Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım sen testi 10 gün yap ben öyle yaptım ama keseyi germeden inanamıyorum inşallah güzel haber verirsin allahım bu duyguyu burdaki bütün arkadaşlara yaşatır bende hiç belirti olmadı sadece bebekleri koydukları tarafta hafif batmalar oldu

Transfer günü sayılmıyomuş aynı 9. Günde yaparırmışız hcg evet değerin iyi çok şükür inşallah kat kat artar ben daha 2 aylık olcam inşallah

İyi bari canim Masallah Allah tamamina erdirsin canim.benim kucagina aldin gunlerde gelir insallah hepimuz saglikli sihhatlu kucagimiza alalim.insallaghhh

inşallah canım bende görürüm 4 kan yaptılar hala keseyi görmedigim için inanamıyorum

Heyecanin hic bitmeyecek once keseyi gorunce rahatlayacaksin.sonra kalp atisi telasi saracak onu duyacaksin 1 ay bekleki gecsin buyudugunu goreceksin sonra hareketlerini izleyeceksin ultrasondan.4. Ayin bitmesine 10 gunum var hala dinmedi heyecan ikili testti cinsiyetti derken.RABBIM herkese yasatsin bu guzel heyecanlari

Sizin cinsiyet belli oldu mu canım??? Maviler mi geliyor pembeler mi???

amin canım evet sen en azında ilk aşamaları geçtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…