- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.801
birde benimde yumurta toplandigi ay transferim olmadi kanama olmustu bende bir ay sonraya ertelendi dondurulmus transfee edildisenin yumurta topanirken esinide test icin cagiriyolar ayri bir oda tabiki var merak etme benim esimde zor veriyordu ogun sorun cikmadi kendimden cok onu dusunuyordum zatrn sizede dinlenmeniz icin bir oda tahsis ediliyor.Hic bir sikinti yasamadan olur ins
aynen canım kendimden çok onu düşünüyorumsenin yumurta topanirken esinide test icin cagiriyolar ayri bir oda tabiki var merak etme benim esimde zor veriyordu ogun sorun cikmadi kendimden cok onu dusunuyordum zatrn sizede dinlenmeniz icin bir oda tahsis ediliyor.Hic bir sikinti yasamadan olur ins
Gonal f ve diger iğneleri ödemiyor devlet en azından benim yaşım tutmadigi için raporumUz yoktu ama crinone jeli clexane folik asiti devlette doktora yazdır ip ücretsiz aldıknasıl yani gonal vb ilaçları devlette bir doktor yazınca devlet ödüyomu? zaten devlet neye destek ben anlamadım raporumuz ne işe yarıyo yani herşeyi ödüyoz sonuçta
kızlar benim gebeliğimin 6.haftası keseyi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür ama bugun bir defa kahverengi lekelenme oldu jel çıkıyorya geri onla birlikte varmı böyle olan ...doktoru arayıp aramama konusunda karasız kaldım şimdi yok ama
çok sağol bende öyle tahmin ettim biraz daha rahatladım şimdi...Jelin fazlası öyle çıkıyor canım bende de olmuştu
için rahat etsin git derdini anlat.muayene etsin sonuca göre mutlaka yönlendirir.Merhaba arkadaşlar bisi daniscaktim 1.5 senedir evliyim evliliğinin 3.ayında gebe kaldım kalp atışı duyamadik ve kürtaj oldum o günden bugüne 2 doktor değiştim son doktorumdan menmundum ama kayseriden ayrıldı tekrar gebelik için klomen çatlama iğnesi falan oldum ama olmadı şimdi turgut aydına gitmek istiyorum ama çoğu ya tupbebek aşılama yaptırıyor galiba bana hep tüplerinde esinde bisi olsa ilki olmazdı dediler sizce turgut aydına gitmelimiyim?? Yardım edersiniz sevinirim
negatif canım günlerdir acı içindeyimCanım Merhaba sonucu öğrendin mi acaba bi kaç gündür giremedim siteye
Allah yardımcın olsun canım üzüldüm her şey Allahtan hemen umutsuzluğa kapılma tekrar dene inş ...Rabbim Nasip edecek inşaAllahnegatif canım günlerdir acı içindeyim
Cvp için tskur ederimm cuma günü gidicem randavu regilim 4. Günü oluo 3. Günü için tahliler uygun oluor ama esimle ogunu anca ayarlayabilir dik Rabbim umarım kolay şekilde hamile kalmamı sağlar ilki gibi buradaki uğraşan arkadaşlar cabalayan arkadaşlar isteyen herkese sağlık sihatli hayirlisiyla çar çabuk versiniçin rahat etsin git derdini anlat.muayene etsin sonuca göre mutlaka yönlendirir.
canim doktor sonucunu gordu ertelicez dedimi uzuyosun kendini kaldiki yumurtalarin toplanir embriyolar dondurulur sonra bu ay olmazsa gelecek ay yapilir prolaktin hormonu yuksekse gebelige engeller ilacla dusuruyolar benim de az yuksekti 5-6ay once ilacla dustu strestende yukseliyorkızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım yumurta toplama öncesi yapılıyomuş prolaktin hormonum yüksek çıktı ttes ve b12 yüksek dhea so düşük mch düşük böyle bi sonuç alıp ta transferi ertelenen var mı sizce doktor transferimi erteler mi(((((((((((((
Cvp için TSK cumaya randavu aldım inşallah basit yöntemler kolay şekilde gebe kaldım netten araştırdım üreme kadın doğum ve infirtele yazio tek bu doktorun branşında benim istediğinde buTurgut bey tup bebekte uzman tabi ama sizde oyle bir seye gerek yoksa farkli tedaviler uyguladigida oluyordur heralde bir defa hamile kalmissin ins yeniden kalirsin...
negatif canım günlerdir acı içindeyim
kızlar benim gebeliğimin 6.haftası keseyi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür ama bugun bir defa kahverengi lekelenme oldu jel çıkıyorya geri onla birlikte varmı böyle olan ...doktoru arayıp aramama konusunda karasız kaldım şimdi yok ama
saol canim bir daha olmadi cok skur sen nasil oldun gittinmi kontrole bizimki tekmis kalp atisini duyduk cok guzelçok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır şuan
Maşallah diyelim size ozaman bizde bu cumartesi gideceğiz inş bende güzel haber ler veririm sizesaol canim bir daha olmadi cok skur sen nasil oldun gittinmi kontrole bizimki tekmis kalp atisini duyduk cok guzel
Çok güzel maşallahMerhaba dün gittim kontrole bebeklerim iyi çok şükür 28+6 olmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?