- Konu Sahibi damlailayda
-
kızlar nezle oldum ..............neolacak..............şimdi...............
Sizin cinsiyet belli oldu mu canım??? Maviler mi geliyor pembeler mi???
amin canım evet sen en azında ilk aşamaları geçtin
Kiza benziyor demisti insaALLAH bu gittigimizde kesinlesir ufaktan biseyler almak istiyorum bebise
Benim simdiki heyecanim biseyler hissediyorum bu bebegin hareketlerimi yoksa gazmi,gaz ise hareketler ne zaman baslayacak?
Bi saat sonra cikacaz cnm insallah bi aksilik cikmaz Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah
30 yasındayım 5. tüp bebek maceram. daha önce yazmıstım bana senin olmaz deyip yolladı bi prof ama turgut bey sağolsun bu günleride gördük onunla. bu gün transferimin 7. günü perşembe bi gidip baktıracagız tahlile . çok sevindim senin adına ccanım. daha nolacak inan işte :))) keşke bende alsam bi güzel haber.
merhaba... çok tedirginim ben ya adet olacak gibi ağrım var sende de olmus muydu ???
kızlar 11.40 gibi hastanedeydim............muayene sıramı bekledim.........az sonra aldılar zaten..........kist görünüyor..........bakalım çatlamışmı diye kan tahlili......istedi....... aramasını bekliyorum doktorun..........ona göre hareket edecek.......herhalde.......esila odana geldim gitti dediler............kaç gibi çıktın hastaneen........o kadarda hazırlanmıştım.......tanışmaya.....neyse birdahakine............sen ne yaptın esila...........bebişlerin...............
Transferin oldumu kiz hayirli.olur insallah gelsin bebisler
Inşallah başak saol. Sana ne dedi??
💗💗💗💗💗💗
Ben de dedim vazgeçti sanırım gelmicek.. Bebişlerimle yatıyoz şimdibi dahakine inşallah .. Saat 11 buçuk 12 ye doğru çıktık.. Çıkarken sekreterliğin oraya baktım bekliyosundır belki diye yoktun.. Kısmet değilmiş.. Hayırlısı senin için de aradıklarında yaz..
kız sekreterligin dibinde oturuyordum..........görür belki diye..............tühhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaa sekreter odana kadar getirdi ilk baştaki odaydı demi.............................................................................................................................eeeeeeeeee kaç bebiş.................var...........................
💗💗💗💗💗💗
kizlar degerim 21,80den 74e yukselmis cok sevnmdim Allah tamamina erdirir insallah kizlar ya isteyen.herkeze nasip etsin insallah
ay negüzel...................................demedimmi................
insallaghhh senide gorecegiz cnmmm Allahin.izniyle...
kizlar degerim 21,80den 74e yukselmis cok sevnmdim Allah tamamina erdirir insallah kizlar ya isteyen.herkeze nasip etsin insallah
Neyse kısmet bi dahaki kontroleevet ilk başki oda puuuu... Iki tane bebiş var canım bakalım hayırlısı inşallah ..
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?