Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım kacıncı gün bugun neden erken yaptın ilaçları bırakma beli olmuyor deger 12 gün cıka bilir

8. Gün yaptım..burda okudum benim gibi 5. Gün transferi 6. Gün bile çıkan var işte..sanırım kendimi hazırlayın diye yaptım bilmiyorumki

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nefes dualarimz seninle sen icini ferah tut allaha sigin.su uc gun icinde okuyabildigin kadar meryem suresini oku.allah yüzünü güldürür insallah.allahtan ümit kesilmez..cok zor biliyorum ama moralini yüksek tut..

Âmin inşallah..herkesin hakkı da hayırlısını versin Rabb'imiz

8. Gün yaptım..burda okudum benim gibi 5. Gün transferi 6. Gün bile çıkan var işte..sanırım kendimi hazırlayın diye yaptım bilmiyorumki

Kiminin hormonunda hemen çıkabiliyor..bu tamamen bedensel...
5.gün embriyosuydu benim..kan değerimm ikiz değeri kadar yüksekti ama test yaptım tek çizgi netti..ertesi gün belliydi..kimisinin hcg si 20 kimisinin 1000 ama hamile yani böyle düşün..ilaçlarını bırakma...eğer nasip olmadıysa da sabırlı ol canım..rabbime güven..

Nefes1 şöyle düşün eğer sağlıklıysA tutunacak sana değilse de hayırlısı böyle diceksin. Başka çaremiz yok canım. Şu an lütfen test yapmamış gibi davran başka şeylerle ilgilen. Film izle dışarı çık vs.

💗💗💗💗💗💗

Acaba 7. 8. Gün kanda çıkmayıp sonradan çıkan varmı bildiğiniz.

Nefes bugün nasısın var mı bi değişiklik??

💗💗💗💗💗💗

Yok canım yani bişey yapmadım test falan..ama olsa azda olsa çıkardı diyorum hep ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…