- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.361
Nası oldu o iş?? Bende dayanamıcam her an gitcem sanki kan vermeye
🌸🌸🌸
Hamile kimse yokmu neden cevap yazmiyor sunuz kizlar hamile kaldiktan sonra ne kadar gittiniz turgut beye
İnşallah canım.Sen güzel haberini alırken ben de yeni başlamış olacağım kısmetse.Bat ne zaman.Amin canim.Bu ay insallah inci ikinci gunumu bekliyorum.insallah rabbim evladimla gonderir beni ordan:)
Hamile kimse yokmu neden cevap yazmiyor sunuz kizlar hamile kaldiktan sonra ne kadar gittiniz turgut beye
İnşallah canım.Sen güzel haberini alırken ben de yeni başlamış olacağım kısmetse.Bat ne zaman.
Yine iyi dayaniyosun cnm ben simdiye kadar vermistim herlde.buarada nefesten haber varmi aklim hep onda..biz alisik degiliz burda olumsz sonuc almaya masallah hamislerimiz cogunlukta olunca.insallah seninde onunda hamileyim haberini tez zamanda aliriz
kardeln test günün nezaman...............Kardeşden ben de senin gibi diyodum ama insan korkuyokaçıyorum resmen ..
Hamile olsam hemen cvp vercem walla ..
🌸🌸🌸
İnsallah inci birbirimize dua edelim olurmu.benimki biraz duzensiz nezamn gelir kendileri bilinmez:)sen mayista kesin basliyomusun?
Kardeşden ben de senin gibi diyodum ama insan korkuyokaçıyorum resmen ..
Hamile olsam hemen cvp vercem walla ..
🌸🌸🌸
Allah izin verirse inşallah canım.Bu ay adet bile olamadım 10-15 gün geçti.Tarlusal içiyorum şimdi olabilmek için.Cumartesi günü doktorla bir görüşeyim de ona göre şekillenecek.Keşke hemen bu ay başlasam.Bu arada eşim başka bir labaratuarda tekrar test yaptırdı.Morfoloji aynı ama hareketlilik iyi çıktı.Aşılama denesek şansımız var mı acaba diye soracam.içimizde kalmasın.Gerek yok derlerse başlayacağız inşallah
Zelis allah bagislasn sıkintilsrimz ayni gibi.bende iki olumsz asilama yasadm.pco hreketszlik morfoliji var.sizde mirfokoji kacti cnm?İlk denmemiz di cok sukur iki defa olumsuz asilama dan sonrA bizim sorunumuz esimin hakeret sorunu vardi bende pco vardi rabbime cok sukurler olsun ilk denememiz de oldu rabbim butun isteyenlere nasip etsin hayirli evlat
kardeln test günün nezaman...............
Sendedemi kist var acaba ondanmi olmuyosun?Cnm morfoloji dusukse asilamayla vakit kaybetmeyin bence.ben %4morfolojiyle iki asilama denedim olmadi.simdi diyorum keske ikinciyi denemesydm o parayi oraya verceme tup bebek yaptirsaymisim.belki simdi allah izin verirse tabi hamileydim.ama sen hic asilama denememistn sanirim eger morfoloji cok dusuk degilse denemekte fayda var ama dusukse tutma ihtimali %10%20denmisti bize.
İnsallah esila basakta benim icime dogan hissi senin icinde hissediyorum.rabbim emeklerini bosaa cikarmasin bebisini karnina koysun insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?