Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kızlar merak etmişsinz mutlu oldum..............dün okuma vardı ..........birde kermese örgü yetişecekti..........bugünde..........temizlik...cam perde........aparman gezmesi.hatim duası............annede akşam yemegi..........yeni geldim...........öpüyorum.......sizleri..............

nefes günü kaçırmasaydık muhtemelen........benimde salı yada pazartesi transferim olurdu.............ama önümzdeki ay...........inşallah...........ama ben mart ayının uguruna inanıyordum...nisan sonu mayıs başı hamileller çok oluyormu.......

hosgeldin abla baya gezmisdin merak ettik senide ...hayirlisi olsun abla gec olsun guc olmasin....

cnm 4450hastane 450de ilaca verdik
sendemi baslayacaksin tedaviye Allah yar ve yardimcin.olsun...

canım valla başlamayı düşünüyoruz ama yaza inşallah eşim iş dolayısyla istanbula gtcek ben yozgattayım öğretmenim yaza tokata taşıncaz yaza kadar ara da vermiş olcaz... 2 yıl olcak evleneli 30 yaşındayım ve beklemek istemiyorum tabi rabbim bilir ama ynede şansımızı deneyelm istiyorum... daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım...

hayirlisi olsun canim Allah yardim eder insallah cok zor bi sinav bizim imtihanimizda buymus Allahim bana nasip etti.insallah sanada nasip eder insallHh...

hayirlisi olsun canim Allah yardim eder insallah cok zor bi sinav bizim imtihanimizda buymus Allahim bana nasip etti.insallah sanada nasip eder insallHh...

tebrik ederim...amin canım inşallah.. ücret hepsi okadar demi canm? ona göre kendimizi ayrlycaz.. senin ilk denemende mi oldu biraz anlatırmısın ??

tebrik ederim...amin canım inşallah.. ücret hepsi okadar demi canm? ona göre kendimizi ayrlycaz.. senin ilk denemende mi oldu biraz anlatırmısın ??

yok cnm.bizim.ikinci deneme digeri tuttu kan degerim 45di ve geri dustu kan degerim kimyasal gebelik dediler. bu bizim ikinci denememiz simdik daha yeniyiz bi hafta sonra keseyi gorecez insallah bi aksilik cikmaz
bazilarina fazla yada az ilac aldirabilir cnm bizim.ilac 450tuttu diger sefer ilaca 750lira vermistik bu sefer az tuttu ilaclar .

anladım canım hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini bizim aslnda hiçbir sorunumuz yok sebepsiz infertilite gibi görünüyor... belkide öncelikle aşılamada yaptırabilirz kesin değil ama fiyatlarıda araştırıyorum... sen hangi doktora yaptırdın??

insallah cnm darisi en.kisa zamnda sana olsun kayseride acibadem.hastanesinde turgut aydina yaptirdik cnm cok iyi doktur gidersen ona git derim heryerden hastasi var...Hayirlisi olur insallah

insallah cnm darisi en.kisa zamnda sana olsun kayseride acibadem.hastanesinde turgut aydina yaptirdik cnm cok iyi doktur gidersen ona git derim heryerden hastasi var...Hayirlisi olur insallah

tamam canım hayırlısı ile inşallah gideriz...

Bende kayseri Acıbadem'de yim ..transfer sonrası 4. Günüm bugün..hepimizin Allah yardımcısı olsun âmin

mrb Nefes tedavin hayirli sonuclar getrsn insallah.sen daha oncede turgut beyde tup yaptirmistin sanirim.insallah bu sefer bebisini sag salim kucagina alirsin.gelismelerdn bizi haberdr et.o mutlu haberi surda bagira bagira yazmk sanada nasip olur insallahhh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…