Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

göbekten yapılandan başka bide kalçadan yapılan var başakla bana onuda vermiş

canım kusura bakma yanlışlıkla sana yazdım galıba sen onu başaga yazmıştın bende yanlışlıkla yanıtlatım ama bende tüp bebek yaptırdım kalcadan ıgne vermediler sade göbekten kan sulandırıcı kullanıyorum heralde sizinki farklı olmalı

progestoron muş bu ama çok şanslısın o iğneyi olmadıgın için :))) çok feci agrıyor totşlar

Gözün Aydın başak50 Allah tamamına erdirsin inşallah ben de 9. Günde 26 idi benzer sanki değerlerimiz :) senin kaçıncı gün bilmiyorum ama. Önce artmıyor gibi oldu 2 günde 2 katına çıkmadı 3 günde çıktı ama sonra düzeldi çok şükür inşallah değerlerin gün gün artar ha bu arada bildiğim kadarıyla avanos acıbadem kan tahlillerini kayseri Acıbadem'e gönderiyor ondan geç çıkmış seninki normalde her hastanede en geç 2 saate çıkıyor bilgin olsun Rabbim ikisinin de tutunmasını nasip eder inşallah :)

sen maşallah çok çok şanslısın rabbim kısmet etmiş hayırlısıyla kucagına da alırsın inş

senin kaçgün var tes yapmana bu benim 2. denememdi ama hiç ümitim yoktu digerinde hep yatmişdım bunda hiç yatmadım 10 .gün kan yaptım gene olmadı dıye bide baktım deger 48 cıktı çok şaşırtım 12 gün yaptım deger 106 cıktı ama ben genede inanamıyorum keseyı bian önce görürüm inşallah allahım herkese nasip etsin

Sorunlarımızın hepsi de aynı canım çok şükür olumlu bi tedavi oldu ama biraz sıkıntılı geçiyor benim lekelenmelerim oldu baya kese gelişimi bir hafta geriden geliyormuş ama bakalım hayırlısıyla inşallah kucağıma almayı nasip eder Rabbim

30 yasındayım 5. tüp bebek maceram. daha önce yazmıstım bana senin olmaz deyip yolladı bi prof ama turgut bey sağolsun bu günleride gördük onunla. bu gün transferimin 7. günü perşembe bi gidip baktıracagız tahlile . çok sevindim senin adına ccanım. daha nolacak inan işte :))) keşke bende alsam bi güzel haber.

Benimki transfer gununude sayarsak 10.gun yaptirdik cnm kani sen suan kac ayliksin cnm degerim.iyi demi benim

Ben de başağı merak ediyorum. Kızlar benim transfer yarın 8 buçukta ... Dua edin .. :)

💗💗💗💗💗💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…