Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Sizin tüp bebek denemelerinizin sonuçları ne oldu acaba? Biraz bilgi verirmisiniz. Benim ilk denememin sonucu pozitifti fakat 4. haftada düşük gerçekleşti. 2. denememiz dondurulmuş embriyolardan yapacağız. Turgut Bey 2. denemede daha doğal olacağı için şansın yüksek olduğunu söyledi.

allah gönlüne göre versin hasret. rabbim bebegini kucagına aldıgın günleride göstersin. kaç yıllık evlisin? daha önce hamile kaldinmi?ilk denemnmi?

Amin canım cümlemizin inşallah.Ben 2 yıl 4 aylık evliyim.hiç hamile kalamadım.Ben tüp denemedim.Hatta aşılama bile denemedim henüz.3kere çatlatma iğnesi kullandım.Turgut beye muayene oldum eşimden bida test istedi.Yarın gidip görüşecez ne derse ona göre hareket edecez bakalım.hayırlısı

Ben hiç tüp bebek denemedim canım.inşallah gerek kalmaz.Yarın dr la görüşecez bakalım. Benim teyzem 3 kere yaptırdı tüp bebek.Görümcem de 2.için başladı Turgut Beyle.Şubat ortalarında sonuçlanır sanırım.Sen tekrar düşünüyor musun.inşallah tez zamanda alırsı bebeğini kucağına.

Canim bizde ilk tedavimizde olumlu sonuc aldik.10.gun 40,12. Gun 73,14. Gundegerimiz 276 cikti.cok sukur katlayarak devam etti.ALLAHtan bi mani cikmazsa persembe gunu ilk muayenemize gidecegiz.insaALLAH hem keseyi gorecegiz hemde kalp atislarini dinleyecegiz.dualarinizdan eksik etmeyin

Son düzenleme:

İnşaallah sonuna kadar herşey yolunda gider.

Evet. 2. denemeyi dondurulmuş embriyolarımla yaptıracağız. Beklemedeyiz. Doktorumdan memnunum. İnşaallah herşey güzel gider hayırlısıyla.

geçmiş olsun. Allah'ın takdiri sonuçta. Yeni tedavin hayırlı olsun inşallah..
benim de ilk denemem. pazartesi yumurta kontrolüm var. her şey yolunda gider inşallah..

mira sizde sorun neydi acaba paylaşırmısın?

Sperm sayisi ve hareketi canim

anladım cnm inş bebegini sag saglım kucagına alırsın.size nası bir protokol uygulandı kaç gün sürdü kaç kez gittin kontrole biraz anlatırmısın.bende turgut beyi düşünüyorum ilk denemem olcak.troid pco birde morfoloji sorunumuz var sayımız iyi şükür.inş bizimde ilk denemede tutar.özelden sormak istedgim çok şey vardı ama yazamıyomuşum

AMİN Canim,biz aralik 18 de basladik igne ilacla tedaviye.2 gunde bir kontrol icin gittik.1 ocakta opu oldum, 3 ocakta transferim yapildi ALLAHin izniyle 13 ocakta mutlu haberimizi aldik cok sukur RABBIMe.1 ayin icinde sonuclaniyor hersey.insaALLAH sende ilk denemende mutlu haber alirsin

Son düzenleme:
geçmiş olsun. Allah'ın takdiri sonuçta. Yeni tedavin hayırlı olsun inşallah..
benim de ilk denemem. pazartesi yumurta kontrolüm var. her şey yolunda gider inşallah..

Sağolun. Allah'ın takdiri mutlaka. Fakat doğal yollarla gelişen bi bebek değil sonuçta. Okuduğum bilgilere göre Tek başına doktorun başarısıyla olmuyormus bu tüp bebek işi. Ekip işi. Labaratuar ortamında neler oluyor. Ne incelikte yapılıyor işlemler görmüyoruz, bilgimiz yeterli gelmiyor o noktada. Bu noktada zor bi durum . Allah herkese doğal yollardan sağlıklı evlatlar versin.

Sperm sayisi ve hareketi canim

Mira merhaba Turgut Bey bana da tüpbebek yaptırın, bu değerlerle ben aşılama yapmam dedi.Kendinizi hazır hissettiğinizde tüp bebek yaptırın dedi.Eşimin eski testleri normaldi.Tekrar test istedi.Ve ileri hareketlilik 0.Morfoloji 1 çıktı.Hiç beklemiyordum şok oldum.Gerçekten çok zormuş.Eşim de çok üzüldü
Sizin spermhareketi kaçtı? İlaç falan herhangi bir tedavi denediniz mi???

Canim bizim tedavimiz o kadar acil gerceklestiki sperm testi bile istemedi direk ilac basladi bana opunun oldugu gun alinan spermi tahlile gonderdi mi onu bile bilmiyorum inan

Canim bizim tedavimiz o kadar acil gerceklestiki sperm testi bile istemedi direk ilac basladi bana opunun oldugu gun alinan spermi tahlile gonderdi mi onu bile bilmiyorum inan

Bir kere test yapıldı, düşük çıktı başka hiç yaptırmadan hemen tüp mü denediniz??? İlacı falan yokmuymuş bunun.Ben daha tüp bebek fikrine alıştıramadım kendimi.

Bir kere test yapıldı, düşük çıktı başka hiç yaptırmadan hemen tüp mü denediniz??? İlacı falan yokmuymuş bunun.Ben daha tüp bebek fikrine alıştıramadım kendimi.

Ilk evlendigimizde aile drumuz cekap yaptirmamizi istedi.o zaman tum testleri yaptirmistik.sayida soun olunca 3 ay arayla yeniledi testi surekli bi dusus gozlendi.dr sayi az ama olmaz demiyoruz demisti.herhangi bi ilac igne flnda vermediler.turgut beyde 8 sene once yapilan tahliller bu degeri vediyse mutlaka bi dusus vardir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…