- Konu Sahibi damlailayda
-
Gamzede sıra sende......................
9. Haftanin sonunda mide bulantisi oldu bende onun disinda hicbi belirti yoktu.
İnsallah bole devam edecek canim hergun birimizin iyi haberlerini duyacagiz insallahhh Allahima cok sukur yarabbimm ....
İnsallah canim hayirlisiyla isteyen herkeze Allahim.nasip etsin canim saglikli sihhatli etnez olurmuyum dua isteyen herkeze versin Allahim hayirli sonuclandirsin insallah...
Kizlar degerim 21,80 turgut beyi aradik gebelik var gozunuz aydin dedi sizce degerim nasil iyimi
holleyyyyy..ne güzel haber.Allah tamamına erdirsin inşallah.
canım bir daha yaptır bi kaç gün sonra filan dedi mı turgut bey ?
gözün aydin olsun yenimi ögrendin allahim kucagına almayı nasip etsin herkese bu sevinci yaşatsin
Yarin yaptiracagiz canim tekrar Allahim insallah bi aksilik cikmaz
cansın... umarım bebişlerin sana daha cok can katar kuzum allah yardımcın olsun ...
Saolasin cnm dun idrar testi yaptimda silikti simdi kan sonucunu aldik Allah tamamina erdirsin insallah isteyen herkezin.kucagini bos koymasin Allahim
amin canım ama kanda gebelik görününce cok seviniyoruz ben mesala simdide keseyı görmek için gün sayıyorum allahım herkese böyle seviçler yaşatsin
Saoladin fistigim.insallah senin iyi habetinide duyacagiz insallahhh hayirlisiyla...
umarım :) geçmez artık bu günler. iğneye devam et dedimi
Cnm ben.ne zaman gorecegim.keseyi yahayirlisiyla insallah gorurum
15 gün sonra cagırıyorlar sen sormadınmı
Evet canim vurmaya devam jele devap hepsine devam et dedi
Yarin gidecegiz doktora canim ya
ya bu kalçadan olan iğne beni mahvetti. sendede oldu mu nasıl canım yandı günlerce. yoksa onuda mı devam edeceksin
ya bu kalçadan olan iğne beni mahvetti. sendede oldu mu nasıl canım yandı günlerce. yoksa onuda mı devam edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?