Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

amin canım cümlemizinkini seninkide hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhatle

Aysegül sen büyürmüşün maşallah..darısı bize..gerçekten bunları okumak çok mutlu ediyo insanı ..doktorumuza zaten güve niyorum ama bu hikayeleri duymak da ayrıca mutlu ediyo..

💗💗💗💗💗💗

Bu gün yine gideceğiz ilac yazdirip tekrar tahlil isteyeceği z . Ben inanamıyorum kızlar. Sabaha kadar uyuyamadm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçen ay ne yaptırdın da canım bak ben de aşılama yaptırdım tutmadı bi sonraki ay reglim gecikti aradım sordum neden diye test yaptırın dediler meğer o ay doğal yoldan hamile kalmışım ama malesef kimyasal gebelik oldu eğer durumun böyleyse bi test yap yada yaptır derim

büyüdük şükür canım insan başkalarınıda duymak istiyor bu aşamalarda inşallah sizlerde başkalarına umut olursunuz

Kendim yaptım evde zaten canım.Evde bisürü gebelik ve ovulasyon testi var.Canım sıkıldıkça yapıyorum
Yarın doktora gideceğim zaten inşallah.

Kızlar transferden sonra iğne ilaç ne kullandınız?? Ben clexane ve progestan iğne , jel ve esttofem ilaç kullanıyorum..

💗💗💗💗💗💗

Canim en kidemli anne adayimiz olarak sana bisey sormak istiyorum.ben suan 15. Haftanin icindeyim 1 haftadir ara ara segirme gibi seyler oluor ve hep sag kisimda bu bebegin hareketlerimi yoksa gazmi bilemedim tecrubelerinden yararlanmak istiyorum

Canim en kidemli anne adayimiz olarak sana bisey sormak istiyorum.ben suan 15. Haftanin icindeyim 1 haftadir ara ara segirme gibi seyler oluor ve hep sag kisimda bu bebegin hareketlerimi yoksa gazmi bilemedim tecrubelerinden yararlanmak istiyorum

canım aslında biraz erken ama kişisel farklılıklar olabiliyor ilk zaten seyirme şeklinde oluyor ve ayırt edilemiyor bebek mi değil mi ilerleyen zamanlarda daha netleşir:)

Kızlar merhaba ben de turgut beyin hastasıyım..çok şükür...herkesi tebrik ediyorum şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…