- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.041
hemşireyim canım
amin canım cümlemizinkini seninkide hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhatle
gamzede nerede.....................
Bu gün yine gideceğiz ilac yazdirip tekrar tahlil isteyeceği z . Ben inanamıyorum kızlar. Sabaha kadar uyuyamadm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başakcım burdan cevap yazayım.
Amin canım.İnşallah hepimiz tadarız bu duyguyu.
Ben regl bile olamıyorum stresten galiba.Geçen ay kendiliğinden zamanında olmuştu.Bu ay 10 günden fazla geçti olmadım hala.Regl olamazsam tüp bile yaptıramam.Zamanlı gelse de bari daha da ertelemek zorunda kalmasam
Aysegül sen büyürmüşün maşallah..darısı bize..gerçekten bunları okumak çok mutlu ediyo insanı ..doktorumuza zaten güve niyorum ama bu hikayeleri duymak da ayrıca mutlu ediyo..
💗💗💗💗💗💗
büyüdük şükür canım insan başkalarınıda duymak istiyor bu aşamalarda inşallah sizlerde başkalarına umut olursunuz
Geçen ay ne yaptırdın da canım bak ben de aşılama yaptırdım tutmadı bi sonraki ay reglim gecikti aradım sordum neden diye test yaptırın dediler meğer o ay doğal yoldan hamile kalmışım ama malesef kimyasal gebelik oldu eğer durumun böyleyse bi test yap yada yaptır derim
merhaba arkadaşlar bende yazmadan geçmeyeyim dedim bende turgut beyde tedavi oldum çok şükür bende şuan 28haftalık hamileyim sizlerinde dediği gibi emin ellerdesiniz gerçekten turgut bey mükemmel biri inşallah herkese vesile olurda bu güzel duyguyu rabbim herkeslere tatdırır
Kızlar transferden sonra iğne ilaç ne kullandınız?? Ben clexane ve progestan iğne , jel ve esttofem ilaç kullanıyorum..
💗💗💗💗💗💗
Canim en kidemli anne adayimiz olarak sana bisey sormak istiyorum.ben suan 15. Haftanin icindeyim 1 haftadir ara ara segirme gibi seyler oluor ve hep sag kisimda bu bebegin hareketlerimi yoksa gazmi bilemedim tecrubelerinden yararlanmak istiyorum
Kızlar merhaba ben de turgut beyin hastasıyım..çok şükür...herkesi tebrik ediyorum şimdiden...
Hşg cnm.. Sen ne aşamadasın??
💗💗💗💗💗💗
Kızlar merhaba ben de turgut beyin hastasıyım..çok şükür...herkesi tebrik ediyorum şimdiden...
Hoşbulduk canım, ben yeni kalp atışlarını duydum..çok yeniyim yani..darısı tümm arkadaşların başına yıllardır tedavi gören biri olarak..
gozun aydin cnm bizde daha yeniyiz14gunumuz var kalo atisi duymamiza hayirlisiyla insallh Allah.kucagimiza almayi nasip eder insallah..
Hayırlı uğurlu olsun madem.. Tek ikiz??
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?