- Konu Sahibi damlailayda
-
30 yasındayım 5. tüp bebek maceram. daha önce yazmıstım bana senin olmaz deyip yolladı bi prof ama turgut bey sağolsun bu günleride gördük onunla. bu gün transferimin 7. günü perşembe bi gidip baktıracagız tahlile . çok sevindim senin adına ccanım. daha nolacak inan işte :))) keşke bende alsam bi güzel haber.
Evet canim testten 15 gun sonra keseyi gorduk1 hafta sonrada kalp atislarini duyduk sukur
Ben de başağı merak ediyorum. Kızlar benim transfer yarın 8 buçukta ... Dua edin .. :)
💗💗💗💗💗💗
Ben de başağı merak ediyorum. Kızlar benim transfer yarın 8 buçukta ... Dua edin .. :)
💗💗💗💗💗💗
Benimki transfer gununude sayarsak 10.gun yaptirdik cnm kani sen suan kac ayliksin cnm degerim.iyi demi benim
💗💗💗💗💗💗
Allah yardımcın olsun canım
Transfer günü sayılmıyomuş aynı 9. Günde yaparırmışız hcg evet değerin iyi çok şükür inşallah kat kat artar ben daha 2 aylık olcam inşallah
İyi bari canim Masallah Allah tamamina erdirsin canim.benim kucagina aldin gunlerde gelir insallah hepimuz saglikli sihhatlu kucagimiza alalim.insallaghhh
inşallah canım bende görürüm 4 kan yaptılar hala keseyi görmedigim için inanamıyorum
kızlar nezle oldum ..............neolacak..............şimdi...............
Heyecanin hic bitmeyecek once keseyi gorunce rahatlayacaksin.sonra kalp atisi telasi saracak onu duyacaksin 1 ay bekleki gecsin buyudugunu goreceksin sonra hareketlerini izleyeceksin ultrasondan.4. Ayin bitmesine 10 gunum var hala dinmedi heyecan ikili testti cinsiyetti derken.RABBIM herkese yasatsin bu guzel heyecanlari
Gecmis olsun fistigim transfer ne zaman
Bi saat sonra cikacaz cnm insallah bi aksilik cikmaz Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallahGünaydın canım.Ne zaman gidiyorsun hastaneye? Dikkatli gelin.Yavaş sürün
Bi saat sonra cikacaz cnm insallah bi aksilik cikmaz Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah
Amin canım benim inşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bebişlerini.
Heyecanin hic bitmeyecek once keseyi gorunce rahatlayacaksin.sonra kalp atisi telasi saracak onu duyacaksin 1 ay bekleki gecsin buyudugunu goreceksin sonra hareketlerini izleyeceksin ultrasondan.4. Ayin bitmesine 10 gunum var hala dinmedi heyecan ikili testti cinsiyetti derken.RABBIM herkese yasatsin bu guzel heyecanlari
Yadde çok tşk ederim..
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?