Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

heyacanıma ver miracım gerçekten tesr koymuşum foto yu...sen zor zamanları atlattın çok şükür kese gördük şimdi kalp atışları için dua ediyoruz...hayırlısıyla onu da duyarız inşallah..senin 4 ay bitmiş cinsiyet belli mi canım

Cnm birsey sorabilirmiyim ya jel kullaniyorum ya cok tahris etti kasindiriyo sizce normalmi yoksa degilmi.... Nolur cvb verin

normal canım rahatsızlık verici ama malesef katlanıyoruz sık sık iç çamaşırını değiştir temizliğine dikkat et bide kuru tut bunlar biraz rahatlatıyor ama tamamen ortadan kaldırmıyor

Ciddi misin?? Kaçıncı gününde?? Hadi hemen çıksın yaz..bak heyecan bastı beni.. Ne zaman çıkarmış??

💗💗💗💗💗💗

1.2 çıktı yükselmez heralde,3 günüm daha vardı test gününe

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1,2 çıktı 8. Günüm bugün..sanırım negatif normalde 3 gün sonra yaptır dediler

canım kaçıncı gün embriyosuydu inşallah yükselir sen ilaçlarını kullanmaya devam et test gününde tekrar yaptırırsın hakkında hayırlısı olsun canım

5.gün embriyosu çıksa çıkardI zaten diyorum geçen hafta bugün konmuştu

Sipam kendini kapatiyor net olarak gostermiyor dr kiza benziyor dedi ama bi turlu netlesemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…