- Konu Sahibi damlailayda
-
Bende isteyen herkese ver Allah"ım diye dua ediyorum.Allah dualarımız kabul etsin inşallah.Benim derdim pko canım.Başka görünen bişey yok.Rahmin yumurtalıkların çok iyi diyor gittiğim dr lar.Kilo vermeye çalışıyorum işte.Kilo vermek çok önemliymiş.Yumurtlamayı adeti düzene sokuyor gerçekten.
allah gönlüne göre versin hasret. rabbim bebegini kucagına aldıgın günleride göstersin. kaç yıllık evlisin? daha önce hamile kaldinmi?ilk denemnmi?
Sizin tüp bebek denemelerinizin sonuçları ne oldu acaba? Biraz bilgi verirmisiniz. Benim ilk denememin sonucu pozitifti fakat 4. haftada düşük gerçekleşti. 2. denememiz dondurulmuş embriyolardan yapacağız. Turgut Bey 2. denemede daha doğal olacağı için şansın yüksek olduğunu söyledi.
Sizin tüp bebek denemelerinizin sonuçları ne oldu acaba? Biraz bilgi verirmisiniz. Benim ilk denememin sonucu pozitifti fakat 4. haftada düşük gerçekleşti. 2. denememiz dondurulmuş embriyolardan yapacağız. Turgut Bey 2. denemede daha doğal olacağı için şansın yüksek olduğunu söyledi.
Canim bizde ilk tedavimizde olumlu sonuc aldik.10.gun 40,12. Gun 73,14. Gundegerimiz 276 cikti.cok sukur katlayarak devam etti.ALLAHtan bi mani cikmazsa persembe gunu ilk muayenemize gidecegiz.insaALLAH hem keseyi gorecegiz hemde kalp atislarini dinleyecegiz.dualarinizdan eksik etmeyin
Ben hiç tüp bebek denemedim canım.inşallah gerek kalmaz.Yarın dr la görüşecez bakalım. Benim teyzem 3 kere yaptırdı tüp bebek.Görümcem de 2.için başladı Turgut Beyle.Şubat ortalarında sonuçlanır sanırım.Sen tekrar düşünüyor musun.inşallah tez zamanda alırsı bebeğini kucağına.
İnşaallah sonuna kadar herşey yolunda gider.
AMİN canim.RABBİM kimsenin kucagini bos birakmasin
Evet. 2. denemeyi dondurulmuş embriyolarımla yaptıracağız. Beklemedeyiz. Doktorumdan memnunum. İnşaallah herşey güzel gider hayırlısıyla.
İlk tüp bebek denemesinden sonra b hcg testim pozitifti. Fakat 4. hafta düşük gerçekleşti. Ebriyo tutundu fakat gelişmedi. Artık Allah'ın takdiri mi demeliyim yoksa işlem süreci boyunca bizim bilgimizin yetmediği aşamalarda bir eksiklik mi var diye düşünmeliyim bilemiyorum. 2. tüp bebek denememi de Kayseri Acı Badem Tüp Bebek merkezinde yaptıracağım. Hayırlısıyla.
Canim bizde ilk tedavimizde olumlu sonuc aldik.10.gun 40,12. Gun 73,14. Gundegerimiz 276 cikti.cok sukur katlayarak devam etti.ALLAHtan bi mani cikmazsa persembe gunu ilk muayenemize gidecegiz.insaALLAH hem keseyi gorecegiz hemde kalp atislarini dinleyecegiz.dualarinizdan eksik etmeyin
mira sizde sorun neydi acaba paylaşırmısın?
Sperm sayisi ve hareketi canim
anladım cnm inş bebegini sag saglım kucagına alırsın.size nası bir protokol uygulandı kaç gün sürdü kaç kez gittin kontrole biraz anlatırmısın.bende turgut beyi düşünüyorum ilk denemem olcak.troid pco birde morfoloji sorunumuz var sayımız iyi şükür.inş bizimde ilk denemede tutar.özelden sormak istedgim çok şey vardı ama yazamıyomuşum
Amin inşallah.Senin dr da Turgut Bey mi???
geçmiş olsun. Allah'ın takdiri sonuçta. Yeni tedavin hayırlı olsun inşallah..
benim de ilk denemem. pazartesi yumurta kontrolüm var. her şey yolunda gider inşallah..
Sperm sayisi ve hareketi canim
Mira merhaba Turgut Bey bana da tüpbebek yaptırın, bu değerlerle ben aşılama yapmam dedi.Kendinizi hazır hissettiğinizde tüp bebek yaptırın dedi.Eşimin eski testleri normaldi.Tekrar test istedi.Ve ileri hareketlilik 0.Morfoloji 1 çıktı.Hiç beklemiyordum şok oldum.Gerçekten çok zormuş.Eşim de çok üzüldü
Sizin spermhareketi kaçtı? İlaç falan herhangi bir tedavi denediniz mi???
Canim bizim tedavimiz o kadar acil gerceklestiki sperm testi bile istemedi direk ilac basladi bana opunun oldugu gun alinan spermi tahlile gonderdi mi onu bile bilmiyorum inan
Bir kere test yapıldı, düşük çıktı başka hiç yaptırmadan hemen tüp mü denediniz??? İlacı falan yokmuymuş bunun.Ben daha tüp bebek fikrine alıştıramadım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?