Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Nası oldu o iş?? Bende dayanamıcam her an gitcem sanki kan vermeye

🌸🌸🌸

Yine iyi dayaniyosun cnm ben simdiye kadar vermistim herlde.buarada nefesten haber varmi aklim hep onda..biz alisik degiliz burda olumsz sonuc almaya masallah hamislerimiz cogunlukta olunca.insallah seninde onunda hamileyim haberini tez zamanda aliriz

ben daha hamiş olmadıgım için turgut bey benim doktorum...........hamişler kış kış...................yok ya aynen bende olsa herhalde sonuna kadar turgut beye gitmeyi isterdim.................

Gecen hafta cuma gunu keseyi gorme ye gittigim de soyle di doktor yani bende en azindan uc dort ay gitmek isterim ama basak arkada simiza da soylemis her halde daha once ki yazilari okudum nereye devam etcek siniz benide bilgilendirin lutfeeen

Kardeşden ben de senin gibi diyodum ama insan korkuyo kaçıyorum resmen ..
Hamile olsam hemen cvp vercem walla ..

🌸🌸🌸

İnsallah inci birbirimize dua edelim olurmu.benimki biraz duzensiz nezamn gelir kendileri bilinmez:)sen mayista kesin basliyomusun?

Allah izin verirse inşallah canım.Bu ay adet bile olamadım 10-15 gün geçti.Tarlusal içiyorum şimdi olabilmek için.Cumartesi günü doktorla bir görüşeyim de ona göre şekillenecek.Keşke hemen bu ay başlasam.Bu arada eşim başka bir labaratuarda tekrar test yaptırdı.Morfoloji aynı ama hareketlilik iyi çıktı.Aşılama denesek şansımız var mı acaba diye soracam.içimizde kalmasın.Gerek yok derlerse başlayacağız inşallah

İlk denmemiz di cok sukur iki defa olumsuz asilama dan sonrA bizim sorunumuz esimin hakeret sorunu vardi bende pco vardi rabbime cok sukurler olsun ilk denememiz de oldu rabbim butun isteyenlere nasip etsin hayirli evlat

Sendedemi kist var acaba ondanmi olmuyosun?Cnm morfoloji dusukse asilamayla vakit kaybetmeyin bence.ben %4morfolojiyle iki asilama denedim olmadi.simdi diyorum keske ikinciyi denemesydm o parayi oraya verceme tup bebek yaptirsaymisim.belki simdi allah izin verirse tabi hamileydim.ama sen hic asilama denememistn sanirim eger morfoloji cok dusuk degilse denemekte fayda var ama dusukse tutma ihtimali %10%20denmisti bize.

İlk denmemiz di cok sukur iki defa olumsuz asilama dan sonrA bizim sorunumuz esimin hakeret sorunu vardi bende pco vardi rabbime cok sukurler olsun ilk denememiz de oldu rabbim butun isteyenlere nasip etsin hayirli evlat
Zelis allah bagislasn sıkintilsrimz ayni gibi.bende iki olumsz asilama yasadm.pco hreketszlik morfoliji var.sizde mirfokoji kacti cnm?

Morfoloji %1 canım. O zaman eşimle konuşayım da hemen başlayalım en iyisi. Aşılamayla uğraşmayalım. Benim ilaç bugün bitiyor 3-5 güne regl olurum galiba. Sen tahmini ne zaman bekliyorsun regli.

Amin kardelen rabbim butun hamilelerin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bekleyen lere isteyenlere de tez zamanda nasip eder insallah bizim morfolo ji %3 canim sen tedavi asamasinda misin yeni uye oldugum icin pek bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…