- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.081
oo masallah cnm benimkide 153olmus cok sukur rabbime
Senin hikayeni okuduğum gün ilaçların iğnelerin ilk günleriydi ve çok mutlu olmuştum. .. Of 12 Nisan gelsin.. Belirti aramak da kimseye sormak da isteyorum aslında. Çünkü kişisel fArklar çokoluyo.. Hayırlısı...
💗💗💗💗💗💗
canım bu gün değerim 97 ye çıkmış... çok şükür... 15 gün sonra kontrole gel kadın doguma dedi hemşire. sen de muhtemelen gideceksin. turgut bey artık bakmayacak mı bize ??? sen kime gideceksin .
kesinlikle hiç kimseye sorma söyleme... benim tedavi oldugumu aileler filan hiçkimse bilmiyordu şahit ne kadar az olursa o kadaar raht oluyor insan. okuldayken filan unutuyordum o kadar yani . eşimi görünce aklıma geldiği çok olmuştur :))) bunlar tabiki klasık laflar ama su bir gerçek ki bu tamamn dogru zaman meselesi nasipte varsa o gün gelecektir :)))
cnm turgut bey bakmicakmi bize oylemi oluyor ya bn o doktura gitmek.istiyom.dogana kadar Allahin izniyle...
Canım şimdi bişey yok bakalım. 12 Nisan test günüm.. Bekleyiş ...
💗💗💗💗💗💗
durumun nasil canim nasil gidiyor cnm niye 12nisan kiz cok fazla oluyor o 30unda transferin oldu senin hayirkisi bklalim insallah pozitifi gorun
Kesinlikle haklısın..unutmak istiyorum zaten ve bilen bikaç arkadaşım arayıp sorunca sinirleniyorum
💗💗💗💗💗💗
durumun nasil canim nasil gidiyor cnm niye 12nisan kiz cok fazla oluyor o 30unda transferin oldu senin hayirkisi bklalim insallah pozitifi gorun
cnn ben orda beklerken.hamile kisiler giriyordu kontrole ya bilmiom gittimizde soralimm bari
istersen mail atalım turgut beye :)) biz sizi istiyoruz diyelim. ben ayın 19 cumartesi gitmeyi düşünüyorum . sen ???
cnm bize carsamba gunu gittugimde on gun sonra kese gorunur gel dedi de erkenmi olurki cnm
Hayır 2 Nisan transfer 30 Nisan opu.. Herkes 12 gün bekliyo bana 10 hün deyince şaşırdım ..siz de çok sinirli misiniz ben herkese sinir oluyorum..
💗💗💗💗💗💗
bilmiyorum ki ... sen kaç kere tahlil yaptırdın.
pardon cnm bn iyice karistirdim.bn 9.gun baktirdim cikiyo yani ignw vuruluyonmu progestan diye maffetti.mi seni de :-:-(
keşke söylememiş olsaydın ya neyse aldırma ... ben rapor isteyince turgut bey yatmayacagına söz ver dedi . gerçekten yatacak zamanımda olmadı . normal yaşa . kabızlık çok zorun oluyor. kabız olmamaya çalış bol su iç :))) ya ben ne yazıyorum aman allahım yaaa :))) bana da kısmet oldu böyle tavsiye vermek binlerce şükür
uc kere baktirdim cnm
Ağlıyorum her akşam o iğne yüzünden...yeminle ağlıyorum ..sen bıraktın mı onu?
💗💗💗💗💗💗
göbekten yapılan iğneyi birde estrafem i bıraktık biz sen iğneye devam edecek misin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?