden asagisini uyustursalar keske.

Biliyorum cnm devam ederse isterim senden cnm bisey diyecegim sana sen jele igneye hala devam ediyonmu

Igneyi bir kutu yazmisti turgut bey icindeki bitene kadar kullandim.jeli 12. Haftada biraktirdi.suan elevit ve demir hapi kullaniyorum sadece

Ben genel anestezi oldum gayette memnun kaldim.odama girerken uyandim agrim sizimda olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…