Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

birde benimde yumurta toplandigi ay transferim olmadi kanama olmustu bende bir ay sonraya ertelendi dondurulmus transfee edildi

aynen canım kendimden çok onu düşünüyorum çok teşekkür ederim cevabın için:) inşaallah bizde de sorun çıkmaz

nasıl yani gonal vb ilaçları devlette bir doktor yazınca devlet ödüyomu? zaten devlet neye destek ben anlamadım raporumuz ne işe yarıyo yani herşeyi ödüyoz sonuçta
Gonal f ve diger iğneleri ödemiyor devlet en azından benim yaşım tutmadigi için raporumUz yoktu ama crinone jeli clexane folik asiti devlette doktora yazdır ip ücretsiz aldık

kızlar benim gebeliğimin 6.haftası keseyi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür ama bugun bir defa kahverengi lekelenme oldu jel çıkıyorya geri onla birlikte varmı böyle olan ...doktoru arayıp aramama konusunda karasız kaldım şimdi yok ama

Jelin fazlası öyle çıkıyor canım bende de olmuştu

için rahat etsin git derdini anlat.muayene etsin sonuca göre mutlaka yönlendirir.

kızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım yumurta toplama öncesi yapılıyomuş prolaktin hormonum yüksek çıktı ttes ve b12 yüksek dhea so düşük mch düşük böyle bi sonuç alıp ta transferi ertelenen var mı sizce doktor transferimi erteler mi (((((((((((((

çok gerildim ya ağla ağla bi oldum iyice dengem bozulacak diye korkmaya başladım he raşaması ne stresli bişeymiş hoş başkalarına kalsa sıkma canını nolcak diyip geçiyolar ama olmuyor işte

için rahat etsin git derdini anlat.muayene etsin sonuca göre mutlaka yönlendirir.
Cvp için tskur ederimm cuma günü gidicem randavu regilim 4. Günü oluo 3. Günü için tahliler uygun oluor ama esimle ogunu anca ayarlayabilir dik Rabbim umarım kolay şekilde hamile kalmamı sağlar ilki gibi buradaki uğraşan arkadaşlar cabalayan arkadaşlar isteyen herkese sağlık sihatli hayirlisiyla çar çabuk versin

canim doktor sonucunu gordu ertelicez dedimi uzuyosun kendini kaldiki yumurtalarin toplanir embriyolar dondurulur sonra bu ay olmazsa gelecek ay yapilir prolaktin hormonu yuksekse gebelige engeller ilacla dusuruyolar benim de az yuksekti 5-6ay once ilacla dustu strestende yukseliyor

Turgut bey tup bebekte uzman tabi ama sizde oyle bir seye gerek yoksa farkli tedaviler uyguladigida oluyordur heralde bir defa hamile kalmissin ins yeniden kalirsin...
Cvp için TSK cumaya randavu aldım inşallah basit yöntemler kolay şekilde gebe kaldım netten araştırdım üreme kadın doğum ve infirtele yazio tek bu doktorun branşında benim istediğinde bu)

çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…