Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kesinlikle hiç kimseye sorma söyleme... benim tedavi oldugumu aileler filan hiçkimse bilmiyordu şahit ne kadar az olursa o kadaar raht oluyor insan. okuldayken filan unutuyordum o kadar yani . eşimi görünce aklıma geldiği çok olmuştur :))) bunlar tabiki klasık laflar ama su bir gerçek ki bu tamamn dogru zaman meselesi nasipte varsa o gün gelecektir :)))

canım bu gün değerim 97 ye çıkmış... çok şükür... 15 gün sonra kontrole gel kadın doguma dedi hemşire. sen de muhtemelen gideceksin. turgut bey artık bakmayacak mı bize ??? sen kime gideceksin .

cnm turgut bey bakmicakmi bize oylemi oluyor ya bn o doktura gitmek.istiyom.dogana kadar Allahin izniyle...

Kesinlikle haklısın..unutmak istiyorum zaten ve bilen bikaç arkadaşım arayıp sorunca sinirleniyorum

💗💗💗💗💗💗

cnm turgut bey bakmicakmi bize oylemi oluyor ya bn o doktura gitmek.istiyom.dogana kadar Allahin izniyle...

bende bende :))) anlayamadım hemşire böyle söyledi ama turgut bey hiç bunlardan bahsetmedi. napacağız biz yaa eşim bile diyor ki turgut bey olursa parası filan önemli değil acıbademde olsun diyor :))) nasıl öğrenebilirz canım ya

Kesinlikle haklısın..unutmak istiyorum zaten ve bilen bikaç arkadaşım arayıp sorunca sinirleniyorum

💗💗💗💗💗💗

keşke söylememiş olsaydın ya neyse aldırma ... ben rapor isteyince turgut bey yatmayacagına söz ver dedi . gerçekten yatacak zamanımda olmadı . normal yaşa . kabızlık çok zorun oluyor. kabız olmamaya çalış bol su iç :))) ya ben ne yazıyorum aman allahım yaaa :))) bana da kısmet oldu böyle tavsiye vermek binlerce şükür

durumun nasil canim nasil gidiyor cnm niye 12nisan kiz cok fazla oluyor o 30unda transferin oldu senin hayirkisi bklalim insallah pozitifi gorun

Hayır 2 Nisan transfer 30 Nisan opu.. Herkes 12 gün bekliyo bana 10 hün deyince şaşırdım ..siz de çok sinirli misiniz ben herkese sinir oluyorum..

💗💗💗💗💗💗

Hayır 2 Nisan transfer 30 Nisan opu.. Herkes 12 gün bekliyo bana 10 hün deyince şaşırdım ..siz de çok sinirli misiniz ben herkese sinir oluyorum..

💗💗💗💗💗💗

pardon cnm bn iyice karistirdim.bn 9.gun baktirdim cikiyo yani ignw vuruluyonmu progestan diye maffetti.mi seni de :-:-(

Ne mutlu sana.. :) ben de istiyoruuuuummmm bebişlerim tutsun istiyoruuuummmm ...

💗💗💗💗💗💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…