Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Çok sevindim canım senin mutlu sona ulaşmana Allahım bana da nasip eder inşallah.

Benimde surekli geri geliyordu ama hic kan gelmedi.bi kackez kahverengi oldu dru aradim normal dedi.

Ilaclarimi hep saatinde yaptim taki ilaclar kesilene kadar.crinone jel tek kalinca saatini 1 saat ileriye aldim.

ya canım bugün doktora gittim keseyi gördüm ama doktor beni alttan ütrasona koydu sende öylemi yaptı:

ya canım bugün doktora gittim keseyi gördüm ama doktor beni alttan ütrasona koydu sende öylemi yaptı:

Canim oncelikle gozun aydin darisi kalp atislarini duymana insaALLAH.soruna gelince ben 8 haftaya kadar alttan muayene oldum sonrasinda karindan bakti

cok sogol canım bebegin resmini verdi doktor cok güzel bir duyguymus şimdi hamile oldugumu anladım

Kalp atislarini duyunca tekrar konusalim bence aysegule katiliyorum en son gittigimde hem hareketli hemde tum uzuvlari netti cok sukur.ben tum fotograflari buzdolabina yapistirdim ay ay 3 boyutlular felan.ALLAHa inanmayan tas kaya kesilir valla resmen mucize.bu arada heyecanli anne adayimiz fotoyu ters cekip koymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…