Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ben de rapor haklarımı bitirdiğim için ilaçlara 1000₺ ödedim..eğer ki ilk denemeniz olacaksa lütfen iki üç ay uğraşın ve rapor çıkarın..çünkü her hastane raporu kabul ediyor...

cümleten günaydınlaaaar :)) bu gün 4. gün olmasına rağmen ben hala inanamıyorum kızlar... bu ne güzel bir duyguymus böyle. hayırlısıyla rabbim herkese nasip etsin

Amiin evet 3 ay önce denemiştik ama olmadı.. Hayırlısı bu defa 5. Güne gittik inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin

canim bu gitmemizde turgut beye bi gidelim bahalim eger bakmazsa baska dokturda kime gitsek acaba ki

Özge hanim var acibadem de. Bi kere gttigimde orasi cok kakabalikti bni muayeneye o hazrlamsti . Biz sanki onunla devam edecek gibiyiz. 2750 tl dogum ucreti var ama baska yerlere güvenmiyoruz . Yasadiklarimiz bizi cok korkuttu . Turgut bey ve ekibinin yaninda içimiz rahat olacak inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buyuk ihtimal bizde acibademe gideriz cnm baska doktor olmasin sonucta bi aorun cikarsa o doktor turgut beyle irtipata gecer en azindan hayirlisi olsun insallah...

buyuk ihtimal bizde acibademe gideriz cnm baska doktor olmasin sonucta bi aorun cikarsa o doktor turgut beyle irtipata gecer en azindan hayirlisi olsun insallah...

Kesinlikle ayni dusuncedeyim. Başak 19 nisanda gideceğim kontrol e sen kacinda ?

Kesinlikle ayni dusuncedeyim. Başak 19 nisanda gideceğim kontrol e sen kacinda ?

valla cnm gecen carsamba gittimizde on gin sonra gelin kese icin gorunurmu ki acaba eger gidersek onumuzdeki cuma insallah seninki niye uzun.kiz daga iki hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…