- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.261
napıyosun canım nasıl gidiyor
ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim... 6 senedir evliyim pco hastasıyım... kayseride en iyi denilen iki doktorl a 5 tüpbebek maceram oldu... fakültede bir prof tarafından bana söylenen tıp sana caresiz senin durumun imknsız sözünden 15 gün sonra hamile kaldım .
önce allahın izni sonra turgut bey sevgili değerli merhametli vs vs bu güzel insanın başarısı sayesinde hamileyim... hiç tereddüt etme kardeşim... sen ilk gittiğinde zaten gerçek bir insan gerçek bir doktor göreceksin... rabbim kolaylık versin...
Benimde surekli geri geliyordu ama hic kan gelmedi.bi kackez kahverengi oldu dru aradim normal dedi.
Ilaclarimi hep saatinde yaptim taki ilaclar kesilene kadar.crinone jel tek kalinca saatini 1 saat ileriye aldim.
ya canım bugün doktora gittim keseyi gördüm ama doktor beni alttan ütrasona koydu sende öylemi yaptı:
gozun aydin.cnm.gorrmussun keseyi Allah tamamina erdirsin insallah bende gorurum hayirlisiyla saglikli sihhatli kucamuza aliriz insallah...
amin canım inşallah sende görürsün cok mutluyum güzel duyguymuş canım.
gozun aydin.cnm.gorrmussun keseyi Allah tamamina erdirsin insallah bende gorurum hayirlisiyla saglikli sihhatli kucamuza aliriz insallah...
Başak sen 10. gün mü yaptın testi? Ve kaçıncı gün embriyosuydu??
💗💗💗💗💗💗
ya canım bugün doktora gittim keseyi gördüm ama doktor beni alttan ütrasona koydu sende öylemi yaptı:
iyi gidiyo cnm cok sukur sen nasilsin
Canim oncelikle gozun aydin darisi kalp atislarini duymana insaALLAH.soruna gelince ben 8 haftaya kadar alttan muayene oldum sonrasinda karindan bakti
Cnm evett idrar testi yaptim.onuncu gun silik cikti.kan yaptirdim.o gun cok sukur vardi seninki gibi cnm.ucuncu gnu embriyisu
Bende iyiyim şükür yuvarlanip gidiyoruz :)
cok sogol canım bebegin resmini verdi doktor cok güzel bir duyguymus şimdi hamile oldugumu anladım
Gozunaydin canım daha ne resimler verecek:)) inanamican
Masallahhh...kiz bnde alirimm.insallag
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?