- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.021
Şubat ayında 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi fakat bir tanesi tutmuş bebeğim tek yanişuan 10 haftalık olduk çok şükür 2.5 aylık yani. Dilerim hepiniz güzel haberlerinizi buraya yazarsınız çok iyi bilirim iyi hikayeler duymaya bu dönemde ne kadar ihtiyaç olduğunu. Az hikaye okumadım kulüpte.
saglikli sihhatlibolsun bir olsun.cnm bnimki daha yeni insallah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Allah
merhaba arkadaşlar bende yazmadan geçmeyeyim dedim bende turgut beyde tedavi oldum çok şükür bende şuan 28haftalık hamileyim sizlerinde dediği gibi emin ellerdesiniz gerçekten turgut bey mükemmel biri inşallah herkese vesile olurda bu güzel duyguyu rabbim herkeslere tatdırır
Sözüm meclisten dışarı.. Eee eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlar dimi :)
💗💗💗💗💗💗
Bir olsun bizim olsun haklısınHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalık?
merhaba arkadaşlar bende yazmadan geçmeyeyim dedim bende turgut beyde tedavi oldum çok şükür bende şuan 28haftalık hamileyim sizlerinde dediği gibi emin ellerdesiniz gerçekten turgut bey mükemmel biri inşallah herkese vesile olurda bu güzel duyguyu rabbim herkeslere tatdırır
maşallah tatlım ya..........az kalmış inşallah.....................
Allah kucagina almayi nasip etsin arkadasim
13gunlukkbebisim Allahim bana bagislasin.isteyen herkezede nasip etsin insallah tamamina erdirsin Allahim
amin canım cümlemizinkini seninkide hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhatle
amin canim insallahh
tatlı telaşların başladı inşallah
insallah hayirli.olur cnm. dokuz gun sona keseyi gorecegiz 15gun sonrada kalp atislarini cnm insallah Allahin.izniylee sen.oralari gectin sira bizde ....
bizde geceriz insallah senin agrilar oldumugeçtik şükür heycanlı bekleyiş başladı gerçi hiç bitmiyor hep bir sonraki aşama için heycanla endişeyle bekliyorsun ama sana tavsiyem kendinde belirti arama çünkü bazen hiç bir hamilelik belirtisi yaşamayabiliyorsun sonra stres oluyon boşu boşuna
bizde geceriz insallah senin agrilar oldumu
evet canım kasıklarımda ve belimde oluyordu halende oluyor korkutmasın seni bebeklerimiz kendine yer açıyor içerde:)bol su iç dikkat et ağır bişiler falan kaldırma süreklide yatma harekette lazım kan dolaşımı olacakki bebeğimiz rahat rahat tutunsun
dogrusun kan dolasimi icin yatmamak lazim cnm.bnim kasiklarim az agrio bide belim agriyor cnm su icmeye calisiom bol bol sut iciyom meyve yiyom iste gunde iki uc barfak sut icmek lazimmis sende ic meyve ye bol bol
su içiyorum ama yediklerime çok dikkat edemiyorum çalıştığım için
ne is yapion cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?