Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

sor canım yardımcı olabilirim inşallah

Transferin 7. Günündeyim canım. Acaip şiş alt karın bölgem ve ara ara sancım var kasıklarımda ve karnımda. Gaz sancısı gibi bazen ama değil. Ben de tedirgin oldum. Kaçıncı haftadasın yaşadın mı bunları??

🌸🌸🌸

canım o şişkinlik ilk zamanlarda bende de vardı dört beş aylık hamile gibiydi karnım ağrı hassasiyet oluyor canım iyiyye işarettir inşallah sen dinlen stres yapma çok dinleyip belirti arama dicem ama bu pek mümkün olmuyor insan sürekli kendini dinliyor ben 29haftadayım rabbimin izniyle

Maşallah sana.. Of ne stresli bişe bu böyle.. Umarım iyi olur sonu..Sen kime yaptırdın?? Tek mi ikiz mi?

🌸🌸🌸

Başak nerelerde duyan goren var mi . Hersey yolunda mi başak?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar biseyi merak ettim.gonalfa kac dozla basladiniz?yumurtalari gelistiren bu igne sanirim.bunun disinda yumurta gelistirici ne veriliyor? Birde yumurta gelisimi icin özel olarak yediginiz bisey varmiydi?

Allah rizasi icin dua istiyorum sizden. tedaviye baslicaz dualarinizi esirgemeyin nolur.rabbim insallah ben ve benim gibilerin yuzunu guldurur..aminnnn

Kizlar biseyi merak ettim.gonalfa kac dozla basladiniz?yumurtalari gelistiren bu igne sanirim.bunun disinda yumurta gelistirici ne veriliyor? Birde yumurta gelisimi icin özel olarak yediginiz bisey varmiydi?

Cnm besgun gonal f kullandim.225dozla sonra cetrodie diye bigne uc gunde onu.kullandimg onal f le birlikte onu saat 22de sıkıodum gonal f sabah kulkaniodum sonra catlama ignesi vuruldum biseyde yemedim bunlar zaten vok.iyi gelistirio ne zaman basliodun sen...

Burdayim cnmm.hersey yolunda cok sukur dun.biraz agrim.vardi ama simdi cok sukur iyiz sen.napion.nasi gidio hamilelik ...

Cok şükür bizdede bi sıkıntı yok. Anlamiyor muyum bilmiyorum . Ama hic bir sey hissetmiyorum. Sadece sürekli bir şeyler yemek istiyorum ben çok kilo alacagim besbelli ayin 19u bi gelseydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende cok yiyorum cnm aynisi bendede var gelsin kilolar

Ağrılar fln normal canım, neden üzülüyorsun.. Bende hiçbir belirti olmadı, 11 hafta oldu hala da yok ama birçok kişide boyle agrilar oluyor..

Öyle mi diyosun inşallah canım... Ne bilim böyle gaz sancısı gibi bi şişşik filan kıllandım..tşk ederim canım cevabın için..öperim bebişini ...

🌸🌸🌸

Öyle mi diyosun inşallah canım... Ne bilim böyle gaz sancısı gibi bi şişşik filan kıllandım..tşk ederim canım cevabın için..öperim bebişini ...

🌸🌸🌸

Boyle de tuhaf oluyo, doktora gidip bebeği görmesem inanmicam hamile olduğuma.. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…