Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Evet öyle dedi bi arkadaş da çok sıkışıkmış sondayla almışlar biraz.. Ameliyathaneye su ile gitmek çok mantıklı saol başak..

💗💗💗💗💗💗

Igneyi bir kutu yazmisti turgut bey icindeki bitene kadar kullandim.jeli 12. Haftada biraktirdi.suan elevit ve demir hapi kullaniyorum sadece

Hm tm cnm ben bugun gitseydim keske igneyi kullanacammi kullanmicammi bilmiyorum bugun son igneni vurdum banada bi kutu yazdi ama bilmiyorum ki vursammi yarin

İnsallah canim avanosdaki acibademde verdik kan sonuclar yarin cikcakmis insallah hayirli sonuclar alirim testte ikinci cizgi belli yani insallah degerimde yuksek cikar

ikinci çizgiyi gördün demek :))çok sevindim Rabbim sağlıcakla devam ettirsin ve kucağını doldursun başakcım.Gelsin bebişler :))

Igneyi bir kutu yazmisti turgut bey icindeki bitene kadar kullandim.jeli 12. Haftada biraktirdi.suan elevit ve demir hapi kullaniyorum sadece

Canım elevitte domuz jelatini var diyorlar.
Onun yerine decavit diye bir ilaç kullanıyorlarmış.Tam emin değilim tabi burda bir sayfada okudum.Araştır istersen.

Oylemi sendemi tedavi goruyorsun cnm

Öncelikle Hayirli olsun yeni okudum :)
Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah,

Aralikda asilanma oldu ilk defa tutmadi...Bende suanda devam etsemmi etmesmemi ankarayami gittsem bilmiyorum..
Kafam cok karisk..
Sizelerin hikayelerini okuyunca umutlaniryoum.. Hadi Bismillah tekrar diyorum ..

İnsallah canim saolasin bence bi turgut beyle gidip gorus derim cunku cok iyi bi doktor cok hastasi var biz onlardan bir kaciyiz insallah Allahim gonlune gore versin sizde sorun.ne cnm

İnsallah canim saolasin bence bi turgut beyle gidip gorus derim cunku cok iyi bi doktor cok hastasi var biz onlardan bir kaciyiz insallah Allahim gonlune gore versin sizde sorun.ne cnm

Aminnn.. Ecmain insalllah!!
Bende PKO var esimde de morfoloji ve sekil bozuklugu..
Sen tecrübelisin..Tüp bebek kac ay suruyo tedavi asa yukari ??

günaydın kızlar.Nasılsınız.Başakcığım sonucu ne zaman alacaksın.İnternetten bakabiliyorsun galiba çıktıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…