- Konu Sahibi damlailayda
-
Esila birden su icip sıkısma yavas yavas icmeye basla cunku asagida yarim saat bekledum.ben bnden once uc kisi vardi biri cok su icmis cok sıkısmistı normal idrarin gelse yeter zaten beklerken cok sıkısıon ben az ictim yanimada aldim ameliyathaneye tam girecem vakit cok iyi sıkısmıstım sende oyle yap cunku duramazsin...
Igneyi bir kutu yazmisti turgut bey icindeki bitene kadar kullandim.jeli 12. Haftada biraktirdi.suan elevit ve demir hapi kullaniyorum sadece
inşallah arkadaşım görüşelim.....................
Evet öyle dedi bi arkadaş da çok sıkışıkmış sondayla almışlar biraz.. Ameliyathaneye su ile gitmek çok mantıklı saol başak..
💗💗💗💗💗💗
Gamzede bulmuşsun sayfayı.. Hşg..
💗💗💗💗💗💗
İnsallah canim avanosdaki acibademde verdik kan sonuclar yarin cikcakmis insallah hayirli sonuclar alirim testte ikinci cizgi belli yani insallah degerimde yuksek cikar
ikinci çizgiyi gördün demek :))çok sevindim Rabbim sağlıcakla devam ettirsin ve kucağını doldursun başakcım.Gelsin bebişler :))
Igneyi bir kutu yazmisti turgut bey icindeki bitene kadar kullandim.jeli 12. Haftada biraktirdi.suan elevit ve demir hapi kullaniyorum sadece
aaaa :) bende Nevsehirdeyim :)
Oylemi sendemi tedavi goruyorsun cnm
Öncelikle Hayirli olsun yeni okudum :)
Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah,
Aralikda asilanma oldu ilk defa tutmadi...Bende suanda devam etsemmi etmesmemi ankarayami gittsem bilmiyorum..
Kafam cok karisk..
Sizelerin hikayelerini okuyunca umutlaniryoum.. Hadi Bismillah tekrar diyorum ..
İnsallah canim saolasin bence bi turgut beyle gidip gorus derim cunku cok iyi bi doktor cok hastasi var biz onlardan bir kaciyiz insallah Allahim gonlune gore versin sizde sorun.ne cnm
Aminnn.. Ecmain insalllah!!
Bende PKO var esimde de morfoloji ve sekil bozuklugu..
Sen tecrübelisin..Tüp bebek kac ay suruyo tedavi asa yukari ??
günaydın kızlar.Nasılsınız.Başakcığım sonucu ne zaman alacaksın.İnternetten bakabiliyorsun galiba çıktıysa.
Cnm bi ay dolmadan sonuclaniyo bile 13gun tedavi oncesi ve koyduktan sonrada 10gun bekliyorsun tutup tutmadigini cnm ....
günaydın kızlar.Nasılsınız.Başakcığım sonucu ne zaman alacaksın.İnternetten bakabiliyorsun galiba çıktıysa.
Benim kafami karsitiranda o zaten Nisada tasiacaktim... Bi ay ertelesimmi diye düsüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?