Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım bendede belirdi olmadi sade ara sıra kasıgımda batma oldu sonradan oda geçti ben gene olmadı dedim ama tumuştu bebişler belirdi arama olmuyor

4. Aya kadar keyfini surun bu agrisiz gunlerin,sonra rahim genislediginden agrida oluyor batmada.

Selam kızlar..
Bugün bebeğimizi gördük, nasıl tatlı tatlı kıpırdanıyordu.. ilk defa bebeğe benzeyen bi şekilde görünce çok heyecanlandım.. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..

İsterseniz Turgut Bey bakmaya devam ediyor ama kendisi çok istekli olmuyor çok yoğun olduğundan.. Bana Burak Beye kendimden daha çok güvenirim, çünkü çok yoğun olduğumdan dalgın oluyorum gözümden bişey kaçar diye korkuyorum, acil bir şey olursa ben müdahale ederim dedi.. O yüzden ben Burak Beye devam ediyorum. Çok ilgili bir doktor..

Hadi hayırlı olsun canım darısı bizlere.. Ilk denemen miydi?? Kaç embriyo yerleştirdi ??

💗💗💗💗💗💗

nasil gidiyor durumlar kizlar test icin gun sayanlar kese icin gun sayanlar sabirsizlaniyormusunuz....ben sabirsixom birazda...

Basak canım karnim cok ağrıyor korkuyorum ya kötü bir şey mi noldu acaba. Seninde agrin var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basak canım karnim cok ağrıyor korkuyorum ya kötü bir şey mi noldu acaba. Seninde agrin var mi

cnm.korkma normal dedi doktur ben ekseri sabahlari kalkaken cok agriyo dimdide karin agrisina uyandim cnm gunduzleri kadimda batma oluyo sabahlari ikiside bnde korkuyorfumda normalmis ...yer aciolarmis bebislerimiz seninde sabahmi cok oluyor

gozun aydin cnmm Allah yavrunu sana bagislasin insallah bizde gorruz saglikli sihhatli.kucagimiza almayi nasip etsin yavrumuzu... insallah Allahin izniyle o gunlerde gelir....

cnm.korkma normal dedi doktur ben ekseri sabahlari kalkaken cok agriyo dimdide karin agrisina uyandim cnm gunduzleri kadimda batma oluyo sabahlari ikiside bnde korkuyorfumda normalmis ...yer aciolarmis bebislerimiz seninde sabahmi cok oluyor

Aksam sabah farketmiyor ama en cok ayakta yken agri oluyor. Icim rahatla di canım Sağol

Hadi hayırlı olsun canım darısı bizlere.. Ilk denemen miydi?? Kaç embriyo yerleştirdi ??

💗💗💗💗💗💗

Amin inşallah.. ilk denememdi, tek embriyo koyuldu..

gozun aydin cnmm Allah yavrunu sana bagislasin insallah bizde gorruz saglikli sihhatli.kucagimiza almayi nasip etsin yavrumuzu... insallah Allahin izniyle o gunlerde gelir....

Teşekkürler canım.. Sağlıkla inşallah..

Turgut beyin bukadr yogun olmasi beni tedirgin ediyor.sonucta hem maddi hem manevi yonden sikinti icine girecez.gercekten bazi seyleri gozden kaciribilir yogunluktan insanlik hali.insallah bende herkes gibi bekledigim ilgiyi gorurum.

4. Aya kadar keyfini surun bu agrisiz gunlerin,sonra rahim genislediginden agrida oluyor batmada.

cnm ya bise soracam sana crinone jeli ayni saatlerdemi sıkıyordun sen aklima geldide acaba ayni saatlerdemi sıkılcak cunku benim kahvalti saatlerim degisio hergun kahvaltidan sonra sıkıyorum ayni saatte mi sıkıyordun....

Azranekek gozun aydin bebegine saglikli bir sekilde kavusursun insallah.ilk denemenizmi?sıkınti neydi sizde cnm?

amin canım bizde sorun sadece morfolajıydı başkada sorun yoktu bu ikinci denemem bakalım yarın doktora gidecim bebekleri görmek için allahım sizlerede nasip etsin sen ne yaptın sizde sorun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…