- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.161
valla cnm gecen carsamba gittimizde on gin sonra gelin kese icin gorunurmu ki acaba eger gidersek onumuzdeki cuma insallah seninki niye uzun.kiz daga iki hafta var
Bana dun 15gun sonra gel dediler. Dun bnm 10. Günümdu işte. Ayin 19 nu isaret ediyor verdikleri tarih. Bilmiyorum mecburen 19nda gideceğim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmm dogru bugun.benim 15,gunum bizde cuna veya cumartesi gideruz insallah hayirlisiyla...
o ne demek.cnm bilmiomda
yok cnm tek olabilir bnada tek dedi doktur 74den 154e yukseldi ama bahan keseyi gorneye gittimiz gun bi supriz daha hayirlisi olsun saglikli sihhatli olsun.tek.olsun canim benim...Insallah canim. Güzel haberler alirz hepimzde ins. Degerim 30dan 100e çıktı bu onuncu gunde. On ikinci gun testi yaptrmadim. Hemşire tek gözüküyor dedi ama yinede merak ediyorum :)ihtimal var mi sence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok cnm tek olabilir bnada tek dedi doktur 74den 154e yukseldi ama bahan keseyi gorneye gittimiz gun bi supriz daha hayirlisi olsun saglikli sihhatli olsun.tek.olsun canim benim...
bugun transferim olali iki hafta oldu bi hafta sonra keseyi gorcez cnm insallah senin.nasil gidiyor...
Maşallah hamilesin yani.. Gözünaydın.. Darısı bizlere kaçıncı gün embriyosu peki ve kaçıncı denemen senin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evtvcnm cok sukur darisi herkeze ucuncu gunu embriyosu cnm.ikinci denenem di
gözün aydın olsun allahım kucağina almayı nasip etsin
saolasin cnm insallah Allah razi olsun...
bak dondurulmüş emriyo deyip geçmiyeceksın onlarla hamile kalma şansı daha yüksek
evet oyle dondurulmus daha iyi oluyormus bizim gecen sefer dondurulmus yoktu ama bu sefer var cok sukur...
Kızlaarr bende hiçbişey yok..çrş dı transfer biliyorsunuz..bir tek göğüslerim çok hassas o da zaten ilaçların etkisi...kasık ağrılarım filan kalmadı bugün..tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.. 😘😘
💗💗💗💗💗💗
Maşallah hamilesin yani.. Gözünaydın.. Darısı bizlere kaçıncı gün embriyosu peki ve kaçıncı denemen senin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bendede belirdi olmadi sade ara sıra kasıgımda batma oldu sonradan oda geçti ben gene olmadı dedim ama tumuştu bebişler belirdi arama olmuyor
Tşk ederim azramelek .. Ikizlere hamilesin sanırım hayırlı olsun. Ne kadarlık oldu ??
💗💗💗💗💗💗
canım sen ne yaptın tes nezaman hadi inşallah sendende güzel haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?