Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

valla cnm gecen carsamba gittimizde on gin sonra gelin kese icin gorunurmu ki acaba eger gidersek onumuzdeki cuma insallah seninki niye uzun.kiz daga iki hafta var

Bana dun 15gun sonra gel dediler. Dun bnm 10. Günümdu işte. Ayin 19 nu isaret ediyor verdikleri tarih. Bilmiyorum mecburen 19nda gideceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana dun 15gun sonra gel dediler. Dun bnm 10. Günümdu işte. Ayin 19 nu isaret ediyor verdikleri tarih. Bilmiyorum mecburen 19nda gideceğim

hmm dogru bugun.benim 15,gunum bizde cuna veya cumartesi gideruz insallah hayirlisiyla...

hmm dogru bugun.benim 15,gunum bizde cuna veya cumartesi gideruz insallah hayirlisiyla...

Insallah canim. Güzel haberler alirz hepimzde ins. Degerim 30dan 100e çıktı bu onuncu gunde. On ikinci gun testi yaptrmadim. Hemşire tek gözüküyor dedi ama yinede merak ediyorum :)ihtimal var mi sence

yok cnm tek olabilir bnada tek dedi doktur 74den 154e yukseldi ama bahan keseyi gorneye gittimiz gun bi supriz daha hayirlisi olsun saglikli sihhatli olsun.tek.olsun canim benim...

bugun transferim olali iki hafta oldu bi hafta sonra keseyi gorcez cnm insallah senin.nasil gidiyor...

Maşallah hamilesin yani.. Gözünaydın.. Darısı bizlere kaçıncı gün embriyosu peki ve kaçıncı denemen senin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlaarr bende hiçbişey yok..çrş dı transfer biliyorsunuz..bir tek göğüslerim çok hassas o da zaten ilaçların etkisi...kasık ağrılarım filan kalmadı bugün..tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.. 😘😘

💗💗💗💗💗💗

canım bendede belirdi olmadi sade ara sıra kasıgımda batma oldu sonradan oda geçti ben gene olmadı dedim ama tumuştu bebişler belirdi arama olmuyor

canım bendede belirdi olmadi sade ara sıra kasıgımda batma oldu sonradan oda geçti ben gene olmadı dedim ama tumuştu bebişler belirdi arama olmuyor

Tşk ederim azramelek .. Ikizlere hamilesin sanırım hayırlı olsun. Ne kadarlık oldu ??

💗💗💗💗💗💗

Tşk ederim azramelek .. Ikizlere hamilesin sanırım hayırlı olsun. Ne kadarlık oldu ??

💗💗💗💗💗💗

canım suan bende bilmiyorum ikizmi yoksa tekmi ayın 8 . de ögrenecim doktorun dedigine göre 6 .haftaya girdim allahım istiyen herkese bu sevincı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…