Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

saglikli sihhatlibolsun bir olsun.cnm bnimki daha yeni insallah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Allah

merhaba arkadaşlar bende yazmadan geçmeyeyim dedim bende turgut beyde tedavi oldum çok şükür bende şuan 28haftalık hamileyim sizlerinde dediği gibi emin ellerdesiniz gerçekten turgut bey mükemmel biri inşallah herkese vesile olurda bu güzel duyguyu rabbim herkeslere tatdırır

maşallah tatlım ya..........az kalmış inşallah.....................

Allah kucagina almayi nasip etsin arkadasim

insallah hayirli.olur cnm. dokuz gun sona keseyi gorecegiz 15gun sonrada kalp atislarini cnm insallah Allahin.izniylee sen.oralari gectin sira bizde ....

geçtik şükür heycanlı bekleyiş başladı gerçi hiç bitmiyor hep bir sonraki aşama için heycanla endişeyle bekliyorsun ama sana tavsiyem kendinde belirti arama çünkü bazen hiç bir hamilelik belirtisi yaşamayabiliyorsun sonra stres oluyon boşu boşuna

bizde geceriz insallah senin agrilar oldumu

bizde geceriz insallah senin agrilar oldumu

evet canım kasıklarımda ve belimde oluyordu halende oluyor korkutmasın seni bebeklerimiz kendine yer açıyor içerde:)bol su iç dikkat et ağır bişiler falan kaldırma süreklide yatma harekette lazım kan dolaşımı olacakki bebeğimiz rahat rahat tutunsun

dogrusun kan dolasimi icin yatmamak lazim cnm.bnim kasiklarim az agrio bide belim agriyor cnm su icmeye calisiom bol bol sut iciyom meyve yiyom iste gunde iki uc barfak sut icmek lazimmis sende ic meyve ye bol bol

dogrusun kan dolasimi icin yatmamak lazim cnm.bnim kasiklarim az agrio bide belim agriyor cnm su icmeye calisiom bol bol sut iciyom meyve yiyom iste gunde iki uc barfak sut icmek lazimmis sende ic meyve ye bol bol

su içiyorum ama yediklerime çok dikkat edemiyorum çalıştığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…