- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.061
Değerim çok yüksekti ama tek canım. Olsun bir olsun bizimmm olsun...şükür..
Amin arkadaşım inşallah. Ben duydum pıtpıtısizler de yaşarsınız inşallah...
Tabiki öyle... Ne güzel ne mutlu sana.. Darısı hepimize olsun.. Da teker teker olsun :)
💗💗💗💗💗💗
insallah bizde yasariz canim Allahin.izniyle duyariz bizde kalb atisini insallahh
Biraz zaman zor geçiyoor. Değerin katlanması,kese, kalp atışı derken...
Ama rabbim büyükk, aşamaları ben dahil herkes yaşar inş.
Bu gün bir daha kan verdim 97 olmuş cok şükür rabbime. Dilerim bu mutluluğu herkes yasasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu gün bir daha kan verdim 97 olmuş cok şükür rabbime. Dilerim bu mutluluğu herkes yasasin
Şşşş dünden beri kimsenin sesi çıkmıyo.. Hayırdır...
💗💗💗💗💗💗
Gamzede hayırlı olsun canım. Bugün kaçıncı günün?? Ve kaçıncı gün teste çağırdılar??
💗💗💗💗💗💗
Sağol canım bu gun 10.gun. ilk testi 8. Gun yaptirdik . Turgut bey erken ama ben merak ediyorum dedi :))
Rabbim bebegiini sag salim kucagina aldirsin
Bizde o gunleri gorurmuyuzki.dr bey bizim test sonucu icin meraklanirmiki.hayal gibi hersey.gamzede senden ricam su mubarek gunde benim icin dua et cnm.bir cumlede olsa icinden gecir.hamilelerin duasi daha cabuk kabul olurmus.
Canim tam alti senedr bununla mücadele ediyorum inan ki hala ruya gibi... sabredin mutlaka gelecek güzel günler. Yeter ki pes etmeyin. Bn şubatta bi prof dr a gittim tedavi yarim kaldi adam bna tip sizin için caresz dedi. İptal den ongun sonra gucumu toplayıp turgut bey e gittim. Tam o gün tedaviye basladik mucize gibi. Normal şartlarda iki tedavi arası iki ay dinlenme olur ama on gun arayla yeniden tedavi ve nisan bana müjde getrdi. Turgut bey müthiş bir doktor. ..
Ne guzel rabbim dualarini duymus.peki tip sizin caresiz diyeck kadr onemli ne sıkintiniz vardi?sadece pco sebep degildr herlde.cunku kime gitsembana pcolusun sen ama hamilelige engel degil demislerdi.
Esila senin nasil gidiyor varmi belirti.nezamn test yapacksin cnm?
gozun aydin cnm bizde daha yeniyiz14gunumuz var kalo atisi duymamiza hayirlisiyla insallh Allah.kucagimiza almayi nasip eder insallah..
Baska bi sıkıntı m yoktu turgut beyin soyledigine göre ilacin dozunu doğru ayarlayamamis o doktor. Bn beceremiyorum demek yerine kime gtsen bunu yasarsin sakin baska yere gitme dedi. Acziyet insana neler yaptırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?